יום רביעי -ההימורים -14 מש' - טורניר ההזדמנות

יום רביעי -ההימורים -14 מש' - טורניר ההזדמנות

האחרונה לפני האולסטאר שיא משחקים היום, המלצה חמה על שידור espn לפנות בוקר גולדן סטייט-פיניקס (שאק מתלבש?) דרוש מתנדב למחרתיים שיספור וירשום כמות קליעות לכל מי שלא ספר לעצמו, מכיוון שמדובר בהמון משחקים ואני בקלות יכול לפספס נוביצקי לחוץ, אז הנה יש באנקרים, יש מוקשים, יש הפתעות רדומות המחכות להתעורר מחר בבוקר 1) טורונטו - ניו גרזי (להלן אויר) 2) פילדלפיה - ממפיס 3) שארלוט - אטלנטה 4) אורלנדו - דנוור 5) קליבלנד - סן אנטוניו 6) בוסטון - ניו יורק 7) דטרויט - אינדיאנה 8) מילווקי - ניו אורלינס 9) מינסוטה - לייקרס 10) יוסטון - סקרמנטו 11) דאלאס - פורטלנד 12) גולדן סטייט - פיניקס 13) סיאטל - יוטה 14) קליפרס - וושינגטון כלוממפיס לא משתתפת כמאמר הגשש "אילו היתה מכבי ת"א בין שלושת הראשונים, אז אחת מבין שלושת הראשונים לא היתה בין שלושת הראשונים. מה שמוכיח שבין שלושת הראשונים יכולים להיות רק שלושת הראשונים. ולא מכבי ת"א שנמצאת במקום אחר ולא בין שלושת הראשונים" מבולבלים? גם אנחנו

Puskas

New member
יאללה מהיר,יש לי נעליים ללכת לקנות חח

1. טורונטו 2. פילי 3. שרלוט 4. אורלנדו 5. קאבס 6. בוסטון 7. דטריוט 8. הורנטס 9. לייקרס 10.סקרמנטו 11. דאלאס 12. סטייט 13. יוטה 14. קליפרס

Puskas

New member
11/14 סוויט!

ויש לי האנגאובר לא נורמלי...ואני לא מצליח לישון חחח אבל לפחות נתתי בראש הלילה :)

Puskas

New member
אגב..רגע הOMG של הלילה..

אוקאפור..20 נ"ק,21 רב' ולקינוח 5 חסימות...איזה מפלצת!

OrEl74

Well-known member
מנהל
תרשה לי לחלוק עלייך

מאנו 46 נק ב-75% (15 מ-20) כולל 8 שלשות והוסיף 8 אסיסטים. הבן אדם היה אחראי ישירות ללפחות 62 נקודות הלילה. מדהים!!!

Puskas

New member
זה הרגע המחזק של הלילה

אחרי שקיבלתי על הראש מחצי פורום על זה ששמתי אותו בחמישיית חצי עונה שלי על חשבון קובי..חחח 10X מנו!

טוב אז כלוממפיס כן משחקת ../images/Emo122.gif

עד שהגעתי לסוף שכחתי! מי לא משחק היום? שיקגו ומיאמי שיפגשו מחר

cache

New member
אני לא מאמין שפיספסתי את השירשור שלך

וכתבתי אחד משלי. איזה זין. סליחה על הביטוי. לא נוראה, אני מקווה שיצרפו את ההימורים שלי לשירשור הזה ההנהלה

בלי האמונה

גם צסקא לא היתה אוכלת אותה אתה תשלח את הבן שלך למכון ויצמן, אני אשלח את הבן שלי למכון שמשון, נראה מי יגיע ראשון אתה תהיה ברקוביץ', נשר'קה (איפה סלים וארזה ולמה הוא לא הצטרף להימורים שלנו?)

ThEgReEnKiNg

New member
זריז

1) טורונטו - ניו גרזי (להלן אויר)-טורונטו 2) פילדלפיה - ממפיס-פילדלפיה 3) שארלוט - אטלנטה-אטלנטה 4) אורלנדו - דנוור-דנבר 5) קליבלנד - סן אנטוניו -קליבלנד 6) בוסטון - ניו יורק-בוסטון 7) דטרויט - אינדיאנה-דטרויט 8) מילווקי - ניו אורלינס-הורנטס 9) מינסוטה - לייקרס-לייקרס 10 ) יוסטון - סקרמנטו-יוסטון 11) דאלאס - פורטלנד-דאלאס 12) גולדן סטייט - פיניקס-פיניקס 13) סיאטל - יוטה-יוטה 14) קליפרס - וושינגטון-קליפרס

cache

New member
שיא משחקים (14 במספר) יום רביעי: ההימורים

ערב טוב חברות וחברים, הלילה יש לנו שיא משחקין והימורים, 14 משחקים במספר!!!! מכיוון שכמות המשחקים גדולה והרגע סיימתי לכתוב מאמר על הגמר של 1991 בין הלייקרס לבולס (כולכם אגב מוזמנים לקורא ולהגיב, הוא משורשר כאן בפורום) אני רק יכתוב את המשחקים וההימורים של ההנהלה. קבוצות ביתיות תמיד יופיעו מימין, משחקים מרכזיים בסוף, בהצלחה לכולם לא לשכוח שכולם בלי יוצא מן הכלל מוזמנים להמר, אין יום טוב יותר מלהצטרף לחגיגה. המשחקים: (תזכורת לקסיקון מילים: נו-ג'רזי- אוויר, ממפיס-כלום, מילווקי- בדיחה). 1) טורונטו-אוויר: במילה אחת- טורונטו ניצחון ראפטורס 2) פילי-כלום: בשתי מילים, ניצחון פילי, או באנקר אחד. ניצחון פילי 3) שארלוט- אטלאנטה ניצחון שארלוט. 4) אורלנדו-דנוור ניצחון אורלנדו 5) בוסטון-ניקס כואב, אבל ניצחון סלטיקס 6)דיטרויט-אינדיאנה ניצחון פיסטונס 7) בדיחה- הורנטס. ניצחון הורנטס 8) מינסוטה- לייקרס ניצחון לייקרס 9) יוסטון-קינגס ניצחון רוקטס 10) דאלאס-פורטלנד ניצחון דאלאס 11) סיאטל-יוטה ניצחון יוטה 12) קליפרס- וואשינגטון ניצחון קליפרס משחקים מרכזיים: קליבלנד-ספרס: שיחזור הגמר משנה שעברה, במשחק הקודם ניצחו הקאבס בחוץ, ההנהלה צופה שוב ניצחון של קבוצת החוץ. ניצחון ספרס גולדן סטייט- פינקס: ואוו, משחק מעולה, שאק בספק. ניצחון ווריורס. יאללה, בהצלחה לכולם, תהנו, לא לשכוח ללהמר עם המון רגש. המשך שבוע טוב ההנהלה

עומר ו

New member
שלי

1) טורונטו-ניו ג'רזי (זה לא שיש אוויר אחד בליגה הזאת): אני הולך על ניצחון לטוראפטורס עם טריפל דאבל לקיד 2) פילי- ממפיס: אמנם ממפיס הפתיעו אתמול, אבל יש גבול. ניצחון סיקסרס 3) שארלוט- אטלאנטה: וואלאס פצוע, ניצחון לאטלנטה (אלא אם כן סמית' קולע 30 נקודות
) 4) אורלנדו-דנבר: הנגטס משחקים כבר שלושה ימים רצוף, אבל הם ינצחו גם את זה. ניצחון לדנבר. 5) בוסטון-ניקס: כל פעם מחדש, ניצחון לבוסטון 6)דטרויט-אינדיאנה: ניצחון דו ספרתי לפיסטונס 7)מילווקי - הורנטס: ניצחון לפול ושות' 8) מינסוטה- לייקרס: גאסול את קובי ברוורס. 9) יוסטון-קינגס: קשה, אבל ניצחון לטילים 10) דאלאס-פורטלנד: עם כל הכבוד לפורטלנד, ניצחון של דאלאס 11) סיאטל-יוטה: על סיאטל לא כתבת משהו? אולי שום דבר? בכל מקרה, ניצחון ליוטה 12) קליפרס- וושינגטון: בטלר פצוע, אז ניצחון לקליפרס משחקים מרכזיים: קליבלנד - ספרס: מעניין, אבל נראה לי שלברון יתן בראש, ניצחון לקאבס. גולדן סטייט- פינקס: הריצה של פיניקס מהירה יותר (שאק עדיין בחוץ) ניצחון לפיניקס

cache

New member
13/14

ארורים הקליפרס, לא אשכח ולא אסלח כל החיים

יותר מדי משחקים כדי להגיב

טורונטו (אוויר משחקים, אוויר משחקים בבאק טו באק ובחוץ) פילידלפיה (ממפיס באק טו באק ובחוץ) שארלוט (אטלנטה באק טו באק ובחוץ) דנבר (קבוצות שוות סה"כ...) לברון (נקמה!) בוסטון דטרויט הורנטס לייקרס יוסטון דאלאס פיניקס יוטה וושינגטון

OrEl74

Well-known member
מנהל
הימורי ההנהלה (סימן רשום)

1) טורונטו - ניו גרזי - ניצחון לקנדים (אגב, יש שם קנדים בכלל???) 2) פילדלפיה - ממפיס - ממפיס אותנם הרשימה הלילה אבל אני עדיין הולך עם פילי. 3) שארלוט - אטלנטה - ואללה קשה!!! אני הולך עם אטלנטה. 4) אורלנדו - דנבר - עוד יותר קשה...פה אני אשכרה מנחש והולך עם דנבר. 5) קליבלנד - סן אנטוניו - סן אנטוניו ממש לא בכושר ולעומת זאת לברון תמיד בכושר ולארי יוז גם עושה קולות של שחקן ולמרות זאת אני חושב שסן אנטוניו לוקחים. 6) בוסטון - ניו יורק - בוסטון ואין לי מה להוסיף. 7) דטרויט - אינדיאנה - דטרויט וגם פה אין לי מה להוסיף
8) מילווקי - ניו אורלינס - ניו אורלינס ואפילו בקלות. 9) מינסוטה - לייקרס - לא מצחיק בכלל...לייקרס!!! 10) יוסטון - סקרמנטו - משחק מסקרן מאוד...נראהלי שיוסטון בכושר יותר טוב אז נלך עם הקבוצה שנמצאת בתנופה. 11) דאלאס - פורטלנד - דאלאס
12) גולדן סטייט - פיניקס - ואווווו....משחק של 300 נקודות, אני הולך עם גולדן למרות הצב הזה שהם מחזיקים בסנטר שעונה לשם כריס וובר. 13) סיאטל - יוטה - יוטה. 14) קליפרס - וושינגטון - וושינגטון?

למעלה