חם ליייייי
ולא כזה חם בחוץ
כזה יום עוד לא היה לי... מתי שהמורה להיסטוריה הגיעה לביתספר היא אמרה לי שלא יהיה לנו שיעור היום בשעות 8-9, אז זה אומר שמסיימים ב-2:30. הלכתי לראות את הלוח שינויים שהמזכירה תלתה, ופתאום אני רואה "שעות 5+6 מורה שלא הגיעה *השם של המורה לביולוגיה שלא קשורה אלי* ומורה שמחליפה- המורה להיסטוריה"!!!!! אז הלכתי אליה ושאלתי מה הסיפור, היא אמרה שהיא לא יודעת מזה כלום, אבל אם כתבו אז אחלה ויהיה שיעור. אמרתי לה שלא הגיוני, כי זו רק מגמה אחת ושאר המגמות לומדות (ואני בין אלה שלומדים) והיא אמרה שאין מה לעשות ונשלים. בעיני זה לא מצא חן, ואחרי שנגמרו השעתיים הראשונות (שהיו נחמדות, פתרנו הרבה תרגילים בעיצוב תוכנה והצלחתי הכל לבד XD) הלכתי לחפש את המנהלת. דיברתי איתה בקשר לזה, והיא אמרה שהיא תבדוק. בנתיים הלכתי לרכזת לדבר איתה על עוד שבועיים, מבחן במתמטיקה ויומיים אח"כ מתכונת במחשבים- לא אנושי. היא אמרה שהיא תדבר עם המורה למתמטיקה ושאני אבוא אליה. עוברות עוד שעתיים של מתמטיקה, היה סביר, התחלנו לוגריתמים שזה נחמד בנתיים. אני אוהבת לכתוב LOG
הפסקה, הלכתי לברר מה קורה כי השעתיים צריכות להיות עכשיו...בנתיים כל הכיתה הספיקה להתאסף למטה, גם המורה לתעבורה רצתה לדעת מה קורה כי היא הייתה צריכה לחכות לנו שעתיים, והמחנכת שלנו הייתה מעורבת גם...בסוף הודיעו לנו שאין היסטוריה בסוף היום, וגם אין היסטוריה עכשיו, והתבטל תעבורה, ככה שהמגמה המדעית הולכת הביתה, וכל השאר נשארות ללמוד עוד שעתיים מגמה והולכות הביתה
למדנו עוד שעתיים מחשבים, עשינו מודלים והצלחתי לא רע בכלל
ובמבחן קיבלתי 76!!!!!!!! חשבתי שהלך לי מזה גרוע... בהפסקה שהייתה אח"כ הלכתי לחפש את הרכזת, ובדרך מצאתי את המורה להיסטוריה שהחזירה לי את המבחן (80!!!! בהיסטוריה!!! אני!!!!!
). דיברתי עם הרכזת, היא דיברה עם המורה למתמטיקה שלא הסכימה לא לעשות לנו את המבחן, אז נעשה אותו ואם לא נצליח אז כבר יתחשבו בנו, ואם לא אז יהיה בלאגן
הגעתי הביתה, אכלתי, עשיתי שיעורים במתמטיקה (שרק עכשיו סיימתי בגלל כל מיני עיכובים...חחח), ועכשיו אני צריכה להתכונן למבחן מחר בספרות שאני בטח לא אצליח בו אבל חפיף.