יום שישי, את יודעת

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

LogainAbler

New member
למישהו יש קיאק?

אז נחתתי שוב באיטליה לפני 3 שבועות, ונזרקתי באלימות ללימודים, בין 08:30- 17:00 בממוצע לשבוע, עם הפסה של שעה וקצת באמצע. מה שאומר שיש לי בדיוק זמן לפדל 5 קילומטר הביתה, להוציא את הכלב, לזרוק משהו לפה ולחזור לפקולטה, אנרגטי משהו אחרי קיץ של סתלבט. הבעיה התחילה לפני יומיים כשהסתיו החליט להזכר שהוא מגיע והוריד את המעלות כמה רמות למטה, זו הייתה הפתיחה, היום הגיעה המנה העיקרית ובאמצע הטיול ערב עם הכלבים מצאנו את עצמנו אני והחברה מסתופפים מתחת לסככה ומחכים שהמבול הפתאומי יפסק, או שנוח יגיע עם התיבה. בסוף חבר בא לאסוף אותנו עם הרכב, מעשה הרואי בהתחשב בזה שהיה צריך להכניס פנימה 3 כלבים רטובים. אני באמת מקווה שהגשם הזה יפסק עד מחר, אחרת האופניים יהיו חסרי תועלת, ואני אצטרך לעבור לאוטבוס, מה שאומר שההפסקה שלי תקוצץ בחצי מהזמן שלה.

בנימה אופטימית יותר, ב12.10 יש לנו באזור תערוכה של סוסי עבודה (הערכה של סטליונים צעירים), וחבר כבר סונג'ר כדי להקפיץ אותי, ו-וורונה מתקרבת, ב7.11 התערוכה הגדולה, ואני מקווה שיהייה לי זמן לפחות לקפוץ ליום אחד לשם.

giri

New member
באיחור אופנתי - השבוע שלי (ותמונות מהתספורת)

היה שבוע טוב מבחינת רכיבות. למרות שחזרתי משבוע וחצי בלי לרכב לא נתפסתי כשרכבתי וזה היה סבבה

ביום שישי אחרי השיעור רחצתי אותו טוב טוב וביום שבת בבוקר הלכנו אני וחבר לספר אותו.
היה הרבה יותר כיף לעבוד בשניים, העביר את הזמן טוב.
גם העובדה שיש לי שני להבים שהושחזו אחרי התספורת האחרונה עזרה. יכולתי לזפזפ ביניהם ולשים כל אחד לקירור כשמשתמשים בשני. צ'ואי כרגיל התנהג למופת והיה מאד סבלני למרות שמנענו ממנו את השחרור של הבוקר. נתנו לו כמה הפסקות תוך כדי שבהן יצאנו לדשא ונתנו לו ללחך קצת ולהשתחרר.
בסוף הלכנו על נשיקה בצד אחד וסוכריה בצד השני (כי הוא כזה מותק!) קניתי את הטרימר הקטן שקנז המליצה עליו וזה היה סבבה
אולי בפעם הבאה אהיה יותר הרפתקנית.

superKENZ

New member
יצא מגניב לגמרי

ואהבתי את המכנסיים... השערות לא נתפסו אהה ?

giri

New member
אלו מכנסי הגשם של עופר

זה עבד פצצה, לא נתפסו ולא נכנסו.
לעומת זאת שכחתי ללבוש את מעיל הגשם (ולהגנתי גם היה די חם) אז החולצה במצב עגום למדי

למעלה