יום רביעי

יש להכניס נושא להודעה

חח... 1.איך קוראים לי?!(וחסר לך אם את לא יודעת...): 2. קראת את "המשחק של אנדר"? 3.את סידרת ההמשך להמשחק של אנדר? 4.את הסדרה המקבילה לסדרת המשחק של אנדר?? 5.חחח...את ''מדריך הטרמפיסט לגלקסיה'' מאת דגלס אדמס מכירה?! 6.המ..''האם אנדרואידים חולמים על כבשים חשמליות'' מאת פיליפ ק. דיק? 7.את זה את חייבת להכיר.."הסיפור שאינו נגמר" מאת מיכאל אנדה.. 8. מה כתב ג'ון רונלד רעואל טולקין? (זהירות שאלה מכשילה!) 9.את אוהבת את סטפן קינג? (או בשמו הידוע יותר - סטיבן קינג) 10.המ...עולם הדיסק אומר לך משו??? 11. יש לך חבר??. 12. עזבי..אני בדיכאון..שאלות מעפנות..אנג'וייי!!!!

Unaffected

New member
גם אני צריכה נושא

... 1.איך קוראים לי?!(וחסר לך אם את לא יודעת...):טניה,לא? 2. קראת את "המשחק של אנדר"?לא 3.את סידרת ההמשך להמשחק של אנדר?לא 4.את הסדרה המקבילה לסדרת המשחק של אנדר??לא 5.חחח...את ''מדריך הטרמפיסט לגלקסיה'' מאת דגלס אדמס מכירה?!מכירה ,לא קראתי.. 6.המ..''האם אנדרואידים חולמים על כבשים חשמליות'' מאת פיליפ ק. דיק?לא.. 7.את זה את חייבת להכיר.."הסיפור שאינו נגמר" מאת מיכאל אנדה..לע 8. מה כתב ג'ון רונלד רעואל טולקין? (זהירות שאלה מכשילה!)שר הטבעות וההוביט :O 9.את אוהבת את סטפן קינג? (או בשמו הידוע יותר - סטיבן קינג) בערך.. 10.המ...עולם הדיסק אומר לך משו???זאת לא הסדרה שהייתה פעם ביסבבה?:p 11. יש לך חבר??.לע

חחח...

אחלה תשובות... המ..באמת קוראים לי טניה...חיחי... למה לא קראת את ''מדריך הטרמפיסט לגלקסיה''?? ספר טוף..גם "המשחק של אנדר" ספר מעולה..מאוד!!.. מד"ב רולז.. בקשר לסדרה- אין לי שמץ!!!..אבל תקראי את הספרים...

GC FOR EVER

New member
רק בגלל שזאת ביתי ומשעמם לי../images/Emo95.gif

אז ככע..
נכון שאת אוהפת את אמא שלך?
נכון שאת שמחה שאני אמא שלך?
נכון שאמא שלך לא חייבת לטולע 200 ש"ח?
נכון שאת רוצה ממני כאפה?
נכון שאת רוצה ממני אונס?
נכון שיש לך חולצע שקסעית של בלינק?
נכון שאת הרסת את המסורת של החולצות של הלהקות למפגש?
נכון שאת אוהפת את אלינע?[סורי הייתי חייבת]..
את מי את מעדיפה שיהיה אמא שלך-משה או שוחי?
לאפ יא

Cut Up Angel

New member
למה?!?

כולם שואלים את סהר:את אוהבת את אלינה? מיף מיף|אנטון| מה רע בי?

Unaffected

New member
אמאאאאאאא

.. נכון שאת אוהפת את אמא שלך?כעע
נכון שאת שמחה שאני אמא שלך?כמובן
נכון שאמא שלך לא חייבת לטולע 200 ש"ח?לא
נכון שאת רוצה ממני כאפה?כעע!! נכון שאת רוצה ממני אונס?יאפ :] נכון שיש לך חולצע שקסעית של בלינק?כע :] נכון שאת הרסת את המסורת של החולצות של הלהקות למפגש?כע:] אבל אני אפצה אותך במפגש הבא
נכון שאת אוהפת את אלינע?[סורי הייתי חייבת]..כע
את מי את מעדיפה שיהיה אמא שלך-משה או שוחי?שחר וזהו
לאפ יא
לאפ יא גם

Unaffected

New member
נמנממ

אז אני פשוט אשאל... מה המצב? יותר טוב :} מה חדש.?כלום
מה מתכננת לסוף שבוע?משהו כמו...לישון-לישון-לישון-לישון-לישון-לישון-לישון-לישון

M c F l y

New member
סהררררררררר

נאי הולכת להתעלל בך קצת :) קודם כל אני שיר זאתי שהייתה עצובה שהלכת זוכרת?!
בת כמה את? מאיפה? מי הפייבוריט שלך בגוד? ממ באיזה כיתה את? [נו, אז לא היה לי משהו אחר לשאול...] ממ איזה עוד להקות\זמרים את אוהבת? איזה סוגי מוזיקה? איזה תמונה שיש לך במחשב את הכי אוהפת [תצרפפיי :)] ממממ מה את אוהבת לעשות? מה את אוהבת לאכול? מה את אוהבת לשתות? במה את אוהבת לשחק [במחשבב...] איזה מקצוע את הכי אוהפתותו? מה את אוהבת ללבוש? ו... את תבואי למפגש הבא? :)

Unaffected

New member
אמממממ

:) קודם כל אני שיר זאתי שהייתה עצובה שהלכת זוכרת?!כע :] בת כמה את?13 וחצי מאיפה?אורנית מי הפייבוריט שלך בגוד?אממ.בנג'י. ממ באיזה כיתה את? [נו, אז לא היה לי משהו אחר לשאול...]ח' :| ממ איזה עוד להקות\זמרים את אוהבת?כתבתי באחד השרשורים למעלה
איזה סוגי מוזיקה?רוק\פאנק והשילובים שלהם.. איזה תמונה שיש לך במחשב את הכי אוהפת [תצרפפיי :)]אממ אני אחפש ממממ מה את אוהבת לעשות?גם את זה כתבתי למעלה
מה את אוהבת לאכול?אממ..ספגטי? וממתקים
מה את אוהבת לשתות?ברדד
ומים עם הרבה קרח
במה את אוהבת לשחק [במחשבב...]במחשב? איזה מקצוע את הכי אוהפתותו?אממ..אין לי מושג :| מה את אוהבת ללבוש?אני מניחה שבגדים
ו... את תבואי למפגש הבא? :) אני מקווה :]

למעלה