נחמד שכזה
בבוקר הייתי כ"כ עייפה שאפילו לא זכרתי איך קוראים לי, אבל שהתחיל השיעור לא יודעת איך, הצלחתי להתעורר איכשהו. שעתיים עיצוב תוכנה- פתרנו תרגילים בעיקר. הפסקה- כולם, אבל כו-לם!!! יושבים בכיתה ומתכוננים למתמטיקה. אני הייתי ביניהם
באמצע ההפסקה בא אלי מישהו מהכיתה ואומר לי "טל תתקשרי לכוכב". אני כזה "אממ, אוקיי..." וחושבת לעצמי "מה לעזאזל האשה הזאת רוצה ממני?!" בקיצור, היא הודיעה לי שהיום אין פגישה עם היועצת בסוף. יופי, יותר טוב בשבילי. שעתיים מבחן- הלך דווקא די בסדר, אני מקווה שיש לי לפחות את ה60 מתוך 60. באינטגרלים היא אמרה לי שאני אנסה לפתור (כי למדתי את הנושא הזה פעם ראשונה אתמול, בשעה!) ואם אני לא אצליח אז לא נורא. פתרתי חצי תרגיל מתוך שתיים, ואת השאר לא ממש הבנתי אז עזבתי את זה והיא אמרה שזה בסדר
נקווה לטוב. אם הלך לי טוב, זה ה100 הראשון שיהיה לי במתמטיקה מזה שנים! (שנים= מכיתה ח' בערך
) שעתיים מודלים חישוביים- כל השיעור ישבנו ופתרנו תרגילים, היה סבבה דווקא. עשה לי טיפה כאב ראש אבל התגברתי. הגעתי הביתה ברבע לשתיים, אכלתי,ניגנתי טיפה, ראיתי קצת טלוויזיה. עכשיו אני מתחילה לעשות שיעורים במודלים (ואין לי כח לזה!!!). אחרי זה אני צריכה לחזור על מה"פ כי יש מחר בוחן ובקושי למדנו משהו מהנושא הזה. בערך בשבע אני יוצאת מהבית לאסיפת הורים
נקווה שלא יהיה נורא.....
יאללה ביי