יום רביעי וזה

Anni Lupu

New member
English

סיימתי את המבחן ב-11 וחצי... חוץ מהמבחן, ביומיים האחרונים אני מדברת רק באנגלית כי בת דודה שלי וידיד שלה מארה"ב נמצאים פה... בארבע הולכת לצופים, ובערב לשדה התעופה להיפרד מנייט האריקאי

חח בואנה 100 בפרוג'קט

שכולו קופי פאסט יוו היום בערב יהיה טואובבב על האש עם הרבה אנשים מגניבים עודמט חברה באה ונלמד קצת מתמטיקה, כי זה לא הולך ככה, מועד ב' עוד פאיקנג כמה ימים#@!$%

mikmikonet

New member
דווקא F היה לי יותר טוב ממועד א'...

טעיתי רק בשאלה 1 וגם כן רק בחצי ממנה, וממילא הייתי מוכנה לזה כי זו הייתה שאלה אדיוטית.

Gadook

New member
Lord give me the chance to shake that hand

Back when I was younger I was someone you'd have liked.... בעבודה, יום אחרון לשבוע. סתם כי החלטתי שאני חייבת *קצת* חופש, אז אני אעבוד 4 ימים בשבוע 10 שעות ביום. יספיק לי, אני מקווה. סוף סוף התחילו לתת לי דברים מעניינים, כנראה הבינו שלעשות טיוביי נתונים לחברות שלא קיימות זה לא בדיוק הניצול הכי טוב של היכולות שלי. מחר שיעור נהיגה שני, ובשישי השלישי
אז התכנון להיום בערב זה אימון, ולישון. אני מתגעגעת לכל כך הרבה אנשים, אבל נראה לי קצת מאוחר מדי להתחיל לשקם. ובכלל, זה לא הוגן שיכעסו עליי על זה שאני בוחרת לחיות את החיים שלי כמו שאני רוצה, לשם שינוי. (אני רואה אותו רק ב9 בערב, וזה הכי מבאס בעולם. אם אני אשקע בעבודה זה יעבור יותר מהר.)

NoFaRi1

New member
פעם הבאה בת"א את תעשי מאמץ

ואני אזכה לראות את ישבנך היפה!

חלום מוזר אחושרמוטה..

בוחרים סמל חדש
רק לא העגול, למרות שאני יכול להתרגל אליו :S צריך לעשות מתמטיקה ו... טוב, אני לא אנחס את עצמי.

RakTsarot001

New member
ה-ו' הזאת בין הרגליים אמורה לרמז משהו? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

sky darkens

New member
אף אחד מכם לא מזיין שום דבר.

רק את השכל. בואו לרעות, הומואים.

זונע

New member
לפחות בזה שנינו מסכימים

האוהדות של הפועל הכי כוסיות בעולם בביתר יש גורילות, במכבי סתם כונפות, וחיפה...טוב, חוץ מהדר אף אחת לא כוסית

gurke

New member
אני לא חושב שבחיפה הם לא שוות

פשוט כשזה ליד הדר

למעלה