יום רביעי.

R o n 2 5 6

New member
מעניין אם לומדים מחר :S

סתם יום.יש שיעור פסנתר יותר מאוחר.. אה,צריך לעשות את העבודה בתנ"כ. דורין/אנה,בא לכן להביא לי חצי עבודה? :$

dcohn

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רון!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין בעיה. אני אביא לך חצי ממש שעשיתי- כלומר 0 תשובות
אם כבר אתה צריך להביא לי חצי עבודה

kereniTי

New member
../images/Emo42.gif קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

תנו לי לחיות באשליה. אבל יש אצלנו שמש =] התחממות גלובלית ! ! ! ! !

אני לא לומדת מחרררר!

אני לא ממש כותבת כאן הרבה, אבל הייתי חייבת לשתף מישהו! ואף אחד לא עונה לי! אז... הבצפר שלי לא מוכן לחזור לעבוד תחת צווים! ווהו! זהו. סיימתי לשתף.
[ברוך שובי?]

giraffeeeee

New member
זוועות עולם.

קמתי ברבע לעשר.. מחשב. ראיתי סרט אצל אחותי ולא סיימתי לראות כי אמא חזרה והייתי חייבת לעשות כאילו עשיתי משהו היום. טיטאתי את הבית.. סיימתי את הפרוייקט באנגלית וזה חרא של עבודה. וסתם בטלה כל היום.. מתגעגעת לבוביז

בתכלס לא היה משהו מיוחד

טיפלתי בכביסות, והיו הרבההה. רוב היום ראיתי טלוויזיה
שיחקתי קצת רמי עם אחותי וזהו בעיקרון. הכי לא בא לי לחזור מחר, מעדיפה להישאר בבית

noyy

New member
חחחחחחחחח יו זה כזה טוב

"מנהלת בית הספר התיכון מקיף ג' בבאר שבע, חיה הדרי, הודיעה כי לאחר ישיבה של צוות המורים של בית הספר הוחלט שלא לחזור ללימודים ביום חמישי, על אף צווי המניעה" http://news.walla.co.il/?w=/94/1208732

הסקיני משתלט על העולם$#@$!#

:( פשוט נוראי אז... קמתי די מוקדם (10:30) מחשב,טלויזיה,עוד קצת מחשב אח"כ הלכתי עם אמא לקנות ג'ינסים פשוט נורא מה שהולךךךךךך הכל סקיני :( אז מצאתי לי משהו די נורמלי... יהיה בסדר |: ובא לי פול.. נראה אם יהיו לי פרטנרים

kereniTי

New member
חחח...שמעי, בדיוק עליי. של GASS.

הם פחות סקיני מכל השאר... והם נוחות מוות . אני קניתי בתלאביב אבל יש מלא חנויות שלהם.

kereniTי

New member
בואי קחי את שלי!לי קופר יפות ואני כבר לא סובל

סובלת אותן....

למעלה