איזה שיר!! חולה על רצועת השידור הזו
ש שאר העולם New member 2/8/13 #28 צהריים טובים לכולם הכל מוכן לשבת. עכשיו רק נשאר לשבת עם קפה, עוגה, עיתון ומוזיקה טובה. שבת שלום לכולם www.youtube.com/watch?v=4vZglGFHewc
צהריים טובים לכולם הכל מוכן לשבת. עכשיו רק נשאר לשבת עם קפה, עוגה, עיתון ומוזיקה טובה. שבת שלום לכולם www.youtube.com/watch?v=4vZglGFHewc
י יחפהבפארק New member 2/8/13 #34 עוד מעט ערב איזה שיר, איזה שיר והנה אני מחזירה לך באהבה http://www.youtube.com/watch?v=2kNlGMaNsY4
א אתי 104 New member 2/8/13 #43 אני מוכנה אני מוכנה לקבל כל קונטרה שהיא טובה משלי, סתם אני לא שחצנית אני רק צוחקת בתחילת דרכי לא ידעתי אפילו להכין חביתה אבל כשיש רצון הכול אפשרי
אני מוכנה אני מוכנה לקבל כל קונטרה שהיא טובה משלי, סתם אני לא שחצנית אני רק צוחקת בתחילת דרכי לא ידעתי אפילו להכין חביתה אבל כשיש רצון הכול אפשרי
י יחפהבפארק New member 2/8/13 #44 לא יודעת איפה היא היא רועה בינתיים בשדות זרים אני חושבת שכולנו התחלנו פחות או יותר עם איזו חביתה מבולבלת
לא יודעת איפה היא היא רועה בינתיים בשדות זרים אני חושבת שכולנו התחלנו פחות או יותר עם איזו חביתה מבולבלת
ש שרוני68 New member 2/8/13 #45 וואו! נראה מעולה.... אצלנו זה נקרא: יפרח. עלי גפן ובצל ממולאים. אמא שלי ממלאה (ממלאת?) גם חציל, עגבניה, פלפל, קישוא ועלי סלק. אבל הבסיס זה בצל ועלי גפן.
וואו! נראה מעולה.... אצלנו זה נקרא: יפרח. עלי גפן ובצל ממולאים. אמא שלי ממלאה (ממלאת?) גם חציל, עגבניה, פלפל, קישוא ועלי סלק. אבל הבסיס זה בצל ועלי גפן.
א אתי 104 New member 2/8/13 #46 תודה כן אני ממלא גם עליי מנגולד ( סלק ירוק) אפשר גם חצילים קטנים אפשר עד אין סוף להמציא מתכונים, ואני אישית אוהבת מאוד שבת שלום
תודה כן אני ממלא גם עליי מנגולד ( סלק ירוק) אפשר גם חצילים קטנים אפשר עד אין סוף להמציא מתכונים, ואני אישית אוהבת מאוד שבת שלום