בקשר למייקל לואיס
ת תמיר1991 New member 13/12/07 #87 יצפאן הזוי../images/Emo6.gif ומייקלואיס שליטה../images/Emo45.gif בכל מקרה, "בטיפול" זה משעמם. תשכחי מזה, הסדרות הכי טובות היום בארץ זה "הבורר" ו"מסודרים"! שיחזרו
יצפאן הזוי../images/Emo6.gif ומייקלואיס שליטה../images/Emo45.gif בכל מקרה, "בטיפול" זה משעמם. תשכחי מזה, הסדרות הכי טובות היום בארץ זה "הבורר" ו"מסודרים"! שיחזרו
י יעריתושתושתושתוש New member 13/12/07 #91 כ"ככככ ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif במיוחד הקטעים של דודו טופז בלי חולצה
ז זונע New member 13/12/07 #92 איכס סתם אבל דוגרי אין שם כוסיות...זה כזה גרוע, לא מבין בשביל מה אני רואה את זה.
א אדון בלון New member 13/12/07 #98 הקרן הזאת עם הגשר כוסיתתתתתת איכס אלוהים איך בחרו שחקנית כזאת. מה זה הגשר הזה.
ש שרון710 New member 13/12/07 #99 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תכלס מה זה הגשר הזה!!!! היא לא עברה את כיתה ו' עדיין?!
D dcohn New member 13/12/07 #100 די לצחוק על אנשים עם גשר../images/Emo7.gif יש י עוד איזה חודש לשרוד עם הטבעות האלה ואני לא יכולללהההההההההההההההה
די לצחוק על אנשים עם גשר../images/Emo7.gif יש י עוד איזה חודש לשרוד עם הטבעות האלה ואני לא יכולללהההההההההההההההה
D dcohn New member 13/12/07 #103 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהא טוב נו ראיתי את הסדרה (התת רמה אם יורשה לי לציין) הזאת אולי פעמיים..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהא טוב נו ראיתי את הסדרה (התת רמה אם יורשה לי לציין) הזאת אולי פעמיים..
ש שרון710 New member 13/12/07 #102 דורין! אני האחרונה שתצחק על אנשים עם גשר! פשוט היא מבוגרת מידי בשביל גשר!!! לי היה גשר שנתיים וחצי:S ואני עדיין בטיפולים עם הפלטה:S
דורין! אני האחרונה שתצחק על אנשים עם גשר! פשוט היא מבוגרת מידי בשביל גשר!!! לי היה גשר שנתיים וחצי:S ואני עדיין בטיפולים עם הפלטה:S
D dcohn New member 13/12/07 #104 הצחקת אותי. תגידי תודה על השנתיים וחצי שלך. אני עם הטבעות מקצת לפני תחילת כיתה ז'... כלומר 4 שנים ומשהו! יהיה טוב עוד חודש.. אני חייבת לשרוד..
הצחקת אותי. תגידי תודה על השנתיים וחצי שלך. אני עם הטבעות מקצת לפני תחילת כיתה ז'... כלומר 4 שנים ומשהו! יהיה טוב עוד חודש.. אני חייבת לשרוד..
N noyy New member 13/12/07 #105 קרן באמת יפה ../images/Emo3.gif יש לה פנים ממש מתוקות. הגשר רק זמני, אבל בכללי בחורה יפה, לא? :-*
א אדון בלון New member 13/12/07 #106 חמודה יש לה לחיים נושי כזה. אבל לא בשבילה הייתי רואה את הטלנובלה הזאת... מה שכן, בא לי לתת לדתייה הזאת כאפה.
חמודה יש לה לחיים נושי כזה. אבל לא בשבילה הייתי רואה את הטלנובלה הזאת... מה שכן, בא לי לתת לדתייה הזאת כאפה.
R R o n 2 5 6 New member 13/12/07 #107 אני לא מבין בכלל למה נתתם לזה צ'אנס מה לדודו טופז ולמשחק? כנ"ל תום אבני(הוא משחק שם,לא?)
N noyy New member 13/12/07 #108 אוי כמעט הקאתי כשראיתי את דודו בתחתונים וגם תום אבני משחק. ולמה הוא משחק שם? כי בכללי מעדיפים ללהק מפורסמים מאשר שחקנים, מביא יותר רייטינג אבל לא יודעת, בעצם גם אני לא יודעת למה אני רואה את זה. לא שיש בזה משהו מיוחד, אבל זה נחמד להעביר את הזמן. וגל גדות וואי כמה שהיא מושלמת
אוי כמעט הקאתי כשראיתי את דודו בתחתונים וגם תום אבני משחק. ולמה הוא משחק שם? כי בכללי מעדיפים ללהק מפורסמים מאשר שחקנים, מביא יותר רייטינג אבל לא יודעת, בעצם גם אני לא יודעת למה אני רואה את זה. לא שיש בזה משהו מיוחד, אבל זה נחמד להעביר את הזמן. וגל גדות וואי כמה שהיא מושלמת
R R o n 2 5 6 New member 13/12/07 #109 ממתי דודו טופז ותום אבני נחשבים מפורסים או נחשבים כמביאי רייטינג?
K kereniTי New member 13/12/07 #110 ../images/Emo45.gif גל חמודה נורא,תם צעצוע כזה... מנסה להיות ערס אבל הוא יוצא עמה כזה.