יום שישי ה13!

Karin917

New member
../images/Emo182.gif

הייתי בשיעור פיזיקה
,ליטפתי חתולים,הכנתי עשרות לבבות שהם בעצם כדורי שוקולד משודרגים. אני צריכה לסיים לצייר משהו וללמוד למבחן בערבית. תכננתי לראות סרטים בלילה אבל אני צריכה לקום מחר מוקדם כדי להמשיך ללמוד למבחן בערבית כי אחרי זה אני נוסעת:[ ואין לי דולי. כלומר יש לי אחת ממש ישנה ללא שיער אבל אני בטוחה שאתן לא רוצות לראות אותה.

Little Chiwawa

New member
מממש ישנה

בייס מאנג'י צ'אן קארין עזרה לי המון בשיער.. עירית עזרה לי בחולצה.. והשראה לחצאית מסיון

ניסו לזרוק עליי חילזון.

ברחתי לכל אורך הרחוב. אני לא אוהבת סרטי אימה, רק אם אני רואה עם מישהו שאוהב. אז אני לא אראה הייתי באימון, במכבי, וחזרתי איזה שעה הבייתה, ודאגתי שמי שהלך איתי לא יידרס, כי הגענו למסקנה שתמיד שהוא איתי הוא נפצע בדרך כלשהי. הוא כל הזמן הבהיל אותי. ואני כזו פחדנית [פחזנית
:| ] כנראה אני הולכת לחברה. וזהו. היום הזה סתם משעשע, כל דבר רע שקרה צעקתי על כולם "הכל בגלל יום שישי ה13! נוסו על נפשכם!" ובמכבי בכלל התנפלתי על כל מי שרק הצלחתי. וכמה פעמים ניסו להבהיל אותי..
כשיצאנו מהמועדון, אז כיביתי את האור מהמתג שילד הדלת, ואז אנדרי הלך לכבות במתג שבקצה החדר, והיה חשוך לגמרי, ועמדתי עם חברה ליד הדלת, ואז הוא בא בצחוק מאחורי ועשה לי "בווו!!" ונפלתי מרוב פחד במדרגה מחוץ לחדר. כל דבר מבהיל אותי.];

למעלה