יום רביעי

יום רביעי

יופי, פשוט יופי! היה לנו בוחן על לכתוב פסקה בלשון ולא הצלחתי. אז הגשתי (כמעט) ריק. אומרים שזה לא נחשב, אבל לא לפתוח פה ל
וגם אם כן, כולה לשון. נכון? :(

hadarinke

New member
"תכניס את היד, אולי תוציא פרסים..."

מתמטיקה, מתמטיקה, לשון, לשון, לשון, הסטוריה, אדריכלות, אריכלות, אדריכלות. כל מילה מיותרת.
כשהשתחררנו מהבית הספר הלכתי לקניון עם חברה וקניתי ג'ינס, חולצה מכופתרת וסריג שחור בקסטרו. עוד מעט אני יוצאת לענתי לשעה, ואז אנחנו נוסעות למופע בצוותא, יהיה מעניין

Flaming Pie

New member
לא מרגישה טוב בכלל. ../images/Emo209.gif

שעה ראשונה - ספרות עם המורה המהממת שלי. מעניין כתמיד. :) שעה שנייה - תנ"ך. היא עשתה לנו בוחן פתע... =/ היה בסדר. נראה לי. יהיה טוב. שעה שלישית - אזרחות. וואי שיעמום, המורה כל הזמן סוטה מהנושא ומתחילה לנהל שיחות על שטויות וזה מעצבן חח. אבל היא חמודה. שעה רביעית - ספורט. טוב היום היא עשתה לנו פאקינג ריצה קשה עם ביפים ואחר כך כל הבנות בקושי נשמו. באמת היה קשה. שעה חמישית - חינוך. סתם פעילות נחמדה לראש השנה. :) אני אוהבת את המחנכת שלי. שעה שישית&שביעית - פסיכולוגיה. למדנו על סוגי מחקרים ובשעה השנייה עשינו עבודת כיתה. היה מעניין וקיבלתי עליה 100. :) וזהו, הביתה ופול שיעורים במתמטיקה ואנגלית מאתמול שעכשיו סיימתי. :/ כל היום השתעלתי בבית ספר והיו לי בחילות, חח החברים המפגרים שלי "יואוו יש לך שפעת חזירים, אמאלהה" טוב שלא הגזמנו. אין לי חום או משהו, יהיה בסדר... בערב אני הולכת למכור עוגות באסיפת הורים, אוף אין לי כח אבל שיהיה.

כאבים חודשיים

ממ תנ"ך- קיבלתי 95 בקש"ן מתמטיקה- טימטום. שונאת שברים וחזקות. חנ"ג- עשינו אירובי כימיה- המורה הקודמת שלי מאוד חולה[לא שפעת] אז הביאו לנו מורה מחליפה שכנראה תלמד אותנו עד סוף השנה. באסה. ואז שיחררו אותי הביתה כי כואב לי. ואז כמובן שלאמא לא יהיה אכפת שכואב לי ושטפתי את הבית.. וגם...הכנתי עוגה קולית, שלולא ה2 כפות דבש שהמתכון הכריח אותי לדחוף לשם היא אולי הייתה יוצאת טעימה >< בקיצור, כואב לי ואני רעבה. אז אני הולכת ל... אנשהו

PerfectSP

New member
איזה יום,אח! ../images/Emo190.gif

בגלל שאתמול הייתי בבצפר מ8 עד 12 ומשהו בלילה החלטתי לא ללכת לשעת אפס, בחצי אישור מהמנהלת (אישור עם רגשות אשם XD טוב אחותי. ) אז לא הייתי באנגלית D: אח"כ תנ"ך,סביר ספורט, וואלה סביר. כאילו זה תמיד יהיה מייגע. אח"כ היה שעתיים ערבית שזה היה זוועת עולם מטורפת OO" אחרי זה התבטל לי 3 שעות אומנות!!!!!! ואחרי אומנות אמור להיות לי חינוך והיסטוריה. היסטוריה התבטל.. אז לחכוךת לחינוך? אפילו אין בזה אחוזים! קיצר סיימתי ב11 וחצי XD יצאתי מבצפר ב1 כי נשארתי עם חברים >< חזרתי הביתה וישנתי עד שש וחצי >> ואז אכלתי רביולי D:

How I Disappear

New member
I wanna sunburn .. ../images/Emo79.gif

שעה ראשונה- לשון היה סבבה שעה שניה- היסטוריה קנינו את הספר והוא עבה
שעה שלישית- פיזיקה משעמם .. שעה רביעית- לשון נחמד שעה חמישית- פיזיקה משעמםם שעה שישית-חינוך דיברנו על אסף רמון ז"ל
שעה שביעית, שמינית ותשיעית- מעבדת פיזיקה אנחנו עובדים עם תוכנה מעצבנת והמורה לא יודע בכלל איך להסביר לנו מה לעשות, הוא סתם עושה דוגמה ואז אנחנו צריכים לעשות הבעיה היא שאנחנו לא זוכרים מה צריך לעשות כי יש כלכך הרבההה !!!
שונא ת'מורה המפגר הזה מחר יש לי מבחן במתמטיקה וחרשתי היוםם מקווה שילך טוב

ש י ר ד ן

New member
נפרדתי היום מהחבר ב11 חודשים האחרונים. ../images/Emo14.gif

הוא כבר בסופ"ש אמר עליי דברים שאיכזבו אותי נורא שהוא בכלל שקל. נעלבתי וכעסתי, וביום ראשון כשהגענו לבצפר הוא בא וחיבק אותי מאחורה והעפתי אותו כי לא התכוונתי להתנהג כאילו לא קרה כלום. ואז יומיים התעלמנו אחד מהשני ואז חברה שלי הלכה לשאול אם הוא מגיע ליומולדת שלי (יש לי יומולדת בשבת, אגב ^^) והוא אמר שלא, כי הרי נפרדתי ממנו. זה לא קרה! הוא פשוט הסיק את זה לבד! אז התעצבנתי עוד יותר והבהרתי לו שלזה לא קרה, והוא מצידו העביר לי דרך חברים משותפים שהוא נעלב שהתעלמתי ממנו והוא לא רוצה לחזור אליי. ואז התכוונתי לגשת אליו היום בהפסקה, הוא ניגש אליי קודם, ושאל אם אני בסדר עם איך שאנחנו. אמרתי שלא. הוא אמר שאני צודקת, ושאני הייתי אשמה! עכשיו שיהיה ברור - זה היה לגמרי באשמתו. ב100%. והוא כבר הודה בזה מאז וכל מי שאני מכירה הסכים איתי והיה בשוק שהוא האשים אותי. אז פשוט אמרתי לו קאט ושזה נגמר. שכבר נשבר לי. שכבר חצי שנה הוא פעם בחודש דופק לי קטע כי "אין לי זמן אליו" (אני בתנועת נוער!). והוא כל הפסקה ניגש ולא קלט ואמרתי שדי. ואז כל שאר הבנים רדפו אחרי בשיעור ספורט לברר מי זרק את מי ומה ירון עשה ואם ללכת להרביץ לו. לא אמרתי. והוא כבר לפני כמה ימים שינה את התמונתצוגה במסנג'ר לתמונה של מטוס, ושלי עדיין הייתה תמונה שלנו ביחד. אז היום שיניתי לתמונה שלי לבד, והורדתי את התמונה הממוסגרת והמוגדלת שלנו מהקיר מעל המיטה שלי. ועכשיו שילך לחפש, לי כבר יש מחזר (שאני עומדת לדחות אגב :O).

מור 1661

New member
אויש..מקווה שאת בסדר..../images/Emo24.gif

אבל הי,הכל לטובה! איזה תנועת נוער את? ו..מזל טוווב!! בראש השנה,מגנייב!!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo24.gif אני ממש בסדר האמת

הוא פשוט עשה לי רע על הנשמה :/ אני בצמר"ת, זו תנועת נוער דנדשה בת חמש שנים בערך שפעם הייתה נוער לנוער :p אנחנו הכי מגניבים שיש! ^^ וראש השנה זה אכן מגניב XD

../images/Emo80.gifיהיה בסדר../images/Emo24.gif

לבנים יש נטייה להאשים תמיד את הצד השני.. הם צריכים להסתכל על עצמם קצת :) מזל טוב ליום שבת

Flaming Pie

New member
יהיה בסדר! ../images/Emo24.gif../images/Emo209.gif

חח זה כזה מוכר, תמיד הם מנסים להפיל את האשמה עלייך.. אבל אני בטוחה שתהיי בסדר!

MR Lordi

New member
יום ארוך ../images/Emo178.gif

סיימתי ב4...
לפחות מה שעשה לי את היום בבצפר זה שהזמנתי פיצה
אני מקווה ביום שישי להתחיל לכתוב את התסריט לסרט של סוף שנה

PerfectSP

New member
4 זה יום קצר D: ../images/Emo190.gif

עצוב שמשרד החינוך נותן לי להגיע למצב כזה שלחשוב ש4 זה קצר..

מור 1661

New member
היה לי מבחן בספרות..

הלך ממש לא טוב,לא הה לי מספיק זמן.היא רוצה על כל תשובה 2 עמודים ועשיתי 3 עמודים סך הכל.. קיצור..נקווה לטוב.. חוצמזה,יום רגיל ..

../images/Emo80.gifסתם עוד יום משעמם

ישנתי ברובו XD המ..לא היה משהו מעניין בבצפר.. סוףסוף נזכרתי ואגרתי כוחות לעשות ריצה.. היה נחמד :) ומצאתי 20 אגורות!

למעלה