יום ראשון!

שרון710

New member
יום ראשון- גמדים!

התחלתי ב9 ורבע היישר לתוך היסטוריה. ענינו על שאלות לקראת המבחן, כי יעלה לא תהיה שבוע עכשיו. (ביטולים!!!@!#) אח"כ ראינו אנגלית שעתיים. ראינו ג'ונו! סרט ממש חמוד
הייתה מלחמת קיום ביני לבין ירין על איפה אני שמה את הרגליים
בסוף הייתה פשרה- אני שמה עליו
ספרות, לשון והביתה. עמרי לקח אותי חצי דרך הבייתה בשק קמח, כי לפני שיעור לשון אני עשיתי לו שק קמח ואפילו עליתי במדרגות איתו! והבנאדם כבד! כפרעליו!
התחלתי קצת היסטוריה. אח"כ יש מת':\ אני בכיוון של להבריז נראה לי.. נראה.
יום טוב:]

זונע

New member
לא הלכתי לבצפר, לא היה לי כח...

בסוף הסתבר שלמדנו רק שעה אחת אז הרווחתי. עוד שעה וחצי יוצא לבלומפילד...משחק חשוב וגורלי. מחר בגרות בעל פה באנגלית.

© h i l a ©

New member
היה מבחן בספרות

איך לעזאזל קרה שכתבתי 2 דפים על שיר?!? ("לבדי") ווי אני עייפה וזה רק יום ראשון...

מישו22

New member
יצאתי לחופש ואאו!!!

איזה כיף יצאתי לחופש ויש לנו עוד חופש שבוע אחרי פסח!!!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif עוד יומיים נגמר המלווה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

התחלתי בצפר בעשרה ל9 עם שעתיים סוציולוגיה שעתיים מתמטיקה שכרגיל היו משעממות שעה היסטוריה שעה ספורט..מי אמר שצריך לעשות גלגול לאחור על טבעות +גשר?
היד.. שעתיים היסטוריה שעברו די מהר..כל המועדי ב'ניקים למדו לתנ"ך/ספרות..

יום נחמדיק:]../images/Emo110.gif

יום רביעי ישלנו הופעת סופשנה [עלאק
] של המגמה.. אז היום בבוקר היה חזרות עד 12, ואח"כ המורה לקחה אותנו לעוד שעה חזרה, והתבטל לי מתמטיקה וכל המחול שאחרי, ויצא שסיימתי ברבע לאחת!! אפילו ביום שישי אנלא מסיימת בשעה כזאת! חזרתי הביתה, הלכתי לסנטר עם עמית ואז באנו אלי לבנות פעולת הכנה ועכשיו היא הלכה.. הא, וגם בבוקר הלכתי לעשות בדיקת דם

וואי זה היה יום מוזר

בבוקר קיבלתי הודעה מהמחנכת "איך תנ"ך. לבוא בעשר. בוקר טוב". אז בגלל שלא היה לי כוח ללכת ברגל יותר מאוחר וגם כי לא היה לי מה לעשות בבית שעתיים- הלכתי לביתספר כרגיל, וידעתי שיהיה מישהו שלא קיבל את ההודעה או שקיבל מאוחר מדי...חח ובאמת הייתה מישהי כזאת
אז שעתיים ישבנו ודיברנו בזמן שהיא מתכוננת למבחן בהיסטוריה. שעה היסטוריה שהייתה משולבת עם הכיתה השניה (כי לא רצו שהם יחכו שעתיים למורה, ויש לנו אותה מורה אז פשוט הכניסו אותם לשיעור איתנו ולמדנו באולם במקום בכיתה, היה נחמד). שעת חינוך- המורה נתנה לנו מידע על כל מיני דברים (מסתבר שצריך להיות בשבע וחצי בבוקר בביתספר ביום רביעי, ושחוזרים בשמונה בערב. יום חמישי לומדים שלוש שעות, יש מופע של הלהקה ואז חוזרים ללמוד. אושר גדול). שעתיים אנגלית די משעממות, עשינו בוחן שלא הכי הצלחתי בו ואחרי זה ליסנינג שהאמת שהבנתי אבל לא הצלחתי לענות על השאלות
בשעה השלישית של אנגלית לא הייתי כי היה מועדי ב', ואותי המורה רשמה למתמטיקה. היה.....קשה. 55 כמעט בטוח שיש לי, אבל בקשר לשאר לא יודעת. אני הולכת לבקש ממנה שתיקח את הציון הגבוה. מהביתספר יצאתי בשלוש, בית, אוכל, נחתי (משהו שלא עשיתי הרבהההה זמן), והלכתי לסבתא וסבא שלי כי בדיוק היו אצלם משפחה מאמריקה שלא יצא לי לראות הפעם. היינו שם איזה שעתיים, הביתה, אוכל, טלוויזיה ולישון...לא עשיתי היום כמעט כלום שקשור ללימודים. הולך להיות לי כזה שבוע עמוס, ואני כבר עייפה...זה לא טוב.

NumberTwo

New member
עייפות

אני אשכרה עייפה מ-לא לעשות כלום אחרי שהתרכזתי במפגש בבוקר בכל הכח אז נגמרו לי הכוחות לשאר היום. רוב השיעורים ישנתי או שחשבתי על לישון והגשתי פעם ראשונה בחיי מבחן ריק. הגעתי הביתה ורצף השינה נמשך. מחר בגרות בעל פה באנגלית

TauberiT

New member
יום מגניב היה :]

בבוקר היה מבחן בסוציו, שהלך יחסית טוב. אח"כ שעה חופשית [כי סיימתי מוקדם], ספרות, חינוך, היסטוריה ו...פם פם פם התבטלו 5 שעות! אז סיימתי ב1 במקום ב4 וחצי
אז הלכתי הביתה לאכול ולנוח, ואח"כ למועצת נוער, עכשיו חזרתי. נראלי שאני אלך לישון מוקדם.

איזה פיצול אישיות!!!!!!!!

בבוקר היה אנגלית- בוקריפורט בכיתה. זה כבר השישי שלי!!! (צריך רק 5
). אחר כך מועצת תלמידים, וזה היה הפעם האחרונה שלנו עם המדריך (ההיפרקטיבי שלנו!!|מללך|) והלכנו לגן שליד בית הספר, וכשהיה צלצול להספקה שמענו אותו... אז חשבתי שכשתיגמר ההפסקה נשמע שוב את הצלצול. התחלנו בפעילות וזה.. ואז כשנגמר שמתי לב שכבר 10:26 (השיעור מתחיל ב10:10) ויש לנו מבחן בהיסטוריה. אז הלכתי לכיתה, נכנסתי, התקרבתי אל המורה והסברתי לה מה היה, אז היא אמרה לי "בסדר, אבל ברגע שהמבחן נגמר אני לוקחת לך אותו, אין לך הארכה". אז אמרתי לה "בסדר אבל יש לי תוספת זמן" אז היא אמרה לי "טוב, אבל ה20 דקות איחור האלה זה כאילו התוספת זמן שלך, כאילו הפסדת 20 דקות" אמרתי לה סבבה ובאתי לקחת טופס ואז היא יוצאת עליי ב "לא לא לא לא זה נראה לי מוגזם, אני לא מוכנה שתעשי את המבחן בשעה הזו. לכי לרכז תביאי ממנו אישור". הייתי בשוק! הלכתי לא מצאתי אותו ורק ב11 וחצי מצאתי אותו בסוף היא דיברה איתי ואיתו יחד ואז ביקשתי ממנה לעשות ביום חמישי ביחד עם שאר הילדים, אז היא אמרה לי "לא לא לא אני לא יכולה להתחשב בך אני מתחשבת ביותר מידי" בלה בלה בלה, וניסתה לי לגרום להתחנן אז אמרתי לה "טוב יאללה אם את לא רוצה לתת לי לא צריך" והלכתי. פיצול אישיות!!!! אחר כך היה הרצאה, מישהו שהיה מכור לסמים בא לדבר, ואז בחרנו קטעים ליום השואה, משם חזרות עם המורה לתיאטרון על המונולוג, ואז מורה פרטית והגעתי ב7 לבית. עכשיו אני צריכה לחרוש לאנגלית כי מחר יש עוד מבחן.

dcohn

New member
הגענו ב9 לבצפר,

למדנו 3 שעות (ביולוגיה, אנגלית, חנ"ג) והלכנו הביתה! D: ואז לאורה ואנושקה באו אליי
והיה כיף
(פחות או יותר
) ומחר אני מתחילה ב10 ואני מאושרת:]

Aline In Chains

New member
שלוש שעות אומנות והביתה..

מחר מתכונת באנגלית, בוחן בתנך..ואז תל אביב!:]

R a n d a l l

New member
בהצלחה במתכונת ובבוחן.. ../images/Emo24.gif

ואם את באה לת"א אז תעשי משהו מעניין!@ וגם תהני!11

למעלה