יום רביעי

Aline In Chains

New member
בוקר אור.../images/Emo42.gif:)

קמנו לפני איזה חצי שעה+. עוד איזה כמה שעות אנחנו הולכים לבצפר שלי חח לאיזה חצי שעה בערך. הייתה לי יומולדת הכי מדהימה ביקום
, ותודה על כל הברכות שכתבתם לי:))!!

moran916

New member
בוקר טובבב../images/Emo42.gif

איחרתי את ההסעה של בצפר
אז השמכתי לישון ועכשיו קמתיי,איזה כיף

תמיר1991

New member
יום חופש ../images/Emo23.gif

מחר בחינה. אני מוכן טוב, האמת
נלמד עוד קצת היום. מחר אני אלך לבצפר לפני הבחינה לערבית ולהיסטוריה מוגבר (
). יום טוב לכולם

dcohn

New member
סתם יום מה אני יודעת...

היה מצחיק בשיעור ספרות
אבל מה אתם רוצים, לא בכיתי
(הפעם באמת שלא, נו
)

giraffeeeee

New member
יום קייצי ביותר../images/Emo42.gif

אני ממש יושבת עם גופיית סבא וחולצה קצרה יחפה. שעתיים מתמט' - טריגו עם קושקוש. שלוש שעות חופשיות - אנגלית התבטל כי המורה חולה.
וספורט מי הולך לשם? אז שלוש שעות ברחבי ביצפר עם כל האהובים שלי. קושקוש בוביז עמית ונייטי. ושעה תנ"ך - "אני יודעת שאתם לא במוזה כרגע אבל אין מה לעשות יאללה תנ"ך" מתוך 26 היו 18 ופחות אפילו, כולנו שבוזים מעייפות של בטלה. בית וזה. פעולת שכבה. היום הערב הגורלי, הורי משלחת ביצפר גוונים לפולין יחילטו אם הם רוצים שנטוס או לא בגלל המחיר העצום (קרוב לאלפיים דולר)

danieli rose

New member
2000 דולר?!?!?! עושקים אתכם

המשלחת שלי שילמה 1112. ואפילו שהדולר ירד, זה עדיין לא פער של 900 דולר כמעט..

Under the GUN

New member
כן, יש בעיות רציניות עם זה

רוצים שנשלם משהו כמו 6000 שקל הם רוצים שנשלם על המורים, על אוכל כשר ועוד כל מיני שטויות

sky darkens

New member
גם אצלנו זה ככה. 5910 שקלים.

סביבות ה1600 דולר. אני שילמתי הקיץ למסע בפולין (7 ימים) במלונות הכי טובים שיש, 8 ימים באמריקה, 10 ימים בארץ בכל המקומות הכי כיפים, קיצר - טיול מטורף : 1200 דולר. ששמעתי שאנחנו משלמים 1600 דולר הייתי בהלם.

gurke

New member
אל תשכח שהדולר היה חצי שקל יותר בקיץ!

אבל ברור שהמחירים האלה מוגזמים לגמרי

תמיר1991

New member
הדר, הטיול שהיה לך בקיץ הוא מסובסד...

זה לא אותו דבר. גם פולין מסובסד, אבל פחות.

יום המשפחה :)

1-2-אנגלית..לא מעניין |: איזה שיעור מבוזבז אלוהיםם 3-מתמטיקה-ממ חזרנו על תכנון לינארי.. 4-היסטוריה-השמדת היהודים |: 5-ספרות-נראלי היא שונאת אותי.... נו טוב
6-ספורט-לא מענייןןן 7-חינוך תעבורתי-עוד שיעור מבוזבז.. סתם אבל היה משעשע
ב4 חוזרת לעוד שעתיים גרפיקה.. ואולי אח"כ למור להמשיך את הריקוד.. וזהו בעיקרון
יום טוב.

נחמד שכזה

בבוקר הייתי כ"כ עייפה שאפילו לא זכרתי איך קוראים לי, אבל שהתחיל השיעור לא יודעת איך, הצלחתי להתעורר איכשהו. שעתיים עיצוב תוכנה- פתרנו תרגילים בעיקר. הפסקה- כולם, אבל כו-לם!!! יושבים בכיתה ומתכוננים למתמטיקה. אני הייתי ביניהם
באמצע ההפסקה בא אלי מישהו מהכיתה ואומר לי "טל תתקשרי לכוכב". אני כזה "אממ, אוקיי..." וחושבת לעצמי "מה לעזאזל האשה הזאת רוצה ממני?!" בקיצור, היא הודיעה לי שהיום אין פגישה עם היועצת בסוף. יופי, יותר טוב בשבילי. שעתיים מבחן- הלך דווקא די בסדר, אני מקווה שיש לי לפחות את ה60 מתוך 60. באינטגרלים היא אמרה לי שאני אנסה לפתור (כי למדתי את הנושא הזה פעם ראשונה אתמול, בשעה!) ואם אני לא אצליח אז לא נורא. פתרתי חצי תרגיל מתוך שתיים, ואת השאר לא ממש הבנתי אז עזבתי את זה והיא אמרה שזה בסדר
נקווה לטוב. אם הלך לי טוב, זה ה100 הראשון שיהיה לי במתמטיקה מזה שנים! (שנים= מכיתה ח' בערך
) שעתיים מודלים חישוביים- כל השיעור ישבנו ופתרנו תרגילים, היה סבבה דווקא. עשה לי טיפה כאב ראש אבל התגברתי. הגעתי הביתה ברבע לשתיים, אכלתי,ניגנתי טיפה, ראיתי קצת טלוויזיה. עכשיו אני מתחילה לעשות שיעורים במודלים (ואין לי כח לזה!!!). אחרי זה אני צריכה לחזור על מה"פ כי יש מחר בוחן ובקושי למדנו משהו מהנושא הזה. בערך בשבע אני יוצאת מהבית לאסיפת הורים
נקווה שלא יהיה נורא.....
יאללה ביי

hkatsman

New member
או

קמתי מאוחר אז לא הלכתי לבצפר, עוד מעט עבודה, ומחר יום ספורט אז אנלא אלך לבצפר.

LadyFlame123

New member
נחמד../images/Emo13.gif

רצנו היום בספורט וזה לא עשה לי טוב.. בספרות לא טרחתי להקשיב, הכנתי קונפטי
שנזרק עליי בשיעור חינוך תעבורתי
עכשיו מצאתי איזה 3 בחזיה. אותו שיעור גם הצטרף אלינו ידיד מיב', היה נחמד
אחרי זה שוב ספרות..היה שוק
עכשיו אכלתי את כל הבית ואני מרוצה

P i x i e s

New member
אוף אוף ../images/Emo10.gif

זאת כבר נהיית אובססיה שאני רואה אותו במסדרון של קולנוע מדבר עם מישהי ומתה מבפנים... זה כזה פתטי ועצוב
ואני באמת באמת משתווה אליו מנטלית ונמאס שמצד אחד חברה שלי (שלא נוהגת להגיד דברים כאלה) משוכנעת שהוא מת עליי ויודע שהוא לא יכול ומצד שני לקנא בטירוף. איכס זה הרס לי את היום.

P i x i e s

New member
../images/Emo8.gif

אני מקווה! כי אני ממש שונאת שעושים לי רמזים כאלה ובסוף הכל הפוך.

למעלה