יום שישי בשוק בצלאל....

polegra

New member
יום שישי בשוק בצלאל....

לפני שבועיים אבא שלי הביא לי 2 פיגמות חמודות מתנה....לא הבנתי מה נפל עליו....עוד טרח ושלח לי את זה עם אח שלי מדדתי...וזה היה כל כך נוח ונעים...ואז אחי הביא לי גם מכנסיים טרנינג כאלה כפיות....שישבו עלי בול והנה הופתעתי לגלות כי אלה בדיוק אותם דברים שדודה שלי שולחת לי מחו"ל אחרי שהתקשרתי להודות לו הוא אמר...והנה כל פריט עלה 10 שקל...נכון שעכשיו את מרגישה אפילו מרוצה יותר??? ישר התחלתי לצעוק עליו שהוא חייב , פשוט חייב להגיד לי איפה זה אז מסתבר שבשוק בצלאל ממש מול הפלאפל יש חנות עם ערמות של בגדים...כן..ממש ערימות של בגדים לא מסודר ולא כלום עם בגדים בכל המידות והמון למידות גדולות הלכתי יום שיש הזה ויצאתי עם 15 דברים!!!! ואפילו לא לקחתי את הגדולים ביותר..ואני מידה 6 של מתאים לי! הרוב דיי פיגמיות כאלה...אבל מצאתי גם כמה חולצות יפות ליציאה...המגוון לא רב וחוזר על עצמו אבל אפילו בשביל פיגמות זה מחיר מצויין :) חולצה אחת אפילו הייתה יקרה במיוחד...15 ש"ח :) ובחנות ליד יש גינסים ומהצד השני תחתונים.... בקיצור...שווה ביקור לדעתי טלי

Agnetta

New member
נישמע ממש מלהיב...תתחדשי!!!

לפעמים זה ממש כיף להסתובב בשווקים. אין לי מושג איך מגיעים לשוק בצלאל- ממש לא.

תמיד תמיד יש שם ערמותתתתתתת

רק שאת צריכה סלבנות ואם את מכירה את שוק הכרמל זה השוק הקטן שנמצא רחוב תחתיו

בגלל הסלבנות שלך...

לא שמתי
שהסברת להם שזה ליד שוק הכרמל.

miru2

New member
יש כזה בחיפה?

איזה יופי וכיף לך. תתחדשי ותהיני! אולי מישהי יודעת איפה בחיפה אפשר למצוא מן מציאות שכאלה?

Revi 22 Tal

New member
לצערי אין.. אפילו בשוק רמלה-לוד

אי אפשר למצוא משהו שעובר את מידה 40

silvey

New member
כל מי שמגלה את נפלאות שוק בצלאל

בפעם הראשונה מתלהב...צריך רק הרבה זמן פנוי וראש שקט כדי לנבור בערימות הבגדים וכל היתר שמסתובבות שם. אני יודעת גם שישנה שם חנות אחת שקונה קבוע עודפים של ג'אמפ והיא נמצאת דוקא ברחוב המקביל לקינג ג'ורג'. כשיורדים מכיוון רחוב אלנבי ושוק הכרמל לכיוון דיזנגוף סנטר, דרך רחוב קינג ג'ורג' (שגם בו ישנן חנויות מאוד מעניינות) זה הרחוב בראשון שמאלה, רחוב בית לחם שבו גם דוכני הפלאפל וממנו ישנה פניה ימינה לעוד רחובון עם "מציאות" כשבסופו ישנה סימטה שחוזרת להיפגש עם המלך ג'ורג'...ישנן קונות קבועות שמקבלות מידע או יודעות מתי מקבלים סחורה חדשה ואז גם המבחר גדול. מי שבא ברכב מכיוון דיזנגוף סנטר על קינג ג'ורג' לכיוון אלנבי, עובר את הרמזור של רחוב רש"י ובפניה הראשונה ימינה נכנסים למגרש חנייה גדול (איפה שהיה פעם המגרש הראשון והישן של מכבי ת"א -כדורסל. ואם התבלבלתן מכל התיאור שלי, מוכנה להסביר שוב...

Revi 22 Tal

New member
אני משום מה אף פעם לא מוצאת שם

דברים נחמדים, אולי בגלל שאני תמיד מתרחקת מהחנויות ההומות כי אין לי סבלנות לזה תתחדשי ותהני !

למעלה