יום ראשון!

chen010189

New member
יום ראשון!

יש לי אובססיה כזו שאם אני מספרת משהו אז זה עין הרע או משהו :O עזבו, אמונה תפילה שאין לי מושג מאיפה היא באה לי.. אבל רציתי לספר שיום ראשון יש לי אודישן לקורס דיבוב בג'פטו ו... אני מתרגשת D: וגם קצת מפחדת ולחוצה אבל עכשיו מותר להוציא, כדי שביום ראשון אני אגיע רגועה ואני ממש מקווה לעבור כי זה חלום בשבילי וזה יהיה עוד יותר חלום בשבילי אם אני אקבל טלפון שמודיע לי שהתקבלתי. טוב זהו אני חייבת להפסיק עם המחשבות של "מה יקרה אם אני לא אעבור" :X

Bar391

New member
קלולולולולולולולולולולו

ב=ה=צ=ל=ח=ה !!! Break a leg חחחח *אל תשכחי - רצון, התלהבות, אנרגיה, והרבה הרבה הרבה של כייף כייף ועוד כייף!!!

ellapr41

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את לא יכולה להפסיק עם המחשבות של "מה יקרה אם אני לא אעבור".. זה בלתי אפשרי.. גם אני לפני האודישין חשבתי על זה כללללללללללללללללללל הזמן...... די מבאס... אבל בסוף היה בסדר, וגם לך יהיה בסדר!!! ואגב, אצלי הם היו ממש ממש ממש ממש אפאתים, ולא הגיבו ב=כ=ל=ל לשום דבר שעשיתי, אז אני לא יודעת איך יהיה אצלך אבל אל תתרגשי יותר מדי אם זה קורה גם לך.... והכי חשוב= בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mikeys barking

New member
למרות שכבר איחלתי לך,

שתהיה לך המון המון המון בהצלחה
*השקעתי*

מאיוש33

New member
יאיי גמלי זה קורה!

קודם כל בהצלחהה!!
*מקאנה בך* אממממ.....שמתם לב שכולם התחילו להשתמש בצורת דיבור של רותם???.... (כן כן,גם אני חטאתי וחוטאת
) ולמה שרציתי להגיד....גמלי זה קורה!!! כשאני מספרת למישהו משהו טוב שעומד לקרות לי תמיד זה מתבטל!!....
למשל שהייתי אמורה לנסוע בחופש לתורכיה, להיבחן לקורס (כל היום דיברתי והשווצתי בזה לחברות שלי שהתקשרו מנ.ל.ס ומגפטו וזה)ושהייתי אמורה לפגוש את כוכבי הפסטיגל ועוד ועוד........

chen010189

New member
ממתי זה צורת הדיבור של רותם?

זה קיים מאז ומתמיד, ובעצם, לא התחלתי רק פה :O

Hawkgirl

New member
נו חן תני לי להרגיש מיוחדת XD

אטאשי דאקה... אטאשי דאקה!!! ;-; *חוזרת לחשוב מה אפשר לרשום בחיבור המעצבן הזה שאין לי מה לרשום בו #^%$%$#& *

lironosh15

New member
יא יא יא !

סוג של התלהבות שאני רואה יפנית! *_____* גומנאסי... אמ.. מה זה דאקה?...

chen010189

New member
זה נחמד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רציתי לשנות את הניק במסנג'ר ל-I'M DAKA BAKA אבל בסוף ויתרתי

Hawkgirl

New member
גם O:

אפשר כנראה לומר את זה בשתי הדרכים O: זה כמו שיש NE ויש NA, אותה משמעות, הגייה שונה O: אפילו תקשיבי, מאקי צ'אן אומרת את זה 3 פעמים, פעם ראשונה DAKE, ופעם שניה ושלישית DAKA http://www.youtube.com/watch?v=GvEMbHFQ6C4 מלבד זה, זה קטע שולט XPPPP "באקה פי..." XDDDDDDDDDDDDDDDDD

lironosh15

New member
יאאי! :]

עוד מילה לאוסף המילים היפניות שאני יודעת!!!!! יאוווו!!! *אושר אושר אושר!!!* אממ... אני חושבת ששכחתי לציין שאני קצת חולת נפש...XD אבל לא נורא! יעבור! (נקווה... ^_^"" ) בכל מקרה... אה! אתם אנשים מאגניבים!!!!!!!!!! *_______* איך למדתם יפנית???????? אני מ ת ה ללמוד אבל אני לא מבינה כלום... T^T לא כיף להיות מפגר... =\

lironosh15

New member
ואההההההההההההההה!!!!!!!

תודה תודה תודה תודה תודה תודה!!!!!!!! אני
אוהבת
אותך מאוד מאוד מאוד!!!!!! @___@ (ערוץ הילדים? חחח בחיים לא הייתי חושבת לחפש שם! P: )

Hawkgirl

New member
העילגות O:

לצערי אני לא סומכת על ערוץ הילדים בשום דבר O: כל עוד זה לא מהמקור ואני לא יודעת מי כתב את זה אני לא סומכת עליהם O: מלבד זה שמצאתי שמה כמה טעויות XD Fushigi = מסטורי *למען השם, מי העילג שכתב מסטורי?* Subarashi = בודד *אם אני לא טועה, ממה שאני מכירה את המילה סובאראשי זה אומר מדהים, ובודד זה Sabishi * Medi-iro = ירוק *אין לי מושג מה הם התכוונו לכתוב פה, אבל ירוק זה מידורי-MIDORI* Itadakimasu = אומרים את זה לפני אכילת בשר *מה אכילת בשר? אומרים את זה לפני כל ארוחה* Gochisousama = אומרים את זה לפני אכילת ארוחה דשנה *הא? אומרים את זה אחרי שמסיימים לאכול* ות'אמת שבשלב הזה התייאשתי מלהמשיך לקרוא, התפרים בגב כואבים לי מדי #&%$&%$#^&%# *הולכת להתרפס על המיטה מרוב כאבים*

chen010189

New member
הם גם כתבו בישוג'י במקום בישוג'ו

במילון 1 לפירוש נערה יפה P:

למעלה