יום רביעי.

L i O r K u S h

New member
אני רעבה בלעט!../images/Emo189.gif

והמיקרוגל הלך... ולחם אין... שמתי כמה שניצלים בתנור. גרררר... ביצפר כרגיל. לא משו מעניין. נשארנו לחכות לידיד שלימד חברה שלנו אנגלית. ואז נסענו למסגר אני אנה והידיד. אם אנה תרצה היא תפרט
קיצר חזרנו עכשיו ויש עבודה בביולוגיה דאמיט!

© h i l a ©

New member
האאא

היה לי היום החלפה שניה (סוף סוף), היה צומת שהיה בה רמזור עצור אז עצרתי וכנירא שלא ממש עד הסוף אז קיבלתי ברקס אבל לא נורא, לומדים מטעויות. חוץ מזה הוא אמר שהיה אחלה :)

LadyFlame123

New member
נמנמ..

אממ לא היה מעניין במיוחד בבצפר. אבל פספסתי שעה חופרת של ספרות והלכתי לעשות בוחן על ספר בספריה... חפרתי לה ממש
נשארנו לשעה שביעית לחכות לידיד שלנו שיעזור לנו להגיע אח"כ. חיפשנו שעות
נראיתי זוועה והסמקתי ממש
אבל הביאו לי חוזה הביתה ואני לא צריכה לשלם על הבוק... אמממממ כן, מוזר..

dcohn

New member
לא, לא מוזר.

את את יכולה רק לחתום לי כאן בצירוף תמונה שלך אני אשמח
(זה יהיה שווה מיליונים זה
אני אומרת לך.) <וכן, מיחזרתי בדיחה של ליאורה, מה תעשו לי?
>

P i x i e s

New member
מה נעשה לך?

הנושים מהשרשור הקודם יבואו. באמת חשבת שהם ילכו כל כך מהר?

dcohn

New member
הנושים יכולים לבוא,

הם לא מפחידים אותי
ההפך, ברגע שהם יראו את "הפנס" שיש לי בעין, הם יבקשו ממני למחול להם

B a m b o o k

New member
יום ארוך כמו לאדעת מה

בבוקר היה שעתיים הפקה- דיבנרו על התחקירים וכאלה, ואני צריכה עכשיו לחפור עוד לחניכים של אחותי ולא נעיייייים!
שעתיים עיוני. עוד שעה הפקה אבל לא היה משו מיוחד והיה מלא רעש. תושב"ע חופשי-חברה עשתה לי שתי צמות צמודות כאלה לראש ויצא ממש יפה
ועד 4 פרויקט. בערב חינה, ואין לי כוח בשיט!

giraffeeeee

New member
תחושת בטן מוזרה אומרת לי

שיהיה עכשיו רע. יום מיותר בהחלט.. שעתיים ראשונות - במקום מתמט' ההצגה "פלונטר" של הפקות י"ב, הצגה על הימין והשמאל ועל הערבים. שעתיים מבחן באנגלית - סביר. שוב השתמשתי במילונית בחלק של המילים בלי שהיא תשים לב לכך. שעה חופשית עם לוסקי דו ("מה אני סקובי דו?"). שיחקנו "בונוס" שעה תנ"ך - ירמיה פרק ב'. שיעור פרטי בהיסטורי ביטלו את הפורום ראש"גדים. בית. סידרתי את החדר וחצי ארון. ועכשיו במקום להיות בהפקות י"ב אני פה. כי אמא החליטה שלא. ארררר.

kelly7i

New member
היה לנו סיור בירושלים.

במילה אחת: עפתי מקרוסלה.
מצורפת תמונה מהיום, מי מנחמש מה מוזר בה?

למעלה