יום שבת- 24/6

ממממור

New member
אני עדיין לא מצליחה להביא את עצמי

ללמוד לפיסיקה מכירים את זה שתמיד כשיש משו חשוב לעשות עושים את כל הדברים הלא חשובים? קבלו רשימת דברים שעשיתי כדי לא ללמוד לפיסיקה (התאמצתי ממש) ישנתי, קראתי, ניגנתי בפסנתר, הכנתי ארוחת צהריים, הכנתי עוגה, ראיתי טלוויזיה, יצאתי למסיבה ושני ברים, דיברתי בטלפון, סידרתי את החדר, הכנתי תוכניות לעיצוב מחדש של החדר, מיינתי תמונות, דיברתי באייסי, קראתי את כל האימיילים שהצטברו, עשיתי ספורט (!!), וזהו? אז יום עמוס... בשום דבר חשוב

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo6.gif

מכירה את זה טוב מדיי לצערי
ייה טובבב בע"ה בהצלחה!

s h u g i t

New member
לומדת לספרות../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אתמול עשיתי רק את בית בובות... ועוד 3 עמודים אני מסיימת את סיפור פשוט. אני בהספק מטורף
יום שני הכל נגמר!
|אושר|

Taam YutvatA

New member
ספרות =/../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

נשאר עוד:אנטיגונה, מותו של סוכן, בעל זבוב, חצוצרה בואדי, יגון, אחרי 20 שנה, העיוורת =/ נקווה לסיים

דוש2

New member
ספרות ../images/Emo10.gif

עוד מעט חברה באה אליי נלמד לזה..אבל אין לי כח !!! היה לי חופש שבועיים של אי-עשיית כלום !!! התבטלות רצינית !! למרות כל החזרות למסיבות סיום ובוקר .. אבל עדיין, באסה !

אני הכי מאושרת בעולם!!!!!!!!!

אתמול היה לי את הבחינה בעל פה על העבודת חקר במד"ח והיום המנחה שלי שלחה לי במייל את הציון...====>>>94

לא באה לי בטוב הבגרות הזאת../images/Emo178.gif

לא בא לי לא בא לי לא בא לי פפףףףף _ספרות_ פה ושם אני מגוונת ואוכלת או רואה טלויזיה

Gal isr

New member
אאוץ, איה, הרגליים, כואב לי....

אחרי אליפות ישראל באופני כביש. בקיצור, לנוח כמה שיותר היום, עזבו אותי מספרות.

C u b e

New member
אני פשוט לא מסוגלת

להביא את עצמי ללמידה לספרות. קראתי שני שירים והתייאשתי. בחיים זה לא קרה לי
פיתחתי איזשהו מנגנון אנטי ללימודים. מה יהיה עם מועד ב'?
למישהו יש שיטות מועילות?

LuLiLoPiLaTo1

New member
גם לי ממש קשה..במיוחד שאני כבר

חזרתי על החומר הרבה לפני מבחנים אז זה קצת נמאס.. לדעתי,תחזרי רק על הדברים שאת הכי פחות זוכרת והכי פחות חזרת עליהם,ותעשי הפסקות ארוכות(מומלץ לא ארוכות מאוד כמו שלי
)

shiran™

New member
גם לי!!

אין לי חשק בכלל.. אז מה עשיתי? קראתי את זה ממש מהר רק כדי לצאת ידי חובה (לא סיימתי אבל נשאר עוד קצת) כי אני צריכה ללמוד מחר גם לספרות וגם לבגרות במגמה שהיא ביום שלישי. אחחחחח אני מתה להגיע לשלישי בצהריים כבר!!! שרשור חיובי! פליז!

m i r u s h i

New member
משעמם לי ../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

והחברים לא נמצאים כרגע בבית [כל אחד ועיסוקיו] ומשעמם לי;[

MrsGreen

New member
כולם ספרות?../images/Emo2.gif

איכ מחשבת מחר ;; אני גם רוצה ספרות

shir el

New member
שבוע-טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

למעלה