תרגישי טוב../images/Emo9.gif
גמלי כואב הראש>< היום היה יום סביר כזה.. קמתי בבוקר ועפתי לביה"ס,כל הדרך לביה"ס הייתה פקוקה. המוכניות לא זזו. ותחשבו שזה בערך איזה 5 6 רחובות. זה פשוט היה מפחיד. אפעם זה לא היה ככה! הגעתי לביה"ס ואז ראיתי את המורהב לאנגלית ועברנו על המתכונת של אתמול בערך כזה.. {יש לי 50 נקודות בטוח!את החצי השני עדיין לא בדקנו
}
שעה ראשונה התעמלות! אבל לא היה,היה היסטוריה! וקיבלנו את המתכונות בהיסטוריה! וקיבלתי 71!!! אין מאושרתת ממניי הייתי בטוחה שנכשלתי!!! וזה ציון מעולה,אבל באמת שיכולתי ליותר,פשוט לא פירטתי.. וזה היה הציון השני הכי גבוה בכיתה,ככה שזה בסדר
שעה שניה אנגלית. היינו 3 תלמידים,כתבנו מכתב. היה נחמד
הפסקה לימדתי חברה מתמטיקה. היה נחמד
שעה שלישית אנגלית. קבעתי עם המלוות מעוצה שעוברים בכל הכיתות כדי לדבר על היריד תעסוקה לנוער. אז הלכנו ועברנו בכל הכיתות. היה שיא הקורע
ואז חזרתי לאנגלית,עשינו קטע קריאה. היה גם נחמד
הפסקה הלכתי לסיפריה וראיתי את חברה שלי ואמרתי לה שקיבלתי 71 בהיסטוריה והיא אמרה לי כל הכבוד! וגם בני
{אמר לי..} ואז אמרתי לה שתלך ותבקש את המתכונת והלכנו וביקשנו.ץ והיה נחמד.
שעה רביעית חופשית!{ככה זה כל יום רביעי} אז הייתי בסיפריה,וכמה חברים מהכיתה שיחקו פוקר והיה שיא אבל שיא הקורעע
ממש ממש צחקתי שם!
שעה חמישית+שישית חשבונאות. עשינו כל מיני חזרות.{כי הרבה זמן לא נגענו בזה..} והיה ממש ממש מצחיק. עשינו מזה צחוקים! במיוחד בהפסקה בין לבין! ואז הגעתי הביתה,ראיתי טיוי. סידרתי קצת את החומר של הלימודים. עוד מעט אלך לראות סרט
וזהו. אה.. וזה היום היחידי שבאמת היה לי כייף ונהנתי בו. וממש הייתי אמושרת ושמחה וצוחקת. הלוואי וזה ישאר תמיד..
למי שקרא