יום שבת- 24/6

onix 88

New member
יום שבת- 24/6

חזרתי מת"א ומהים, היה ממש כיף! פגשתי את ליאור שליין
מחר אני מתכוון ללמוד למתמטיקה לביוטופ ברצינות. לילה טוב ושבת שלום!

a Warming Sign

New member
הו,איזה יום היה../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

|בלוג| משיחת טלפון אחת קרו כלכך הרבה דברים!!
אבא סיפר לי סוףסוף את הסיפור המלא על השירות שלו בחיל הים
[סטילים]. הוא היה חניך מצטיין ובעקבות זה הורשה לבחור את הספינה שעליה ישרת, הוא בחר באח"י יפו[שם הוא היה בתפקיד בקר/פקח אש..כשמו כן הוא
-אם לא טעיתי בשם-
], וב76' הם הפליגו[!!] לארה"ב[!] לרגל חגיגות ה200 שהיו שם..
שם הם ביקרו בבית הלבן
,והיו מעין אורחי כבוד כאלה.. והוא סיפר שזה היה מדהים ללכת בניו יורק עם נעליים גבוהות[צבא
], והמדים הלבנים של חיל הים
אח"כ הם הגיעו לאיי ברמודה,ולבסוף לקולומביה
[חתיכת מסע
,וגם היו סערות בדרך..
] בכל אופן,חיפשתי לו כל מיני דברים על זה באינטרנט והיה נחמד. אבא הביא כבוד,מי ידע?
וגם! הוא קנה מתישהו מצלמה ממש ענתיקה[משנות ה30-40!!], ובמקרה נזכר בה כשדיברנו אז הוא חיפש אותה,מצא והביא לי מתנה
זה כזה דבר עתיק ומגניב
מן קופסא מוזרה וגדולה כזאת,וזה נפתח,ובפנים מרכיבים את הפילם.. זה פשוט אדיר
זהו בערך..

a Warming Sign

New member
וכמובן שאת כל הפואנטה שכחתי../images/Emo194.gif

באופן גורלי שכזה,מסתבר שהמבצע הזה היה בדיוק[מינוס כמה ימים] לפני 30 שנה! יוני 76. קטע..

Eowyn of Rohan

New member
פש.. כבוד לאבא../images/Emo45.gif|חיל|

הוא הפליג לארה"ב ואחכ עוד שט לברמודה ולקולוביה?? באמת חתיכת מסע.. אבל זאת בטח חוויה מדהימה(גם עם הסערות
) ואיזה מגניב שהוא הביא לך את המצלמה.. נשמעת מעניינת

a Warming Sign

New member
היא יכולה לפעול../images/Emo194.gif

אבל אני חושבת שיהיה מאוד קשה להשיג פילם רחב ועתיק שכזה.. מה שכן,היא עושה את הקליקים של הצילום,כשהתריס נפתח ונסגר
, זה חביב

C u b e

New member
מגניב לגמרי! ../images/Emo45.gif

איזה אבא מעניין יש לך
קרה לי משהו דומה לפני שבוע, פתאום גיליתי שגם אבא שלי חובב צילום [כלומר, תמיד ידעתי, אבל לא עד כדי כך
] ופתאום הוא הביא מהמחסן מצלמה ישנה שלו עם 2 עדשות ואפשרות לכוון את הפוקוס ושאר הכיוונונים שמצלמה צריכה...
משהו מטורף. שבוע נוסטלגי עובר על האבות שלנו, מה?

Eowyn of Rohan

New member
"אם בא לכם להיות חברים שלו

בזמן הקרוב הוא יעשה לכם טוב..." מחר אני מתכוונת להתחיל ללמוד לספרות ברצינות. אם יהיה לי כוח אני לא אהמר(למרות שלא קראתי את שפרה עד היום
) יש "בני וג'ון" בערב! אתם חייבים לראות! זה סרט ענתיקה של ג'וני דפ אבל הסרט כל כך טוב!!
חוץ מזה - כלום נראה לי..

AndreaCorr ©

New member
ללמוד לספרות?

אין לי כח, בחיי. מזל שספרות זה כייף חוצמזה? לא יודעת עדיין יומטוב! :) תצאו גם לשמש מדי פעם
לא להקבר בספרים

להתחיל ללמוד לספרות !

רציתי להתחיל ללמוד היום, אבל התעוררתי רק ב-17:00 בצהריים ואחרי זה עשיתי סבב חברות. הייתי שלשום במסיבת סיום כיתתית. נפרדנו מהמחנכת שלנו, היא הזמינה אותנו למנגל אצלה בבית (אני אכלתי שניצל תירס- צמחונית) והיה ממש נחמד ומרגש. היא חילקה לנו פנקסים וכל אחד כתב מילות פרדה אחד לשני. אחרי זה קראתי את הברכות שלהם בלילה והתחשק לי לבכות. תחושה חמימה כזו התפשטה בלבי ולרגע קט לא רציתי לעזוב את ביה"ס ולעבור למערכת הצבאית. שבת שלום.

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח אני איתך../images/Emo45.gif אני ממש נהנית אבל

אין לי כח ללמוד..חח אבל למזלי הייתה לי מורה מקסימה וכמעט כל הסיפורים מעניינים:)

m i r u s h i

New member
../images/Emo79.gif"הצלצולים באוזניות../images/Emo108.gif

הפריעו לו לחשוב תקפו אותו בצהריים ולפעמים ברחוב.."
לעשות כלום.
יום טוב

למעלה