יום רביעי

original jess

New member
סההההההההההר../images/Emo24.gif

מה המצב? הכל טוב? מה נשמע? הכל סבבה? זוכרת אותי? מתגעגעת אליי? את רואה אותי? לא? כי הסמים מחקו אותי...
עשית בגרויות? במה? אמממממממממממ זהו.

Unaffected

New member
ג'ססס :]

מה המצב?לא משהו :\ להכל טוב?לא.. :\ מה נשמע?אמממ? הכל סבבה?נופ..:| זוכרת אותי?כע :] מתגעגעת אליי?כע:] את רואה אותי? לא? כי הסמים מחקו אותי...
עשית בגרויות?לא.. במה?כלום

Jasmin333

New member
סהר ../images/Emo13.gif ...

1. איך קוראים לך? (חחחחחח ...) 2.מי האיש\ה הכי חייכן\חייכנית שאת מכירה? אי פעם.. שברת פעם שן? עשית טיפול שיניים? הקאת במקום ציבורי? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) פגשת אי פעם את מתי אטלס? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) האם את חושבת שהוא {הגבר החתיך שבתמונה (ג,וני נוקסוויל)}חתיך ? זהו :)

xxgatxx

New member
../images/Emo42.gifאההה ג'וני

הוא אולי לא חתיך עולמי, אבל הוא מושך בטירוף.

Jasmin333

New member
טוה אז הוא חתיך יבשתי ..

אבל הוא עדין חתיך ! .. והוא עדין מושך בטירוף !!
...

SAMAR

New member
*סוגדת*סוגדת*סוגדת*

גם אני חושבת שג'וני נוקסוויל אימפריה!

Unaffected

New member
:]

1. איך קוראים לך? (חחחחחח ...)לא קוראים לי אני באה לבד
2.מי האיש\ה הכי חייכן\חייכנית שאת מכירה? לאדעת
אי פעם.. שברת פעם שן? כע :| עשית טיפול שיניים? אה-הא הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כע יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כע
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כע..שתסתיים השנה
פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא ממש האם את חושבת שהוא {הגבר החתיך שבתמונה (ג,וני נוקסוויל)}חתיך ?כע :] זהו :)

just jenny

New member
טוף שאלות../images/Emo47.gif

חח
קודם כל, מה המצב?
איך עבר עלייך היום?
השבוע?
החודש?
השנה? חחחחחח סתעםם
מאיפה את?
בת כמה?
את אוהפת לענות על שאלונים?
יש מישו שאת ממש אבל ממש שונאת אותו?
למה התחפשת בפורים?
איזה עוד הרכבים את מעריצה?
הייתה לך פעם משאלה שהתגשמה? טוף זייעו, נגמר מקווה שנהנת

Unaffected

New member
עונה :]

קודם כל, מה המצב?לא מש'ו :| איך עבר עלייך היום?כנ"ל השבוע?אממ..בסדר.. החודש?
השנה? חחחחחח סתעםם
מאיפה את?מחור קטן ולא מוכר בשם אורנית.. בת כמה?13 וחצי את אוהפת לענות על שאלונים?לפעמים יש מישו שאת ממש אבל ממש שונאת אותו?אממ בערך.. למה התחפשת בפורים?לא התחפשתי :[ איזה עוד הרכבים את מעריצה?מעריצה רק הרכב אחד וזה בלינק182 הייתה לך פעם משאלה שהתגשמה?אממ..אני מניחה שכן .. :]

למעלה