~יום רביעי~

P i x i e s

New member
יש מלא סימנים

רואים למטה את ה"/המשך בעמוד../" וכו'... אפשר לזהות אבל מה זה משנה...

Anni Lupu

New member
קיבלנו תעודות

ואין לי כוח אפילו לחשב את ההמוצע שלי. ציונים בערך כמו שציפיתי. חוץ מאנגלית שמגיע לי לדעתי 5 נקודות יותר.

זהו! חופש!!!!!!!!!!!! ומנהל טיפש!

אמא העירה אותי כדי ללכת לבית ספר (מתחילה ב8:20), מסתבר שאמרתי לה "אני לא חייבת שום דבר" כשהיא אמרה לי שאני חייבת לקום
אז היא הניחה לי
ואז קמתי ב9 וחצי, הפסדתי כבר את המבחן בתנ"ך (יש!!!) והגעתי ל4 שעות לשון, שהפכו ל3.. על הדרך רבתי עם המנהל שלי ואמרתי לו שהוא לא מבין אף אחד ושהוא סתם מגעיל.. אחר כך חזרות בתיאטרון, ואז שכנה שלי באה לקחת אותי והלכתי לדניאל, ראינו סרט והינה אני פה. הייתי בטוחה שאני אגיע לבית נקי ומסודר (כי אמא הביאה 2 מנקים), אבל החצופים האלה לא ממש עשו משהו, עבדו איזה 7 שעות רק על המטבח ועדיין לא סיימו, אז אמא אמרה להם ללכת. עוד שעה בייביסיטר. מי בא מחר לים?

חם ליייייי

ולא כזה חם בחוץ
כזה יום עוד לא היה לי... מתי שהמורה להיסטוריה הגיעה לביתספר היא אמרה לי שלא יהיה לנו שיעור היום בשעות 8-9, אז זה אומר שמסיימים ב-2:30. הלכתי לראות את הלוח שינויים שהמזכירה תלתה, ופתאום אני רואה "שעות 5+6 מורה שלא הגיעה *השם של המורה לביולוגיה שלא קשורה אלי* ומורה שמחליפה- המורה להיסטוריה"!!!!! אז הלכתי אליה ושאלתי מה הסיפור, היא אמרה שהיא לא יודעת מזה כלום, אבל אם כתבו אז אחלה ויהיה שיעור. אמרתי לה שלא הגיוני, כי זו רק מגמה אחת ושאר המגמות לומדות (ואני בין אלה שלומדים) והיא אמרה שאין מה לעשות ונשלים. בעיני זה לא מצא חן, ואחרי שנגמרו השעתיים הראשונות (שהיו נחמדות, פתרנו הרבה תרגילים בעיצוב תוכנה והצלחתי הכל לבד XD) הלכתי לחפש את המנהלת. דיברתי איתה בקשר לזה, והיא אמרה שהיא תבדוק. בנתיים הלכתי לרכזת לדבר איתה על עוד שבועיים, מבחן במתמטיקה ויומיים אח"כ מתכונת במחשבים- לא אנושי. היא אמרה שהיא תדבר עם המורה למתמטיקה ושאני אבוא אליה. עוברות עוד שעתיים של מתמטיקה, היה סביר, התחלנו לוגריתמים שזה נחמד בנתיים. אני אוהבת לכתוב LOG
הפסקה, הלכתי לברר מה קורה כי השעתיים צריכות להיות עכשיו...בנתיים כל הכיתה הספיקה להתאסף למטה, גם המורה לתעבורה רצתה לדעת מה קורה כי היא הייתה צריכה לחכות לנו שעתיים, והמחנכת שלנו הייתה מעורבת גם...בסוף הודיעו לנו שאין היסטוריה בסוף היום, וגם אין היסטוריה עכשיו, והתבטל תעבורה, ככה שהמגמה המדעית הולכת הביתה, וכל השאר נשארות ללמוד עוד שעתיים מגמה והולכות הביתה
למדנו עוד שעתיים מחשבים, עשינו מודלים והצלחתי לא רע בכלל
ובמבחן קיבלתי 76!!!!!!!! חשבתי שהלך לי מזה גרוע... בהפסקה שהייתה אח"כ הלכתי לחפש את הרכזת, ובדרך מצאתי את המורה להיסטוריה שהחזירה לי את המבחן (80!!!! בהיסטוריה!!! אני!!!!!
). דיברתי עם הרכזת, היא דיברה עם המורה למתמטיקה שלא הסכימה לא לעשות לנו את המבחן, אז נעשה אותו ואם לא נצליח אז כבר יתחשבו בנו, ואם לא אז יהיה בלאגן
הגעתי הביתה, אכלתי, עשיתי שיעורים במתמטיקה (שרק עכשיו סיימתי בגלל כל מיני עיכובים...חחח), ועכשיו אני צריכה להתכונן למבחן מחר בספרות שאני בטח לא אצליח בו אבל חפיף.

אוי פאק דפקתי פה מיני מגילה....

חחח זה בסדר, אתם לא חייבים לקרוא
למרות שזה די משעשע.

חצילע

New member
אוף;;;;;;

היה יום טוב. עד עכשיו. התפטרתי מהעבודה, והודעתי לה שאני עובדת רק את שבוע הבא וזהו. והרגשתי ממש לא נעים, כי האמת דפקתי אותה והודעתי לה נורא מאוחר, בלי קשר יש דברים שהיא אמרה שהיא טועה, אבל האמת שהיא אחלה בוסית וממש לא נעים לי כרגע. דיברתי עם איזה מישהי מהעבודה, שגם כן התפטרה, והיא עודדה אותי ואמרה שתכלס יהיה לי מאתיים עבודות ובלעלעלע. אבל עדיין כרגע אני מרגישה ממש סאקס. |: פאקינג עבדתי שמה כמעט חצי שנה. בע, לא היה לי מושג שאני אקח את זה כזה קשה, וארגיש ממש רע ;;;;;;;

© h i l a ©

New member
האא

לא מספיק שהאף שלי היה סתום ולא הצלחתי לישון בלילה בגלל זה (XD) הייתי צריכה לקום ב5 בבוקר. אחרי זה חזרתי ב8 וחצי אולי וניקיתי את הסלון לפסח ותאמת שהיה דווקא כיף בגלל המים חחח... ב1 סיימתי והלכתי לנחור ב5 הלכתי לעבוד שוב וב7 וחצי סיימתי, עוד מעט אני הולכת שוב לשעה אבל לא נורא... אני לא מבינה איך אני אמורה לעשות את העבודות לפסח, יש כ"כ הרבה ואין לי זמן :\ רק אצלנו סיימו ללמוד עוד ביום חמישי? :O

שרון710

New member
יו,איזו שביזות.

בצפר בלהבלהבלהבלה. גורדון באה אליי אחרי בצפר ללמוד לביולוגיה.. למדנו וזה. הגענו למסקנה שכולם מכוערים אצלנו בשכבה. וכן, זה עצוב. תיקנו סופסוף ת'טלוויזיה!!@!$@#$% מסתבר שהוט הזונות האלה שכחו לחבר אותנו אחרי שתיקנו ת'תקלה
אתמול היינו ביד ושם. היה ממש מעניין, המוזיאון ממש יפה:)

noyy

New member
איזה מוזר..

התחלתי ב11:40 כשבפועל חשבתי שאני מתחילה ב12:30 אז קמתי 20 דקות לפני השיעור. מזל שאמא הייתה בבית היום
באתי ו.. מבחן בכימיה. כלבה המורה הזאת, היו לנו 4 שיעורים והיא פשוט לא הייתה מוכנה לעשות שיעור אחד חזרה, למרות שבכלל סיימנו את כל החומר לבגרות. במין פרנציפ כזה שאופייני לה. היה מבחן ארוך, אבל בסדר.. סיימנו ב3. חזרתי היום הביתה עם חברה והתקשקשנו לנו קצת בחוץ (בשמש) לפני שנפרדנו. לא יכלתי להסתכל על השמש/לראות אור אבל התעלמתי מזה. אחרי דקה כבר הרגשתי סחרחורות, ועכשיו כבר צלצל לי משהו במוח שזה לא בסדר, והחברה ששמה גם לב ליוותה אותי הביתה. בדרך לבית כבר ממש לא ראיתי כמעט כלום והייתי צריכה שהיא תכוון אותי
ואיך שהגעתי הביתה כבר התעלפתי. מה שמוזר זה שהייתי דיי פעילה (לא עמדתי רק במקום) ולא הגיוני שהדם יפסיק לזרום לי למוח ככה פתאום, אז אין סיבה שאתעלף בכלל. לא יודעת מה קרה פתאום אחרי שקמתי באדיבותה הרבה של אמא שלא הפסיקה לצרוח (כי ידוע כבר שלחץ מביא המון תועלת), אכלתי, שתיתי והלכתי לישון. חזרתי מההליכון הרגע (בנתיים השאיפה היא 7 ק"מ בשעה כל יום. הסוף לבטטיזם!), עוד חצי שעה האנטריקוט יהיה ותהיה לי ארוחת שחיתות
במצבים אחרים הייתי מרגישה רע לאכול את זה, אבל.. התעלפתי! מותר לי

7 קמ"ש כל יום? יפה לך,

הרגע ירדתי מההליכון למשך 2 פרקים של פרינדס (כמה זה יוצא, 45? כולל שירי פתיחה נגיד 50 וקצת P: ) על 5.5-6.2, תלוי באיזה קטעים. ועוד שניה אני מתה. בטטה.

noyy

New member
את תעלי את המהירות עם הזמן

בשלב מסויים זה יראה לך לאט מדיי. שלא תחשבי שאני איזה סופרמן, בהליכות אני סבירה, אבל לרוץ אני בכלל לא יודעת
המצב האידיאלי זה על 7, אבל אני מרמה קצת
כל 7-10 דקות, תלוי אם זה בהתחלה או בסוף, אני עושה דקה על 5 כדי לנוח קצת כי אני מתה.. ככה שבסוף לא יוצא באמת 7 ק"מ בשעה אלא קצת פחות, אבל זה יפסק בעתיד

Anni Lupu

New member
איך אפשר לרוץ על הליכון?

זה ממש מפחיד אותי. זה למה אני עושה את המכשיר של הסקי.

../images/Emo6.gif 20 ומשהו זקות על 8 קמ"ש?

אני? לפעמים סתם כשמשעמם את השיר פתיחה אני עושה על 7.4, כולי בקוצר נשימה אחרי עשר שניות. אבל אל דאגה, אני משתפרת. יאללה, עכשיו לא יורדים מ5.7

למעלה