יום שישי

giraffeeeee

New member
נגמרו לי המילים

אז אחרי שנה וחצי של נתק, חזרנו לדבר. אחרי ארבעה חודשים מאז שחזרנו לדבר ראיתי אותו אתמול. לילה אצל קושקוש.
תפסנו טרמפ לבית שלה עם המדריך של פולין. היום - יום מרוכז במתמט', 5 בנות ובן. בית. שבט. גבעתיים. אולי אצל ליני(?) בית

אני מלכת על

100 סופי בלקט אמית 100 סופי בעבודה שבלב 95 סופי בלקט מצוות נו מור תושב"ע השנה חוצמזה השבת בית ריק לחברה טובה ויהיה מצחיק והתנדבתי להכין סלט! חח מה סלט אני לא יודעת לחתוך עגבניה:p שיהיה

כל המיץ משפריץ;[

אה ושמעת, חיפה עלו ליגה חח כבר מעכשיו אני מתכננת ללכת למשחקים מול מכבי ולשבת ביציע הלא נכון:p

sky darkens

New member
ירוק עולה!@#$!$@# D::::::

ת"א עולהה באש, ת"א עולהה באששששששש. :)::: שנה הבאה נוקיה, איזה חלום.

sky darkens

New member
מה$!@<#$!@?

חצוףףף. תראה לי מישהו כמוני שנוסע לחיפה ברכבת (72 שקל), ולוקח אוטובוס בהלוך למקום, ומונית בחזור. משהו כמו 15 פעם, למשחקים של קבוצת כדורסל בליגה השנייה. אני? טרמפיסט? איכזבת. מר. לא בא לראות את הקבוצה שלי כי יש לי מבחן בפיזיקה.

אפשר להבין מה הקטע עם חיפה?

כאילו אתה לא גר בחיפה אה ואם אתה רוצה יש לי חולצה של חיפה היט:p היא לא בשימוש ואני לא ממש מוצאת אותה

sky darkens

New member
אני אשמח לקבל אותה, אבל אם את לא מוצאת אותה

זאת בעיה... P: ומה לעשות, זה אפקט האח הגדול. רק שאני לקחתי את זה קשה. :) כאילו, אח שלי משום מה החליט שהוא אוהד חיפה (כי איזו קבוצה הוא יעריץ? את מכבי מכבים רעות?). והוא כזה משך אותי לשם, כאילו... ללכת למשחקים ולראות בטלוויזיה מאיזה גיל 4, וכל יום חוזר מהיציע עם שיר חדש... לא יודע, ברגע שהרשו לי עשיתי מנוי עם חברים וזהו.

בואו ימים טובים שהשמש בם זורחת../images/Emo3.gif

שלוש מחשבים שבהן היא החזירה את המתכונות (קיבלתי 80!!!!! פאקינג 80!!!!!! זה אומר שהמגן שלי יהיה מעל 80!!!1 וואי אני לא מאמינה), ופתרנו את התרגילים כדי שנבין בדיוק את הטעויות. בהפסקה הלכנו לבדוק אם יש לנו היסטוריה או לא (המדעית בחופש היום והם רוב הכיתה), אז שאלתי את המורה, היא שלחה אותי למנהלת והמנהלת אמרה שהיא תדבר עם המורה. בסוף ההפסקה עדיין לא הייתה להם תשובה
בהפסקה גם המורה למחשבים הלכה לדבר עם המורה לתנ"ך בקשר לתגבור שהיא שמה לנו ביום שלפני הבגרות עד 7 בערב, ופתאום המורה למחשבים יוצאת מהחדר של המורה לתנ"ך ואומרת לי שהיא קוראת לי, ואני כולי "מההה למה דווקא אני?" אז היא אמרה לי "לכי תהיי הנציגה" אז אני אומרת לה "יופי, את שולחת את מי שהיא הכי שונאת כדי שתדבר איתה". בקיצור, דיברתי איתה והיא אומרת לי "מה סיכמנו?" אז אני אומרת לה "לא יודעת, מה סיכמנו?" היא עונה לי "אני שואלת אותך כדי לראות אם הבנת" ואני כזה "אממ לא הבנתי בגלל זה אני שואלת".בקיצור היא אמרה לנו שאנחנו לא נצטרך לבוא לתגבור ביום שלישי ושהיא תשלים איתנו. מה הבעיה? אין מתי. היא חושבת שהבגרות היחידה שאני עושה השנה זה תנ"ך
שעה היסטוריה שבסוף הוחלט שתהיה- המשיכה להכתיב, היה דווקא סביר. שנגמרה ההפסקה השניה עשיתי את המבחן בספרות (למזלי לא היה למורה שיעור אז עשיתי אותו בחדר מורים והיה שם יחסית שקט), שהיה קל מדי. בית, אוכל, התקנתי מסנג'ר על הנייד אז עכשיו אני עליו עד שאבא יסדר את המחשב. בערב הולכת עם חברה לבאולינג כי אנחנו חייבות לצאת קצת מהבית אחרי השבוע המטורף שהיה לנו, וקצת לנקות את הראש. יהיה כיף.

לא יודעת, בכל מקום שחיפשתי את המילים היה כתוב

"בואו"...גם אני הייתי בטוחה שזה הו

R a n d a l l

New member
לא אהרגך כי אם גורלך הוא לחיות!

כרגע המצאתי משפט בעברית. הידד לי!

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifיום מתיש...

שעתיים היסטוריה...היא הכתיבה פול. אח"כ שעתיים תנ"ך..היה בוחן קליל.. ואז שעה חינוך תעבורתי..זה יעני המקצוע הכי דפוק בעולם!! אז התחלתי לריב עם המורה כל השיעור...ועקצתי אותה במלא דבריםXD והיא אמרה לי שאני חולה וצריכה פסיכיאטר כשעשיתי מיאו...ואז הלכתי הביתה באמצע השיעור כי היא עלתה לי על העצבים...מספיק אני במחזור.. היום יום הולדת לחברה=] יהיה מגניב!!

זונע

New member
קמתי ב-3 החיים טובים

אחרי שהייתי אתמול עד מאוחר עם חברה שלי ועוד כמה חברים על נרגילה וזה...היה כיף.

sky darkens

New member
This is our fate, I'm yours! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אמ, אתמול בלילה הייתי עם היפה שלי עד איזה 12, ואז הסתובבתי עם ג'ו וטל ברחבי רעות. סתם דיברנו... היום קמתי בבוקר למתכונת בתנ"ך, וחירטטתי את החיים, בגלל שלמדתי רק יום אחד (!) למתכונת עם איזה 80 פרקים. מקווה למעל 80. למרות שהסיכויים לא ממש גבוהים. :) לא נורא, כולה תנ"ך. יואב הקפיץ אותי הביתה, ועשיתי פשוט כלום. :) ראיתי גריין מייל, וקואוץ' קרטר, ונהניתי לי, במיטה עם שמיכה ומזגן על הכי קרר!
אחר כך הכנתי עם אמא שניצל וצ'יפס, ושמתי לי בפיתה עם חומוס. והיה טעים של החיים. *מזיל ריר* עכשיו אני מתלבש ויוצא לראות את התאטרוניסטים מציגים את המונולוג\דיאלוג שלהם! בערב אני הולך ליפה שלי, ומשם אני בטח אפגש עם חברים, אם הם ירצו לעשות משהו. זהו. יום טוב לכולם. :) הא, ואני לא מפסיק לשמוע את איים יורס של הג'ייסון מראז הזה, דורין ומיכל. ס'אמא שלו. D:

dcohn

New member
אאאאאאאעעעעעעעעעע איזה מלך אתה!../images/Emo47.gif

ג'ייסון אהבת חיי
(יום שלישי חבר של אבא שלי נוחת בארץ עם הדיסק החדששששש D: !!!!!)

gurke

New member
אתה יודע שפגשתי את ג'ו ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif?

הוא היה בקמארי וגם אני

למעלה