תשמעי רקונינג מהר! וגם סילנס בדרך.
פ פונצית גירל האמיתית New member 13/5/05 #34 אם אתה אומר... אני התחלתי בכלל מאקליפטיקה, אבל היא במילא מכירה את הלהקה אז זה לא הכי משנה, לא?
M Musta Susi New member 13/5/05 #37 כן, טבעי להתחיל בדיוק מהאלבום הישן והטוב... אל שאני שמעתי אותו אחרון אבל זה בגלל פשלת צריבה שלי הגברתי יותר מדי את העוצמה ואז נוצר אפקט לוואי של חירבוש הצליל. לא הצלחתי לתקן את זה אז השגתי את האלבום שוב
כן, טבעי להתחיל בדיוק מהאלבום הישן והטוב... אל שאני שמעתי אותו אחרון אבל זה בגלל פשלת צריבה שלי הגברתי יותר מדי את העוצמה ואז נוצר אפקט לוואי של חירבוש הצליל. לא הצלחתי לתקן את זה אז השגתי את האלבום שוב
M McBlack New member 13/5/05 #25 ../images/Emo45.gifמצטרפת לאישתי../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif
פ פונצית גירל האמיתית New member 13/5/05 #22 ../images/Emo3.gif אני מעופפת מידי ורואים את התוצאות....
M Musta Susi New member 13/5/05 #28 ../images/Emo45.gifתתנחמי../images/Emo140.gif U R in a good company
פ פונצית גירל האמיתית New member 13/5/05 #30 ../images/Emo25.gif תודה לך, אתה חמוד. ../images/Emo9.gif
B Blade Of Fire New member 13/5/05 #26 יש לך מזל שאני רואה את זה לפני נדיר אל הרעם של הויקינגים, בור שכמותך! אל הרעם והברק של הרומים והיוונים זה זאוס... אם ההודעה הייתה צינית כדי למשוך צומי-קבל התנצלות מראש
יש לך מזל שאני רואה את זה לפני נדיר אל הרעם של הויקינגים, בור שכמותך! אל הרעם והברק של הרומים והיוונים זה זאוס... אם ההודעה הייתה צינית כדי למשוך צומי-קבל התנצלות מראש
S slallum New member 13/5/05 #36 חחחח אופס =] מישהו ראה את אלאדין ו-40 הגנבים? בהתחלה ג'יני מתחפש לת'ור