השבוע שלי
היה לא פשוט.
הייתי חולה ועדיין קצת חולה. אבל זאת לא היתה הבעיה.
ביום רביעי אחרי הצהריים, הכלבה האהובה עלי גגה, מתה. היא היתה מאוד מבוגרת, אבל תפקדה עד הסוף (עד הדקות האחרונות). אפילו הספקנו בשבת שעברה לקחת אותה לים עם שאר הכלבים ודאנס. הכל קרה מאוד מהר ולמרות שידעתי שהיום הזה יגיע מתישהו, קיוויתי שזה יהיה ביום אחר.
אני עדיין לא מעכלת שזה קרה. היא היתה כלבה כזו עם חיבור שניראה לי שיש פעם בחיים.
באיזה שהוא מקום אני חושבת שמזל שהייתי חולה ובבית כדי להיות איתה.

לא רכבתי כל השבוע. כי לא יצא לי. ביום חמישי הייתי גם חולה וגם חסרת כוחות בגלל מה שקרה. הוטרינר הגיע לבדוק את דו והיה מאוד מרוצה מההתקדמות של העין שלה. אפילו הורדנו מינונים והפסקנו חלק מהתרופות. מכיוון שאין מנוחה לרשעים - הראתי לו איזה גידול שיש לה, שקצת הדאיג אותי. כניראה זה שוב הברונמה. לפחות זה משהו שאמור להיות קל לטיפול.

בשישי מוקדם בבוקר, קיבלתי הודעה מאחת הבנות בחווה ש"להגיע עכשיו לחווה - אנחנו יוצאים לים". יצאתי עם ג'ינס והיא שאלה אותי אם ככה אני מתכוונת להיכנס למים. החלפתי בגדים. לקחנו את הסוסים רק עם ראשיית בית והבאנו מגבות. אני חייבת להודות לדאנס על כל טיפת שומן שיש לו. עם אוכף, או בלי אוכף, הסוס מרגיש אותו הדבר.
נכנסו איתם למים והיה ממש כיף. המים היו חמים ובשלב כלשהו איזה גל העיף אותי מדאנס. רק הקפדתי להמשיך להחזיק בחבל. אבל לא היה לו כוונות להתרחק. אז כבר נשארתי במים ושחינו. הוא קצת נלחץ ובו זמנית ניראה שכן הוא נהנה. זה כניראה בדיוק מה שהייתי צריכה בימים אלה. הרגשתי שזה ממש ניקה אותי מכל הדיכאון של הימים האחרונים.
אחר כך יצאנו, התנגבנו (הכלב שלי הקטן מפחד ממים, אז הוא שמר לנו על הדברים). מזל שיש אנשים נחמדים בחוף, שמשאירים זבל בכל מקום! היתה שם ספה שדרכה יכולנו לעלות חזרה על הסוסים. כשעליתי אני על הספה, אז גם דאנס חשב לעלות, אבל הוא הבין שזה לא רעיון טוב.
ההיי מהחוויה החזיק אותי כמה שעות. אבל אחר כך חזרתי למציאות. ניראה לי שהמי מלח פתחו לי את הנשימה, כי לא לקחתי כדורים מאז שהייתי בים. אבל כשחזרתי הביתה, הכלב הקטן מאוד מדוכא כשהוא בפנים. אז אני מרגישה שאנחנו בתקופת אבל.