יום רביעי!

יום רביעי!

ווהו. לא קמתי לבצפר. וכואב לי הגרון. ומסתבר שחבר שלי על ג' אז אני נוסעת אליו עוד כמה דקות. שאלה יומית- ישלכם כזה שיר בוקר? שכיף לפתוח איתו את היום? איזה:p? יום טוב! אל תמותו:)

ש ט ו ץ

New member
קמתי רק עכשיו. ../images/Emo98.gif

היה לי היום סיור לבית לוינשטיין, ולא היה חייב לבוא... אז אתמול יצאתי, הלכתי לישון ב1 חחח [זה היה מוזר. טוף מה, קמתי באותו יום ב7 וחצי.
] וקמתי עכשיו. חיח. הייתי צריכה ת'יום חופש הזה. שיר בוקר: Maroon 5 - Harder To Breathe או כל שיר אחר של מארון5...

הטורף2

New member
למה אבלללל@$#?

למה אתה באמת חושב.. שזה מעניין פה מישהו? לך לך תעשה קקי ימסריח כולך דומה לדנה אינטרנשנל.

די משעשעת התגובה שלך, כי היא בת.

בכללללללללל מקרה, על אף העובדה שאתה טרול הזוי, לך תתקע חסה בנחיר
.

«Jimmy Page»

New member
השתדרגתי!

מסתם צינון לסינוסיטיס! ווהו. אז עכשיו אני נראה כמו שאני מרגיש, לא יכול להתכופף בלי לחטוף כאב ראש, וצורך בערך מליון כדורים ביום. אידיאלי. לפחות נמנעתי מיום רביעי, ואמנע גם ממחר. רביעי-חמישי זה לא כיף עם המערכת שלי. הייתי בקופ"ח, אני לא יודע מה יותר גרוע- ילדים קטנים או זקנים. רוב הזקנים חביבים וטובים, אבל לא בקופ"ח. אין להם אלוהים. עקפו אותי פעמיים רק בתור למזכירה, ועוד פעמיים בתור לבית מרקחת. ואי אפשר להגיד להם כלום, כי הם גם ככה עם רגל אחת בקבר, ואני לא רוצה להיות זה שיספק להם את ההתקף לב האחרון. אחלה סיטואציה בהחלט. והרופא שאל אותי אם הביטלס 'עדיין במודה'. איי איי. יש לי המון שירי בוקר, תלוי במצברוח. או מהיר ומלא אדרנלין, או רגוע, שקט ואיטי. אין אמצע.

מצטרפת למועדון. חולה חולה חולה:\

ובקופת חולים הדבר הכי נורא זה שורת העגלות בתור ובתוכם ילדים צווחנים.

Black Balloon

New member
לא אמות היום, לא לא! ../images/Emo11.gif

צ'הצ'הההה. לא יודעת מה נסגר איתי היום. אני מתמסטלת מכלום. אז מה היה היום בבצפר? העמממ... ספרות, שעתיים אנגלית (קיבלתי 99 באנסין! 99!! הורידה לי נקודה אחת בגלל שכתבתי face במקום faces
) ושעתיים אמנות- שעה עיונית, שעה מעשית. וכל הזמן 2 חברות השמיעו לי מוזיקה מזרחית.
הן יגיעו לגיהינום בגלל זה, אני אומרת לכם! והשפתיים שלי יבשות ומגעילות
בוהו! ואמממ אין לי שיר בוקר ספיציפי

oneman2

New member
יום... רביעי../images/Emo215.gif

שעתיים של חקירת פונקציות, אזרחות, תנ"ך... אוי וויי. העיקר שנגמר.

כואב לי הראש בצורה מחרידה :|

ואני עייפה. ממש.
היה היום משעשע [ודי מסריח] למדי. ידיד שלי התלהב שהוא בן 18, אז הוא הביא וודקה ומיץ תפוזים לבית ספר ושתה. המון. אז הוא מסטול מהתחת, מסריח ומתנהג כמו טיפש ^^ חוץ מזההההה, היה היום בוקריפורט, שחירטטתי בכיף. ואהמ, עוד כל מיני שיעורים. לא מעניינים. שיר בוקר? יש הרבה. זכיתי לאהוב של עברי לידר, נגיד.

אהאה, קטע משעשע.

לחברה שלי יש אח בשם רותם, בהפסקה דיברנו על משהו...שאח שלה נכלל בו
בכל מקרההההההה, אני: לא להגיד רותם! מה, אל תגידי רותם! רותם לא חשוב! אל תגידי רותם!!!1111 למי אכפת מרותם! שני (ילדה אחרת, לא החברה): רותםםםםםםםםםםםםםםםםםםם [היא אמרה בלי ששמעה אותי...] נו, זה היה יותר מצחיק

«Jimmy Page»

New member
זה מזכיר לי,

אתמול ג'ימג'מתי עם עוד חבר והוא רצה להגיד 'מה?!' אבל איכשהו יצא שהוא צעק 'אללה?!' אח"כ ישבנו עם עוד ידידה בחוץ והוא אמר משהו מוזר אז חיקיתי את ה'אללה' שלו [כי אני נוטה להזכיר לאנשים דברים מטומטמים שהם עשו כשהם מוסיפים עוד לרשימה] ואז ראיתי שתי ערביות הולכות לידי וזה יצא רע

הטורף2

New member
עוד ילד הומו מסריח

יענו מה עכשיו אתה אמור להצחיק פה את כולם.. כניראה קמתה בבוקר הסתקלת לא טוב על המראה והחלטת להצחיק את כל העולם אההההה!! לא נורא זה לא מפדיחה לצאת מהארון אח שליי.

«Jimmy Page»

New member
וואלה,

עדיף מלהיות מספיק משועמם בשביל להיכנס לפורום אקראי ולקלל אנשים שאני לא מכיר.

הטורף2

New member
לא תאמין לי

זה לא יותר עדיף מלקבל זין כושי לתחת וודאי הרי עכשיו הסכנמת איתי שאתה הומו.. זה בסדר יפה שליי אנחנו אוהבים אותךך. יאללה אחי קח באיזיי אם תרצה למצוץ למישהו שלח לי הודעה, מחכה לך גם עכשיו .

הטורף2

New member
אני מכיר את זה

שם אני מתכתב מדי פעם עם אמא שלך, דווקא פורום לא רע אפשר לדבר שם על הכל גם על סקס.

למעלה