ואם יצא לך חרוז, זה חייב להיות אמת! (לא יודעת מה, אבל בכל אופן... אמת חזק ואמץ אחי.
M McBlack New member 17/5/05 #70 ואם יצא לך חרוז, זה חייב להיות אמת! (לא יודעת מה, אבל בכל אופן... אמת חזק ואמץ אחי.
M McBlack New member 17/5/05 #74 יו תודההה!!../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif לא רציתי לשלוח לעצמי הודעה במיוחד לזה
M McBlack New member 18/5/05 #79 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif |אוכלת חסה|/|משתעלת|/|עושה אפצ'י| |מקיאה|
מ מטאליקהזהרקקרח New member 19/5/05 #88 כי את לא מפסיקה להגיב לדברים שנכתבו והם כבר למטה למטה בעמוד, תתביישי! (run away run away run away)
מ מטאליקהזהרקקרח New member 20/5/05 #93 חחח רנה.. אנחנו כבר בעמוד שני את יודעת, לאט לאט אנשים מדחיקים אותנו מהתודעה הציבורית!~ בושה!
M McBlack New member 20/5/05 #95 |בשה| ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif עמוד שני? מגניב. אז מותר לנו לחלל את כבוד העמוד?
מ מטאליקהזהרקקרח New member 21/5/05 #96 אני אגיד את זה ככה אנחנו כבר איזה שבוע משרשרים פה "אוף" ואף אחד לא אומר כלום. בואי נתפשט.
2 2LIRONOS7 New member 21/5/05 #98 תזהר איך אתה פונה אל אישתי! *מנפנף בפיגיון שלי* + *נותן מבט מרושע ואחרי זה מחייך*
מ מטאליקהזהרקקרח New member 21/5/05 #100 אלף סערות שבשמיים אני אמרח לך חלבה באוזן! כמו כל פאווריסט טוב!
M McBlack New member 21/5/05 #102 כלבה אני מכינה בעצמי בבית..... כמו כל פאווריסטית טובה.... על כל כף דבש שמים שתי כפות טחינה וזה טעים בחלה...
כלבה אני מכינה בעצמי בבית..... כמו כל פאווריסטית טובה.... על כל כף דבש שמים שתי כפות טחינה וזה טעים בחלה...