וואי זה היה יום מוזר
בבוקר קיבלתי הודעה מהמחנכת "איך תנ"ך. לבוא בעשר. בוקר טוב". אז בגלל שלא היה לי כוח ללכת ברגל יותר מאוחר וגם כי לא היה לי מה לעשות בבית שעתיים- הלכתי לביתספר כרגיל, וידעתי שיהיה מישהו שלא קיבל את ההודעה או שקיבל מאוחר מדי...חח ובאמת הייתה מישהי כזאת
אז שעתיים ישבנו ודיברנו בזמן שהיא מתכוננת למבחן בהיסטוריה. שעה היסטוריה שהייתה משולבת עם הכיתה השניה (כי לא רצו שהם יחכו שעתיים למורה, ויש לנו אותה מורה אז פשוט הכניסו אותם לשיעור איתנו ולמדנו באולם במקום בכיתה, היה נחמד). שעת חינוך- המורה נתנה לנו מידע על כל מיני דברים (מסתבר שצריך להיות בשבע וחצי בבוקר בביתספר ביום רביעי, ושחוזרים בשמונה בערב. יום חמישי לומדים שלוש שעות, יש מופע של הלהקה ואז חוזרים ללמוד. אושר גדול). שעתיים אנגלית די משעממות, עשינו בוחן שלא הכי הצלחתי בו ואחרי זה ליסנינג שהאמת שהבנתי אבל לא הצלחתי לענות על השאלות
בשעה השלישית של אנגלית לא הייתי כי היה מועדי ב', ואותי המורה רשמה למתמטיקה. היה.....קשה. 55 כמעט בטוח שיש לי, אבל בקשר לשאר לא יודעת. אני הולכת לבקש ממנה שתיקח את הציון הגבוה. מהביתספר יצאתי בשלוש, בית, אוכל, נחתי (משהו שלא עשיתי הרבהההה זמן), והלכתי לסבתא וסבא שלי כי בדיוק היו אצלם משפחה מאמריקה שלא יצא לי לראות הפעם. היינו שם איזה שעתיים, הביתה, אוכל, טלוויזיה ולישון...לא עשיתי היום כמעט כלום שקשור ללימודים. הולך להיות לי כזה שבוע עמוס, ואני כבר עייפה...זה לא טוב.