יום רביעי וזה

זונע

New member
טוב יאללה

F נחמד, יש לי חצי טעות+טעות דקדוקית, והחיבור היה מזדיין. E עוד פעם הלך חרא, נשבר הזין מהמבחן המטומטם הזה
נסתפק ב-91 סופי i guess G הלך מעולה! פעם ראשונה שראיתי אנסין שהתשובות בו אשכרה הגיוניות

נמ

הגעתי לביתספר ב10 בערך, ישבנו אצל המזכירה עד שהמחנכת גירשה אותנו משם
נכנסנו לכיתה, הבגרות הייתה סבבה, ולפי התשובות יש לי ציון סביר. סיימתי, ולא היה לי כוח ללכת ברגל אז הלכנו שוב לשבת אצל המזכירה, והפעם המחנכת לא גירשה אותנו...
בסוף ידיד הסיע אותי. בבית ניקיתי את הכניסה, ואז סתם ישבתי על המחשב וניגנתי על הגיטרה. עכשיו צריך ללכת ללמוד למתמטיקה ><" נו, כשאני חושבת על זה שבשנה הבאה לא בטוח שיהיה לי מתמטיקה, זה נותן לי יותר רצון ללמוד עכשיו כמו שצריך XD

שרון710

New member
E היה פשוט קל!!

שום טעות באנסין. נראה לי גם בליסנינג לא, אבל המורות לא עשו אותו, אז אין לי תשובות|: צריך ללמוד למת' ופשוט אין לי כוחות לזה. כ"כ אין. אוף עם זה. למה לא הצלחתי פשוט במועד א'?
(יוצאים לפולין, וזה סופי!! אללה משלחת פרטית, 6000 ש"ח גג:) אולי זאת תהיה בכלל משלחת עירונית. ואז זה אומר שאני יוצאת עם אמא שלי לפולין. טוב או לא? ערך מוסף? לא יודעת:-\)

noyy

New member
אני הייתי שמחה לצאת עם אמא..

טוב שאמא שם כשקשה

שרון710

New member
לאמא שלי יהיה יותר קשה

מאשר לי יהיה. אז בנוסף לזה שאני בטוח אתפרק שם, אני אצטרך לראות את אמא מתפרקת. אבל זו חוויה אחרת, אני בטוחה. ולמרות שעכשיו אני קצת מסתייגת מזה אני בטוחה שזה יהיה לי טוב.. ויחזק את הקשר בינינו:]

A Broken Myth

New member
אומייייייייגדדדד?#%(@)%(#!)^#($$%*#*$#(*$(*!$

למרות שהייתי צריכה, לא עשיתי היום מועד ב' באנגלית, אלא הלכתי לרופא, לגבי הברך וזה... בקיצור, בשורה התחתונה, הוא אמר לי.......... להעיף ת'קביים והתחיל ללכת!!!!!!!!!!!!!!!!! פאקינג להתחיל ללכתת!!!!!!!!!111 אני לא מאמינה שזה קורה לי. חשבתי שייקח זמן, שאני אצטרך לקחת את זה לאט, אבל לאאאאאאאאאא, כבר היום אני יכולה [מבחינתו] ללכת!!!!!!1111 כמעט בכיתי. מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם. כמה שאני שמחההההההה!!! עוד מעט שיעור גיטרה, ואח"כ.... אינלימושג, אולי נ-ל-ך לאינשהו
שלמות
.

מישו22

New member
../images/Emo7.gifכל היום אני מחפש עבודה ולא מצאתי

די אני כבר מיואש נמאס לי אני חסר כל כסף בחיים ואני צריך להגיע ל3000 עד סוף החופש אם לא יותר יש לכם הצעות?

A Broken Myth

New member
נמ.

אם היית אומר מוקדם יותר הייתי ממליצה לך ללכת לעבוד באונ' ת"א. אחלה עבודה ואחלה כסף, אבל צריך לעבור מיונים... והם כבר הסתיימו. אז, אמממ, סורי
בהצלחה בהמשך חיפושייך D:

מישו22

New member
תודה בכל זאת../images/Emo13.gif

אבא שלי מצא עבודה בפיצריה אני הולך עוד מעט לראות אותה איך העבודה שם תודה

giraffeeeee

New member
יום בפרדסיה

בוקר, שבע בבוקר. נסענו למרפאה להוציא מרשמים ולתת לרופאה למלא את הטופס הירוק שלי. לקחנו את אחותי לריפוי באומנות נסענו לקניון דרורים וקניתי ג'ינס צהוב בפוקס:) מאחת עשרה בבוקר עד חמש היינו אצל דודים שלי, היה נחמד וזה.

KeReN 0R

New member
*כמעט* סקס סמים ורוקנרול../images/Emo2.gif

איך אני חולה על החלומות שלי...אני כזאת מושפעת!

KeReN 0R

New member
כל מיני../images/Emo27.gif

הבית שלי שנראה כמו הקליפ של הווייט סטרייפס שהכל מתמלא בציוד כמו גיטרות, תופים, רמקולים ועוד
מישהו מביא לי שקית של סמים ואני מקווה שאמא שלי לא תמצא את זה
ובקשר לסקס- אני אחסוך את זה כי זה כבר בנאלי מדי

למעלה