יום שישי בצהריים

ivgy1980

New member
יום שישי בצהריים

חזרתי מסיבוב סידורים בשדרה: הלכתי למספרה, לבנק, למכבסה, לאיטליז, לשען, לסנדלר... נראה לי הייתי בעוד כמה מקומות. לא חשוב, לקראת הסוף נכנסתי לחנות של חבר. עמדנו בשמש, דיברנו ושתינו תה - ופתאום הוא שואל: למה אתה בוהה בכל רוסיה שעוברת ליד? זה לא מתורבת
חשבתי רגע, ובאמת שהוא צודק - אני תמיד אשכרה בוהה ביוצאות ברה"מ, האלו עם הלוק הסלאבי הטיפוסי. יש בהן משהו מרתק ומהפנט
, שפשוט עושה לי את זה ולא יעזור כלום. אז, זה קורה רק לי, או שכל הרוסים והרוסיות כאלו?

beatman

Member
לא רק רוסים

כל הגברים

וגם יהודיות סובייטיות עושות לי את זה
.

beatman

Member
כולם עושים את זה

זה מחרמן ולא נראה לי מפריע יותר מידי, אולי לנשים תפוסות זה לא יפה.

yonatan31

New member
לא. מצאתי הפנייה לשם באתר באנגלית,

ואת האנגלית מאחורי הדיבוב אני מבין.

זה הישראלי הממוצע שנועץ מבטים בבחורות רוסיות

ומפשיט אותן במבטו. אם הרוסיה/אוקראינית לבושה בצורה מעט חשופה, אז ראשו בכלל מסתחרר והוא מתחיל לרייר וללכלך את חולצתו.

Helio

New member
וזה עוד לפני שהן לובשות חצאית במקום מכנסיים

כמו שבדר"כ

Somebody28

New member
זה לא סוד שנשים רוסיות יפיפיות

בישראל ובכל מדינות מזרח התיכון בהן שלט היופי המזרחי נשים בהירות עם פנים סלאביות, יוצאות דופן וכובשות את תשומת הלב. במדינות אירופה בהן שלט יופי אירופאי, דווקא נשים אקזוטיות נחשבות לאטרקטיביות יותר.

אני אישית אוהב יופי מעורב, לדעתי נשים מעורבות הן היפות ביותר. ברוסיה יש לא מעט נשים שאמא שלהן רוסיה ואבא קווקזי, טטרי, אוזבקי ואפילו קוריאני תווי הפנים שלהן מעורבים. הרוב המוחלט מהן ניחנות ביופי יוצא מן הכלל.

והגברים הרוסיים?

למה הם לא מהווים כזאת אטרקציה במזרח התיכון ולמעשה בשום מקום אחר על פני הגלובוס?

ובגיל 20-25 יש להם מה למכור?

האם בשיא אונם וצעירותם חזותם הסלאבית כן מושכת אליהם נשים? התכונה הזאת מהווה יתרון רק כאשר היא נמצאת אצל נשים. אצל גברים זה חסרון גדול.

למעלה