יום רביעיי!!D:

Omg Mari

New member
יום רביעיי!!D:

אז מה נישמע? איך היום עד עכשיו? סימתי ב-12 חעחחע אבל כואב לי הראש משהו מטורף.. ><"

Efrat K

New member
100 בספרות סופי

ישששששששששש סיימתי עם המקצוע הזה.

Efrat K

New member
הלוואי וככה יהיה במתמטיקה

בכל השאר באמת שלא אכפת לי.

dragonit12

New member
תרגישי טוב../images/Emo9.gif

גמלי כואב הראש>< היום היה יום סביר כזה.. קמתי בבוקר ועפתי לביה"ס,כל הדרך לביה"ס הייתה פקוקה. המוכניות לא זזו. ותחשבו שזה בערך איזה 5 6 רחובות. זה פשוט היה מפחיד. אפעם זה לא היה ככה! הגעתי לביה"ס ואז ראיתי את המורהב לאנגלית ועברנו על המתכונת של אתמול בערך כזה.. {יש לי 50 נקודות בטוח!את החצי השני עדיין לא בדקנו
} שעה ראשונה התעמלות! אבל לא היה,היה היסטוריה! וקיבלנו את המתכונות בהיסטוריה! וקיבלתי 71!!! אין מאושרתת ממניי הייתי בטוחה שנכשלתי!!! וזה ציון מעולה,אבל באמת שיכולתי ליותר,פשוט לא פירטתי.. וזה היה הציון השני הכי גבוה בכיתה,ככה שזה בסדר
שעה שניה אנגלית. היינו 3 תלמידים,כתבנו מכתב. היה נחמד
הפסקה לימדתי חברה מתמטיקה. היה נחמד
שעה שלישית אנגלית. קבעתי עם המלוות מעוצה שעוברים בכל הכיתות כדי לדבר על היריד תעסוקה לנוער. אז הלכנו ועברנו בכל הכיתות. היה שיא הקורע
ואז חזרתי לאנגלית,עשינו קטע קריאה. היה גם נחמד
הפסקה הלכתי לסיפריה וראיתי את חברה שלי ואמרתי לה שקיבלתי 71 בהיסטוריה והיא אמרה לי כל הכבוד! וגם בני
{אמר לי..} ואז אמרתי לה שתלך ותבקש את המתכונת והלכנו וביקשנו.ץ והיה נחמד. שעה רביעית חופשית!{ככה זה כל יום רביעי} אז הייתי בסיפריה,וכמה חברים מהכיתה שיחקו פוקר והיה שיא אבל שיא הקורעע
ממש ממש צחקתי שם! שעה חמישית+שישית חשבונאות. עשינו כל מיני חזרות.{כי הרבה זמן לא נגענו בזה..} והיה ממש ממש מצחיק. עשינו מזה צחוקים! במיוחד בהפסקה בין לבין! ואז הגעתי הביתה,ראיתי טיוי. סידרתי קצת את החומר של הלימודים. עוד מעט אלך לראות סרט
וזהו. אה.. וזה היום היחידי שבאמת היה לי כייף ונהנתי בו. וממש הייתי אמושרת ושמחה וצוחקת. הלוואי וזה ישאר תמיד..
למי שקרא

moruush

New member
../images/Emo90.gifדבהדבהדבה

התחיל היום בשעתיים צרפתית - שהפכו לשעה אומנות [פוסטר מדעי] ושעה אמורים ללמוד - אבל מצטלמים בתבניות כאלו בפלאפון של גיבורי על וwanted אח"כ יריד מדעים ושמענו 2 הרצאות. חח הווו... אח"כ הייתה הרצאה לכל השכבה, במבואה אם מרצה קטנונת עם הקול הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי, איך שהיא התחילה לדבר פשוט התפוצצתי, וכ"כ לא היה לי נעים כי ישבתי מקדימה. וכל ההרצאה ממש היה מצחיק [עם מי שישבה לידייי
], חח היה טו-אוב והיה לי תצפית על חתיך אחד כזה שפעם רציתי >< חחח עדיין. הוא סקסי! abd then הלכתי הביתה וכל הדרך קיבלתי מכות מאיזה י'ניק מטומטמם.. שגם בהפסקה בגללו כבר התקפלתי מכאבים בבטן [תקע אצבע] >< וכזה הוא אומר שאני מקופלת כי יש לי קקי חחחחח.. אבל הוא פשוט לא מודע לכמה שהוא מכאיב. והם רצו שאני אלך איתם לגלידה ואני כזה חח כן אתם יכולים לרצות והלכתי הביתה ....
מחר אותו אחד יקבל מכות...... P: אח"כ יום עבודה בשבט..דבהדבהדבה.. והיה רוניתוש חחח [כריאוגרפית], ודווקא היה נחמד. חוץ מזה שאני קצת גורמת נזקים ובעיות גופניות לדנה
. סורי אהובה. ואני דיי חבולה
אבל שטויות. וזהווו.. היה לי יום מה זה טוב
פן ירבו. ואוו.. מה נסגר עם מחר?!!!?!?!?$#@$%&%

למעלה