יום רביעי -ההימורים -14 מש' - טורניר ההזדמנות

STEVE NASH

New member
שלי..

1) טורונטו - ניו גרזי (להלן אויר). ראפטורס. 2) פילדלפיה - ממפיס. קרב הנמושות, פילי לוקחת. 3) שארלוט - אטלנטה. הוקס. 4) אורלנדו - דנוור. וואו! איזה משחק.. המג'יק לוקחים במשחק צמוד. 5) קליבלנד - סן אנטוניו . הקאבס. 6) בוסטון - ניו יורק. באנקר. הניקס לוקח.. אופס, הסלטיקס. 7) דטרויט - אינדיאנה. פיסטונס. 8) מילווקי - ניו אורלינס. הורנטס. 9) מינסוטה - לייקרס. לייקרס. 10) יוסטון - סקרמנטו. קינגס. 11) דאלאס - פורטלנד. מאבריקס. 12) גולדן סטייט - פיניקס. סטייט. 13) סיאטל - יוטה. ג'אז. 14) קליפרס - וושינגטון. קליפרס.

bostonForever

New member
הגיע הזמן למאזן מושלם:

1) טורונטו - ניו גרזי (להלן אויר) - הקנדים יראו ל"אייר קנדה" לשעבר הידוע כיום בתור "אפס של ספורטאי" שהוא עשה את טעות חייו כשעזב. המחליף המלך שלו יוליך את טורונוטו לניצחון קליל. 2) פילדלפיה - ממפיס - מצד אחד אנדרה מילר ימסור כפי שלא מסר מעולם בדרך לשיא קריירה ואיגי יאכל הכל בתיאבון. תדיאוס יאנג ינקע רגל אחרי דקה ויפנה הפרקט לתצוגת על של רודי גיי. פילי! 3) שארלוט - אטלנטה - זעזע פאסוליה יקלע סל ניצחון מזעזע. אטלנטה. 4) אורלנדו - דנוור - כרמלו יראה לטורקוגלו איך נראה שחקן בגודל אמיתי. משחק של 30 20 של המפלצת מאורלנדו לא תספיק. דנבר 5) קליבלנד - סן אנטוניו - ג'ק ווהן יפתיע בניהול משחק יעיל של הספרס עם שפע פינוקים לחברים ודאנקן ישייט לניצחון על הלהקה של לברון. ספרס. 6) בוסטון - ניו יורק - פול פירס ירשום שיא קריירה בחסימות מול מפלי השומן של קארי. ראנדולף יתקוף מינית 'ציזבורגר לפני המשחק וייעצר. בוסטון יקחו. 7) דטרויט - אינדיאנה - דז'ה וו?? דטרויט שוב יקחו למרות משחק עלוב של צ'ונסי ופרינס. שיא קריירה של טרוי מרפי לא יספיק לאינדיאנים. דטרויט. 8) מילווקי - ניו אורלינס - ניו אורליאנס... 9) מינסוטה - לייקרס - אל ג'פרסון יעשה לפאו גאסול בית ספר. זה לא יעזור מול קובי. לייקרס. 10) יוסטון - סקרמנטו - בנו אודריך ייקח פיקוד על הלהקה של סקרמנטו וישלח את ביבי בטרייד. בראד מילר ישפיל את הסיני בדרך לניצחון של סקרמנטו. 11) דאלאס - פורטלנד - טראוויס אאוטלו עם הבאזר יסיים משחק מצויין. פרזיבלה ינצל את העדרו של דמפיר וישלוט ברחבות מול ברנדון באס הפתטי. פורטלנד. 12) גולדן סטייט - פיניקס - שאקיל יבקש חילוף אחרי חמש דקות ולא יחזור לפרקט. קרב היריות ייגמר בניצחון של האקדוחן המרושע ביותר הלא הוא סטפן ג'קסון. גולדן סטייט 13) סיאטל - יוטה - בוזר ואוקור יישכחו עצמם בבית מרחץ תורכי ודרון וויליאמס יחטוף שפעת. גם בלעדיהם יוטה תנצח בקלות. יוטה. 14) קליפרס - וושינגטון - נלך עם הקליפרס, בלי שום סיבה ממשית.

o f r o n

New member
וואוואווא כמה משחקים

1) טורונטו - ניו גרזי (להלן אויר): ניצחון קליל לטורונטו. 2) פילדלפיה - ממפיס: אני בטוח שאחרי הביזיון של אתמול המאמן של ממפיס הושיב את כל השחקנים לשיחה והסביר להם שהמטרה שלהם היא להפסיד כמה שיותר משחקים כמה שיותר מהר, ניצחון לפילידלפיה. 3) שארלוט - אטלנטה: אטלנטה קבוצה יותר טובה, ניצחון להוקס. 4) אורלנדו - דנוור: מוקש מארץ המוקשים, אורלנדו פייבוריטית אבל דנבר ביום טוב של מלו יכולה לנצח כל קבוצה בליגה, היום אני עם אורלנדו. 5) קליבלנד - סן אנטוניו:אחרי ה4-0 שס"א דפקה ללברון באחר הגמרים הכי חד-צדדים בהיסטוריה אשתקד לא האמנתי שרק חצי שנה מאוחר יותר במפגש בין קליבלנד וס"א קליבלנד תהיה הפייבוריטית, למרות הפציעה של פארקר, למרות הכושר הירוד של ס"א ולמרות התצוגה של יוז אתמול אני לא מצליח להביא את עצמי ללהמר נגד סאן אנטוניו, ניצחון לספרס. 6) בוסטון - ניו יורק: בוסטון (אגב, מתי גם ניו-יורק תזכה לכינוי מדליק?) 7) דטרויט - אינדיאנה: דטרויט ובקלות 8) מילווקי - ניו אורלינס: לא כוחות, שמישהו יערבב את השחקנים ויבחר קבוצות מחדש, ניצחון להורנטס. 9) מינסוטה - לייקרס: כמה באנקרים??, ניצחון ללייקרס. 10) יוסטון - סקרמנטו: אחרי הביזיון של אתמול יקח לי זמן עד שאני אתאושש ואסכים להמר שוב על סאקרמנטו, ניצחון ליוסטון. 11) דאלאס - פורטלנד: ניצחון לדאלאס, ולפי דעתי בהפרש דו ספרתי. 12) גולדן סטייט - פיניקס: מוקש רציני, אני לא אוהב להמר נגד פיניקס, אבל בחוץ מול גולדן בלי מריון ואולי גם בלי שאק(למרות שאני לא משוכנע שזה יהיה חיסרון) פיניקס לא פייבוריטית, ניצחון ללוחמים. 13) סיאטל - יוטה: יוטה. 14) קליפרס - וושינגטון: עוד משחק קשה, שתי קבוצות שאוהבות לדפוק את ההימורים שלי, היום אני עם הקליפרס.

משחקים כמו חול, ובואו נצא במחול

טורונטו פילדלפיה אטלנטה דנבר לברון בוסטון אינדיאנה ניו אורלינס לייקרס יוסטון דאלאס פיניקס יוטה!! וושינגטון

החזרתי לך נקודה על בוסטון מיום ראשון

בעקבות ערעור שהגשתי בנושא לעצמי

Molchansky

New member
הימורין

טורנטו פילדלפיה אטלנטה אורלנדו סן אנטוניו בוסטון דטרויט ניו אורלינס לייקרס יוסטון דאלאס פיניקס יוטה קליפרס

Molchansky

New member
11/14

חשבתי להמר שפיניקס יפסידו, אבל שיניתי בסוף להימור שהם מנצחים, אחחח פיניקס האלה. ואודום עם טריפל דאבל! סוף סוף הוא מממש את הפוטנציאל חחח

NOWITZKI12

New member
‏.....

זריז, אני כי אני באמצע לבכות על הקבוצה המפגרת שלי: 1) טורנטו 2) פילדלפיה 3)אטלנטה 4)דנבר 5) בוסטון 6)דטרויט 7)הורנטס 8)לייקרס 9) יוסטון 10)דאלאס..11) יוטה 12)קליפרס 13)פיניקס 14) קליבלנד

עשר יהיה הישג

1) טורונטו ניו גרזי גם בלי הטרייד האפשרי, טורונטו תעצור את הרצף של אוויר, שעכשיו הופכים מאויר של פחמן דו חמצני להליום! אז טורונטו 2) פילי בבית תמשיך לנצח מול כלום 3) שרלוט אטלנטה משולש, ננחש אטלנטה כי הגיע הזמן שינצחו כבר 4) אורלנדו - דנוור מוקש, דנוור יכולה לנצח וזאת לא תהיה הפתעה, אורלנדו לא מנצחים בבית, מה יש להם? בכל זאת, כמו תרנגול עיוור, אמשיך לנחש אורלנדו בבית בלי לראות נכוחה את המציאות, אולי אמצא איזה גרגר חיטה 5) קליבלנד ספרס, איזה משחק. האם יוז יתן עוד תצוגה? לא! לכן הספרס יקחו את זה, כמו בגמר אשתקד 6) בוסטון מול התפוח הגדול, בוסטון לא בקלות כי הם עייפים מנצחונותיהם ההרואים האחרונים 7) דטרויט אינדיאנה, טוב, לא אלך שוב נגד הפיסטונס, אז דטרויט בבית 8) מילווקי ניו אורלינס, מוקש כי מילווקי אמורה לנצח מתישהו, לא? בכל זאת, אלך כאן עם הקבוצה החזקה, ניו אורלינס ממשיכה לעקוץ את המזרח 9) מינסוטה לייקרס, נראה בנקר, אז לייקרס 10) יוסטון סקרמנטו, מוקש ולו בגלל סקרמנטו שתמיד דופקת את המהמרים. אז כמו תמיד, בטח אטעה כאן, ואמשיך להאמין ביוסטון בבית 11) דאלאס פורטלנד, הטרייד למעשה מוציא שחקנים שממילא לא שיחקו (האריס, סטקהאוס), אבל זהו מוקש רציני, למרות מאזן הבית הפנטסטי של המאבס. הולך על פורטלנד שתחזור לעצמה סופסופ 12) גולדן רטריוורס - פיניקס, עוד משולש, שאק לא משחק. בלי מריון ועם משחק ריצה מטורף ושינויי מומנטום, בארון את גקסון את מונטה ינצחו אחרי חמש הארכות
הרטריוורס בבית בespn 13) סיאטל יוטה, עוד מוקש כי יוטה לא יכולה כל הזמן לנצח גם בחוץ? בכל זאת, יוטה ליתר בטחון 14) קליפרס וושיגנטון, לכאורה קליפרס פייבוריטים, אבל הם חוזרים מהמסע במזרח עייפים, הקוסמים הכושלים משחקים לא רע בלי באטלר, ויבואו ספק שבורים ספק עם דרייב מההפסד הדרמטי לגולדן. האם זה יספיק להם לנצח את ל.א. בחוץ? לא, קליפרס בכל זאת ולמרות הכל

11/14 הרגשת פספוס

המשחק האחרון הוכרע בשניה האחרונה לקוסמים אטלנטה הפסידה ב-2 ההימור נגד דאלאס, הטרייד, הפציעות ומאזנה הכמעט מושלם בבית הוכח כטעות יחד עם זאת גולדן רטריוורס בפוקס ניצחו, מאנו התעלה בשביל הספרס במאני, והיו עוד צמודים

ההימורים שלי, זריז

1) טורונטו 2) פילדלפיה 3) אטלנטה 4) דנבר 5) קליבלנד 6) בוסטון 7) דטרויט 8) ניו אורלינס 9) לייקרס 10) יוסטון 11) דאלאס 12) פיניקס 13) יוטה 14) קליפרס

Oxycodone

New member
ממ ממש באיחור אבל נהמר

1) טורונטו - ניו גרזי - טורנטו 2) פילדלפיה - ממפיס - פילי 3) שארלוט - אטלנטה - הוקס 4) אורלנדו - דנוור - דנוור במשחק הרואי של כרמלו את אייברסון 5) קליבלנד - סן אנטוניו - ספרס , למרות שאשמח שיוז יתפוצץ על הספרס ושהם יפסידו , אבל בכל זאת ספרס 6) בוסטון - ניו יורק - בוסטון לצערי 7) דטרויט - אינדיאנה - גווו פיסטונס 8) מילווקי - ניו אורלינס - ניו אורלינס 9) מינסוטה - לייקרס - קובי את גאסול 10) יוסטון - סקרמנטו - יוסטון 11) דאלאס - פורטלנד - הממ הממ קשה מאוד , אבל דאלאס בכל זאת 12) גולדן סטייט - פיניקס - יש שידור באסה שממש מאוחר , אבל גולדן ינצחו 13) סיאטל - יוטה - ג'אז 14) קליפרס - וושינגטון - קליפרס

התקבל

כל מקרה מעתה ייבחן לגופו ולגופיתו של המנחש, אם האיחור הוא קטן דיו במקרה שלך, האיחור של פחות מרבע ראשון לא נתן לך יתרון על השאר (וזה הקריטריון המכריע), לאור תוצאות הבינים שהיו אותו זמן והקבוצות עליהן הימרת

Or Amit

New member
קארטר וג'פרסון מתחילים להתרגל לחיים אחרי קיד

בינתיים מפתיחת המשחק 4-15 לשניהם יחד. ג'רזי בפיגור 13.

למעלה