~יום רביעי~

Aline In Chains

New member
האעעעע אני שונאת תמורה הזאת@^%#@^@#

סתם, אבל סתםםםם קמתי היום ב 7 בבוקר ! כי חשבתי שיש לי אומנת 5 שעות. בסוף איכשהו נודע לי שהיא ביטלה..כוסעמק, אבל את זה כבר אמרו לי בבצפר. סתם דרך של 40 דקות הלוך וחזור!@#%!#. טוב,לפחות קצת ספורט:]]. ב4 לימור באה אליי, ומשם כבר לא יודעת. מהיום חופששש D:

tink 16

New member
../images/Emo203.gif קיבלתי את הרישיון החדש ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

בגלל מה שהולך בבית עם המשפצים, קמתי ב7 ואח"כ ב9 בגלל הרעש שאני אמורה להתחיל ב12!!!!! הולכת לבצפר ב12 לשעתיים תנ"ך ולא נשארת לתעבורה

Snow fairy

New member
אין בי"ס:]

הקלטות של להקת בי"ס עוד חצי שעה, ב16:15 שיעור פסנתר [שלא התאמנתי אליו בכלל:X] ובערב בייביסיטר... יהיה טוב חברים, יהיה טוב!

B a m b o o k

New member
ואאא איזה כיף היה אתמול ביםD::::

ואח"כ אפילו פגשנו איזה זקן חמודי שהוא ניצול שואה, והוא פשוט בא וסיפר לנו מה עבר עליו, ואמרנו לו שעכשיו הוא גם סבא שלנו
קמתי ב7 ורבע, כי הייתי צריכה ללכת לקופ"ח
ולא הצלחתי לחזור לישון אח"כ ועכשיו בטח אני אהיה עייפה כל היום... ואין לי מושג מה אני עושה היום.. אבל נמצא משו

LadyFlame123

New member
לא התחשק לי בצפר...

אז מה אם מחלקים תעודות
נלך לעשות אישור רפואי והכל יהיה טוב
איכ מחר תגבור במתמטיקה.

dcohn

New member
גם כן שתיכן.

גם לך יש תגבור במתמט' מחר?
רק לי אין?
תגידו לי מחר כשאתן מסיימות שאולי נלך לאלנבי.. ת'אמת שחשבתי שאולי נלך היום כי שתיכן לקחתן לעצמכן חופש וזה אבל אחרי שקיבלנו תעודות כל המצברוח התהפך ופתאום לא היה לי כל כך חשק אפילו לשאול =\. ושבוע הבא שתיכן עובדות, לא?

LadyFlame123

New member
האמת שמחר תכננתי לבוא אלייך אחרי התגבור../images/Emo3.gif

כי יש לי פגישה ואמרת שאת יודעת איפה זה... וגם אין לי איפה להיות עד שלוש
אה אם את רוצה אפשר להתארגן מהר מהר עכשיו וללכת לאלנבי או שאפשר גם לנסות מחר, לא נראלי שאני אתעכב. חחח לא ידעתי שגם ליאורה לא תבוא היום..סתם אמרנו אתמול כמה שהאפשרות נחמדה

dcohn

New member
עכשיו קצת מאוחר אני חושבת../images/Emo4.gif

ומחר יש לי בייביסיטר בין 12:00 ל16:00 אבל את יודעת שביתי פתוח גם כשאני לא פה
. [הלוואי שהיא תבטל הלואי הלוואי הלוואי. גם ככה אין לי כוח לזה.
]. ואם תרצי מחר אחרי הפגישה והבייביסיטר שלי אז אפשרי ביותר:]

בוקר!

מגן באנגלית,הלך טוב.יש מצב שפספסתי שאלה של 6 נק',פיף על זה. נכנסתי למגן באיחור של רבע שעה. אח"כ היו חזרות לטקס יום השואה,הצביעות חוגגת.

gurke

New member
אויאויאוי

חזרתי הבייתה לפי שעה, סידרתי את הבית..עכשיו, מחר יש לי מבחן בהסטוריה, וב4 יש לי ישיבה. בנוסף, בחמש וחצי היום החצי גמר וב8 וחצי האימון בנס ציונה עם קיבי!! ואתמול הוצאתי איזה 2000 שקל תוך פחות משעה, זה היה נורא

moran916

New member
אל תהיו זונות קיבוץ!

אעאהעהאה אני זונת גנים של הקיבוץ! זהו. ככה: 8-10 גן א' 10-12 גן ב' 12-13 גן א' 13-14 גן א' 15-16 גן ג' עהאררררר הלוואי שהגנים ישרפו

Snow fairy

New member
אני מנחשת שהיא התכוונה

שמ8 בבוקר עד 4 אחרה"צ היא עם ילדים בגנים של הקיבוץ?

giraffeeeee

New member
כייף.

מבחן סיוטי במתמט. יום כייף עם קושקוש וקניות איתה. סיימנו באחת עשרה. אוף. למה היא מוציאה לי את כל המצב רוח היום? למה? אז הלימודים יותר חשובים לי מההתנדבות הזאת.. אוף.

dcohn

New member
קיבלתי 70 בחינוך תעבורתי :|

אחשלי: "רק את יכולה לקחת מקצוע שלא קיים ולקבל בו 70!"
חוצמזה יש לי תעודה ממש מעפנה. הציון הכי גבוה שלי הוא בספורט- 90 (WTF?!?!?! ממתי אני טובה בספורט?:| )

זונע

New member
מגן באנגלית+תעודות

F היה קשה עד כדי בכי..פאק בצפר בן זונה G היה קל תעודות סבבה, רוב הציונים בין 85 ל-90 אולי קצת יותר. רק 75 בספורט אני אהרוג אותו
עכשו שיעור פרטי ואז יוצא לרמת גן...יאללה הפועל
!!

למעלה