יום ראשון!

Hawkgirl

New member
יש לי נטייה להשפיע על אנשים O:

חן כפרעליך תראי נגימה XD בכל מקרה שיהיה בהצלחה D *מסתכלת על הטלוויזיה להבין למה לכל הרוחות אנשים צורחים שם* מגניב, יש השמינייה והם העתיקו קטע מתוך הסרט הראשון של אקס מן, חעח XD ויש שמה מישהו עם מדבקה על הפנים O:

chen010189

New member
רותם ומאיה

רותם - אבל לא ענית לי במסנג'ר על מה ששאלתי O: מאיה - אולי עדיף שלא תראי במחשבה שניה :X הייתי די שמנמנה ועגולה שם ובגלל שהייתה סצינה שהיינו צריכים לעלות 5 קומות ועשינו לא מעט טייקים, אז נהייתי עייפה והלכה לי הנשימה (אסטמה) וככה גם נראיתי בסצינות שצילמנו אחרי. אז אני בעצמי מפחדת לראות את עצמי ^^'

Hawkgirl

New member
המסנג'ר שלי התפגר, תשלחי שוב O:

כי לא קיבלתי שום שאלה ממך OO"

מאיוש33

New member
../images/Emo151.gifאל תדאגי...

אני מכורה לשמינייה (ובמיוחד עכשיו שזה הפרקים האחרונים! יאיי!@#) אז אני לא מפספסת אף פרק...
אבל אל תדאגי, שאני אראה אותך אני פשוט אדמיין אותך בלי עוד כמה קילוגרמים...

BeDaZzLeD

New member
אל תדאגי

אני לא מכירה אותך ותאמיני לי אני חותמת לך שתתקבלי לקורס....

lironosh15

New member
ב ה צ ל ח ה ! P:

אל תדאגי! הכל יהיה טוב ומאגניב!!! אממ... אולי אני חדשה, אולי אני לא ממש מבינה כלום בדיבוב כי... אני חדשה ^_^" אבל אם יש רצון אז יש יכול! אני בטוחה שתצליחי! חוץ מזה גישה חיבית זה לא מזיק בכלל! P: אז שוב בהצלחה! (אני מתחילה לחפור... סורי...) ב
והרבה הרבה הרבה בהצלחה, לירון! :]

qweenDDD

New member
ועוד משהו

אם את מרגשיה שלא הלך לך, משהו התפקשש ואת יכולה יותר טוב. פשוט תגידי את זה טליה/יפה מקסימות ויודעות איך זה כשמתרגשים.....תצליחי !

paratmoshe2

New member
בטוחה שיהיה בסדר

עשיתי את הקורס בג'פטו והאודישן הוא ממש לא נורא. בטח כבר סיפרו לך איך זה הולך: נכנסת, שמה את האוזניות, פותחת את החוברת עם הטקסט איפה שאמרו לך, מביטה במסך ובעיקר מקשיבה להוראות של יפה ומנסה ליישם אותם כמה טוב שאת יכולה. באודישן ולכל אורך הקורס ההרגשה היא לא של לנסות לבלוט ולזהור אלא של לעשות את העבודה כמה טוב שאפשר, להשתחרר, להקשיב להוראות ולנסות ליישם אותם. את האודישן אני בטוחה שתעברי, ובהמשך כבר תוכלי להתנסות ולראות אם את אוהבת את התחום ואם הוא מתאים לך. אם יש משהו שאת רוצה לשאול, אני אענה בכיף... (-:

נועמופ

New member
שיהיה לך הכי בהצלחה..

תנסי להתרכז ולזכור למה את שם למרות שזה קשה. המווווון בהצלחה!

tiky2

New member
בהצלחה מותק!!! ../images/Emo24.gif

שיהיה המון בהצלחה!! you can do it!!!

למעלה