יום שישי

שרון710

New member
אז איפה הייתי בשבוע האחרון?!../images/Emo2.gif

בטיול שנתי!!!!11111 ווווהו!
היה.. וואו. כיף, ארוך, מעייף, תופס שרירים, מוציא שלפוחיות ומ=ט=ו=ר=ף! אז באמת שאין צורך שאני אתחיל לחפור פה על ארבעה ימים טיול. אז אני אכתוב.. אממ.. רשמים
- השכבה מעפנה (1). יצאו 92 מתוך 143. - הליכה של 47 ק"מ זה לא דבר שהרגליים אוהבות. - גיה, סער ודוד-
- להעביר בדיחות שואה עם המורה להיסטוריה שהיא גם המדריכה בפולין זה ליגההההההההההההה.
- אני קורעת את ירין בהורדות ידיים (לפחות ככה הוא נתן לי להאמין
) - אני שונאת אוהלים! - כנרת זה דבר שווה!@#!@$@#% - השכבה מעפנה (2). סיימנו את הטיול 70 תלמידים. - נרדמתי אתמול ב6 וחצי. שמנה. - פחח שיקרתי. אני לא שמנה. רזיתי
הו יהההההההההה. - חולצות טיול זה דבר שווה וכיף. יצאו בןןןן זונה. -"רוקדים כאן על הקצב ולא נעצור! מסיקה, שי do you want more??? מה שלא יהיה זו מסיבת העשור, so get your ass back on the floor, bitch!" ים אל ים

LadyFlame123

New member
היה כ"כ כיףףףףףףףף!!!!

הגענו להופעה ב7 וחצי, כשכבר הסתיימה כל ההקדמה המעצבנת והסתובבנו קצת בזמן שמרינה מקסימיליאן המפחידה הזאת שרה
. ואז התחלנו להדחף קדימה והיינו במקום יחסית ממש טוב.. לא שורה שלישית כמו שנה שעברה, אבל גם לא רצינו ממש כי צריך גם לנשום וזה
. ההופעה התחילה עם השיר הכי מדהים בעולם!!!...ליאורה עשתה את עצמה יודעת את המילים
וממש התלהבנו כשהיא הכירה איזה שיר או שניים
. היו כמה להקות ממש טובות ורקדנו מלאאאא. ולפני שאיזה זמר אחד עלה לבמה, המנחה מציגה אותו כמישו שאוהב בנות והבנות אוהבות אותו, ואז יוצא הבן אדם הכי הומו בעולם
.. קיצר היה ממש ממש טוב!!! אה והיה מגניב כשמישו הרים אותי על הכתפיים
.. מסכן, אחרי זה הסתבר שכאב לו הגב קודם, והוא בכל זאת התנדב להרים אותי
. חח וחברים שלו עושים לו אח"כ "לא כואב לך הגב פתאום, אה?"
. פרשנו טיפה לפני הסוף, כי כבר נחפר קצת
. משם הלכנו לדורה וישבנו אצלה במטבח עד 2 בלילה
. משם הייתי צריכה לנסוע לבד לבצפר לשעתיים מתמט' והן נשארו לישון עד שעה שלישית
. חח היה ממש מצחיק כי קניתי קפה בהתחלה והוא הכי הרדים אותי בעולם, והתעוררתי סופית דווקא מטוסט
. טוב חפרתי
.. מי שקרא הוא אהבת חיי

למעלה