יום רביעי וזה

זונע

New member
יום רביעי וזה

יאללה בהצלחה לכולם במועד ב', אני מקווה לסיים עם המקצוע המקולל הזה היום! עד מתי מועדי ב'

ת"א ^_______________^

כול כך היה חסר לי! בצהריים בת"א עם אתי
בסנטר ובשנקין. בערב נעשה משו עם הבנות. עכשיו יש לי אצבע אחת פחות
בהצלחה למי שניגש למועד ב' באינגליש

Lilo the fairy

New member
חחחחחחחח עד מתי

שאלון E היה בדיחה נראה לי עכשיו לנוח וזה אחהצ לעזור לאחותי לנקות תדירה החדשה ואז לאיודעת

Lilo the fairy

New member
ד"א

אני שונאת לעשות את זה אבל אני חדשה פה, קראתי פה איזה שבוע ככה והחלטתי להצטרף בדר"כ אני פשוט מתחילה להגיב בלי להגיד כלום.... אבל אמרתי יאללה נחרוג מהרגיל אז לילו 17 אילת
:)

noyy

New member
תגידו, שאלה אחרונה ב-E

על דעתו של הכותב בנוגע לשילוב של education ו-entertainment (אני חשבתי בכלל ששואלים רק על entertainment) היו 2 תשובות שבינהן הייתה ההתלבטות: תשובה 3 שאומרת שהכותב חושב שזה אולי נחוץ (שאותה הקפתי ואני כמעט בטוחה שטעיתי כי לא קראתי נכון) ותשובה 4 שאומרת שהכותב תומך בזה לגמרי הקטע הוא שהמורה אמרה שאני צודקת, אבל המורה שלי קצת לא משהו ונראה לי שהיא טועה והתשובה 4
מה עשיתם? מעבר לזה E היה קל, אבל לדעתי מועד א' יותר. קיבלתי 92 אם טעיתי בזה :$ עד שהיה לי סיכוי טוב למאה

Double U

New member
גם אני עשיתי כמוך!

זה נראה לי גם הכי הגיוני. אצלי משום מה התשובות האלה היו 1 ו-2 אבל כנראה שיש הבדל בסדר התשובות בטפסים.

noyy

New member
יו אז יש מצב ל100 ../images/Emo2.gif

אה כן.. שכחתי שזה מחולק לטורים. חפיף, הבנת למה התכוונתי

Double U

New member
לי כנראה 98../images/Emo13.gif

בשאלה השנייה בטעות רשמתי has changed
. סתם טעות של חוסר ריכוז רגעי. קצת מעצבן אבל לא נורא. עדיין מעל המגן ו96 סופי בE!!!

noyy

New member
הא ובאמצע הבחינה

הבוחנת (שמשום מה החליטה להגיע לבית ספר עם כל הציצי בחוץ) עושה לי "תגידי.. מאיפה הגלוס?" WTF.. ועוד מעט אלך לעיר להסתובב קצת. זה כבר הפך למנהג שאחרי כל בגרות עושים קצת קניות
מה, מגיע לי ואחרי זה לחברה שכבר הפכה לדודה! גם אני רוצה
ואז מרתון סרטים
("עיר החטאים", "שתיקת הכבשים", "פלאטון" ואחרון חביב - "אמריקן היסטורי X" ) שאמורים להיות ממש קשים. נקווה שלא יהיו לי סיוטים מזה כי גם ככה לא חסרים..

Double U

New member
היום שלי עד עכשיו

הייתי בהתחלה בקופת חולים ואז משם המורה שלי לנהיגה אסף אותי. אח"כ הלכתי למועד ב' באנגלית שהלך לי טוב, אבל אני לא יודע למה לצפות כי במועד א' הלך לי ממש טוב והציון כנראה לא משהו. ב4 יש פגישה עם קצין בטחון לקראת המשלחת לארה"ב ואז אני חייב לרוץ למפגש של המשלחת לפולין ולשלם למסע הזה סוף סוף. ובערב ערב כיף עם המועצה
עוד שבוע אני טס!
אני כבר מרגיש שזה הולך להיות השבוע הכי אינטנסיבי בחיים שלי: הכנות לקראת הטיסה ולסגור דברים אחרים.

למעלה