יום רביעי!

«Jimmy Page»

New member
ואני עדיין תוהה

מה ילד בן 13 עושה בפורום שמיניסטים. אני מסיים כאן, בכל מקרה, תשתולל אם בא לך

הטורף2

New member
אני יותר גדול ממך

בכל אופן באתי להסטלבט על ההומואים שיש פה.. ומה לעשות לא תמיד הכל מושלם בסוף יצא לי להכיר זין מדבר כמוך, להתראות אחי נדבר :)

happy apple

New member
חחחחחחח נו נו פעם ראשונה

שאני נתקלת בתופעה הזאת חח בפורום שאני כותבת בו בא לי להתלהב חחח

RossandRachel

New member
רק עכשיו חזרתי..

ועוד מעט יש עוד שעתיים תנך... עכשיו מתחילים להרגיש את הלחץ... המחכנת שלנו עשתה לנו היום שיחה שהעליבה והסעירה את כולם. ממש צעקה ונשאה מונולוג מרגש על כמה שאכזבנו אותה שאף אחד לא הפגין- שהיא חשבה שאנחנו אינטליגנטים, שהיא תמיד השוויצה בנו שדאנחנו מיוחדים ושכבר אין לה על מה, ושהיא מרגישה שהיא נכשלה. אה, ובסוף אמרה שכל אחד מאיתנו צריך לעשות על עצמו "בדק בית". גם אחרי שכולם צעקו עליה בחזרה שהיא לא יכולה לכפות עלינו להיות בצד של המורים ועוד פעילים, ושאנחנו קורבנות פה קצת יותר ממנה, היא המשיכה והמשיכה בלי לדעת את מקומה...

«Jimmy Page»

New member
הייתי זורק עליה מגרפה.

אני שונא להישטף על דברים עליהם לא מגיע לי להישטף.

RossandRachel

New member
ותבין, אח"כ היא

חח איך שמרתי על מתח בכותרת P: אח"כ היא אמרה שהיא זוכרת בדיוק את מי היא ראתה בהפגנה ואת מי לא, ושניקח את זה בחשבון! אתה מבין איזו חוצפה??!!?!?! אני מתלבטת אם לפנות למהלת או לנסות לדבר איתה, כלומר, עם הקיר

«Jimmy Page»

New member
אני הייתי עושה את זה,

אבל אני מאלה שמחפשים דברים כאלה. מצד שני, אם ידידה שלי התלוננה על זה שהביטוי 'את ההנצחה הזאת אי אפשר להפסיק' מופיע יותר מדי פעמים בספרים והניירת של המסע לפולין והצליחה לעורר את ההנהלה ואת התלמידים, אני מאמין שעניין גדול כשלך יעשה הרבה יותר. האישה הזאת צריכה להבין איפה בדיוק היא עומדת, או כאפה. מה שיבוא קודם.

אני גוועת ברעב!../images/Emo7.gif

וואי היה יום סטלני בבצפר
בגלל צום עשרה בטבת... היתה בבוקר תפילה משותפת ואח"כ טקס ואז היה שיעור ביולוגיה אחד ועוד שיעור תושבע ואז התחפפתי הביתה ב11 וחצי
עוד 40 דק' יוצא הצום! ואז... אני אתנפל על המקרר
אני צריכה ללמוד ביולוגיה.. אוווף ממש מרגישים את הלחץ שאחרי השביתה.. יש לנו להגיש ליום ראשון 5 אנסינים של F ועוד 3 חיבורים ומתכונת באנגלית ביום שלישי ומבחן בביולוגיה ביום שני והכתבה ביום רביעי... קיצר- ה-צ-י-ל-ו-!
בקשר לשאלה היומית- אין משו קבוע...

moshe present

New member
רביעיי

איכס יום מגעיל. בית ספר עד ארבע בעקרון, כששעה אחרונה זה חינוך! הכי תקוע בעולם. לא הייתי באה אם לא הייתי צריכה מהמחנכת משהו... היה כתוב שיש לנו ביטול במתמטיקה, וזה היה מלפניי כמה ימים. סאמק אז פספסנו את השעור! איזה עצבים. במקום זה הלכנו לאכול בבית קפה... אבל, לי ולעוד אחת יש שעור לבד עם המורה פעם בשבוע, בגלל שהם שמו עוד שעורי מתמטיקה על אותו זמן שיש לנו מחול. אז נשלים את זה איתה. זה נחמד שיש לנו שעור פרטי. בחינם. חהחה :) וזה רק שעה. אם על כל ילד היה מורה היינו עושים בגרויות בחודש. קיצר עכשיו אני פה, עוד מעט הולכת למתנ"ס וחוזרת בשמונה. איזה יום מ-ת-י-ש! אללה יום נהדר שיהיה

למעלה