יום רביעי.

P i x i e s

New member
רעעעעעעע דמט

נתחיל מזה שחשבתי כל היום על הראיון לברונפמן. כל פעם זה קפץ לי למחשבות וחיכיתי וחיכיתי. ואז מרוב לחץ כנראה פשוט שכחתי שיש לי שיעור נהיגה!!! הוא אשכרה בא וצלצל לי באינטרקום!!! התחלנו את השיעור בפאקינג שעה איחור. כוסעמקקקקק#1 למרות שהשיעור עצמו הלך סבבה, אני כבר לא עושה עצירות פתאומיות ולא מפחדת מעצירות בכלליות... אח"כ הגענו לשם והיו שם פול אנשים וסמינרים אז היה מלחיץ ממש. ישבתי שם עם מישהו שהוא בוגר והוא סוג של רמז שאני ברונפמנית וזיהה תכונות כאלה שלרוב האנשים שהיו איתו יש... מקווה שהוא צודק. ואז נכנסתי לראיונות. הראיון הראשון היה עם מנהל התוכנית והלך בסדר.. כאילו דיברנו על מלא דברים ולא נתקעתי וזה היה סבבה, אבל אז היה ראיון עם אחת החונכות וגמגמתי ומה לא ואמא שלי מתעקשת שעניתי תשובות ממש טובות אבל אין.. פשוט בכיתי כל הדרך הביתה. אני לא אתקבל, אני לא מספיק טובה ומיוחדת, הם מחפשים רק את האנשים השונים וכמוני יש מיליון...

dcohn

New member
תשמעי,

את חייבת להעריך את עצמך קצת יותר, באמת. את מוכשרת ואם את תדעי את זה ותהי בטוחה בזה, זה מה שאנשים אחרים יקבלו ממך. לפי מה שהבנתי את די סגורה על הדרך שלך ומה שמעניין אותך, ולמרות שאין לי הרבה מושג על מה מדובר, אם תאמיני שאת יכולה את תשיגי את זה. <לא זו לא קלישאה
> אם באמת לא הלך טוב, אז לא נורא
, אבל אני עדיין משערת שאת בלחץ שאחרי ושבעצם הלך לך די טוב

P i x i e s

New member
היא שאלה

מה מעניין אותי בתוכנית אמרתי שההתנדבות, עזרה לזולת וכל הדברים האלה שמשם אני באה ושראיתי בעצם את הסעיף של מה הם מחפשים הכל נראה לי רלוונטי לגביי... והיא כאילו המשיכה להסתכל עליי ולא אמרה כלום!! כאילו היא מחכה שאני אמשיך לדבר אבל אמרתי הכל... אז לא יודעת המשכתי לדבר ואמרתי שמעניינים אותי הדיונים בסמינרים ואז התחלתי לגמגם ולחרטט בשכל... היא אמרה לי לספר על עצמי מעבר למה שדיברנו (דיברנו על קולנוע וכו') אז אמרתי לגבי היהדות שעליתי לתורה ואין היא לא אמרה כלום!!! כאילו מה ואז היא אמרה כאילו חוץ מזה איך מתבטאת ההתעניינות שלי ביהדות אז חרטטתי ביג טיים... לא יודעת מה אמרתי... משהו לגבי מדרשים שקראתי ושהתנ"ך היא ספרות חוכמה לדעתי :S בקיצור לא התקבלתי ייפי

Broken sound

New member
היינו היום ביד ושם.

היה ממש חזק. למרות שמזל איבדה אותנו פעמיים. אני לא מאמינה שאני נוסעת עם הדבר הזה לפולין. בתמונה: אנישחרופורנו.:]

חצילע

New member
"הדבר הזה" XDDDDDDDDD

הרגת אותי. חכי עד שתכירי את אסתי, היא יותר נוראית ממזל. מסתבר שזה אפשרי.

היה תותחחחחח

למרות שלא היינו במסלולים בכלל, והרגשנו כמו תיירים
זה היה ממש ככה... פשוט הורידו אותנו מהאוטובוס, הביאו אותנו למקום מסויים שהיינו בטוחים שאנחנו הולכים ללכת המון, אבל בסוף רק צילמנו קצת וחזרנו לאוטובוסים
ככה היה אתמול. היום לקחו אותנו לבית קברות בתל חי, איפה שהאריה השואג. אחרי זה לקחו אותנו לחרמון!!!!!! אחרי החרמון למצודת כח, ומשם לדרך הביתה......האוטובוס שלנו הגיע שעה אחרי כל שאר האוטובוסים בגלל מלא עיכובים, בעיקר בגלל הנהג. אבל מה, העיכובים האלה היו הדבר הכי מעניין שהיה בכל הטיול! ובכלל, גיליתי שהמורות ממש ממש כיפיות
הדבר הכי מוזר זה, שכולם עייפים אבל בתכלס זה לא שהתאמצנו יותר מדי
זה פשוט כי הם הלכו לישון נורא מאוחר. מחר יום חופשי

יום רביעי-לפני סופ"ש

שעה שנייה תעבורה,עוד שיעור שצריך להרוג.. שיעור 3-4 תנ"ך..עוד שיעור משעמם.. שיעור 5 חינוך,איזה מורה צולעת הגיע, שיעור 5 הברזתי,חנ"ג שיעור 5 מתמטיקה,הייתי בבית אח"צ הגיעה המשפחה... ועכשיו מקווה להמשיך את העבודה במדעי המדינה,עבודת מחקר שיהיה לכולם סופ"ש נעים וחמים

למעלה