נפרדתי היום מהחבר ב11 חודשים האחרונים. ../images/Emo14.gif
הוא כבר בסופ"ש אמר עליי דברים שאיכזבו אותי נורא שהוא בכלל שקל. נעלבתי וכעסתי, וביום ראשון כשהגענו לבצפר הוא בא וחיבק אותי מאחורה והעפתי אותו כי לא התכוונתי להתנהג כאילו לא קרה כלום. ואז יומיים התעלמנו אחד מהשני ואז חברה שלי הלכה לשאול אם הוא מגיע ליומולדת שלי (יש לי יומולדת בשבת, אגב ^^) והוא אמר שלא, כי הרי נפרדתי ממנו. זה לא קרה! הוא פשוט הסיק את זה לבד! אז התעצבנתי עוד יותר והבהרתי לו שלזה לא קרה, והוא מצידו העביר לי דרך חברים משותפים שהוא נעלב שהתעלמתי ממנו והוא לא רוצה לחזור אליי. ואז התכוונתי לגשת אליו היום בהפסקה, הוא ניגש אליי קודם, ושאל אם אני בסדר עם איך שאנחנו. אמרתי שלא. הוא אמר שאני צודקת, ושאני הייתי אשמה! עכשיו שיהיה ברור - זה היה לגמרי באשמתו. ב100%. והוא כבר הודה בזה מאז וכל מי שאני מכירה הסכים איתי והיה בשוק שהוא האשים אותי. אז פשוט אמרתי לו קאט ושזה נגמר. שכבר נשבר לי. שכבר חצי שנה הוא פעם בחודש דופק לי קטע כי "אין לי זמן אליו" (אני בתנועת נוער!). והוא כל הפסקה ניגש ולא קלט ואמרתי שדי. ואז כל שאר הבנים רדפו אחרי בשיעור ספורט לברר מי זרק את מי ומה ירון עשה ואם ללכת להרביץ לו. לא אמרתי. והוא כבר לפני כמה ימים שינה את התמונתצוגה במסנג'ר לתמונה של מטוס, ושלי עדיין הייתה תמונה שלנו ביחד. אז היום שיניתי לתמונה שלי לבד, והורדתי את התמונה הממוסגרת והמוגדלת שלנו מהקיר מעל המיטה שלי. ועכשיו שילך לחפש, לי כבר יש מחזר (שאני עומדת לדחות אגב :O).