סתם, אבל סתםםםם קמתי היום ב 7 בבוקר ! כי חשבתי שיש לי אומנת 5 שעות. בסוף איכשהו נודע לי שהיא ביטלה..כוסעמק, אבל את זה כבר אמרו לי בבצפר. סתם דרך של 40 דקות הלוך וחזור!@#%!#. טוב,לפחות קצת ספורט:]]. ב4 לימור באה אליי, ומשם כבר לא יודעת. מהיום חופששש D:
תגידו לי מחר כשאתן מסיימות שאולי נלך לאלנבי.. ת'אמת שחשבתי שאולי נלך היום כי שתיכן לקחתן לעצמכן חופש וזה אבל אחרי שקיבלנו תעודות כל המצברוח התהפך ופתאום לא היה לי כל כך חשק אפילו לשאול =\. ושבוע הבא שתיכן עובדות, לא?
האמת שמחר תכננתי לבוא אלייך אחרי התגבור../images/Emo3.gif
כי יש לי פגישה ואמרת שאת יודעת איפה זה... וגם אין לי איפה להיות עד שלוש
אה אם את רוצה אפשר להתארגן מהר מהר עכשיו וללכת לאלנבי או שאפשר גם לנסות מחר, לא נראלי שאני אתעכב. חחח לא ידעתי שגם ליאורה לא תבוא היום..סתם אמרנו אתמול כמה שהאפשרות נחמדה
חזרתי הבייתה לפי שעה, סידרתי את הבית..עכשיו, מחר יש לי מבחן בהסטוריה, וב4 יש לי ישיבה. בנוסף, בחמש וחצי היום החצי גמר וב8 וחצי האימון בנס ציונה עם קיבי!! ואתמול הוצאתי איזה 2000 שקל תוך פחות משעה, זה היה נורא
מבחן סיוטי במתמט. יום כייף עם קושקוש וקניות איתה. סיימנו באחת עשרה. אוף. למה היא מוציאה לי את כל המצב רוח היום? למה? אז הלימודים יותר חשובים לי מההתנדבות הזאת.. אוף.