יום ראשון

giraffeeeee

New member
יום ראשון../images/Emo80.gif

מוווווווווווווווווו... __________ ותמיד אחרי זה נראה לי כמו חלום.

P i x i e s

New member
טוב כבר לא../images/Emo13.gif

הוא חזר, היה כיף, מלא חיבוקים, ישנתי קצת עכשיו.

חופש ../images/Emo13.gif

נחמד לגור ב(איזור) ירושלים הא? רק עכשיו ראיתי את התספורת בלי פן כי אתמול נאצלתי להרוס אותו כי פיצצו אותי בעיר בספריי שלג, מטומטמים (אבל חטפתי להם אותו ופיצצתי בחזרה
) וזה די יפה בעיני. נדיר שאני אוהבת את התספורות שלי גם בלי פן. בטח יהיה יום מרוח של מחשב-טלויזיה-אוכל ובסוף היום אני ארגיש בזבוז. צריך לחשוב על משהו לעשות, כי לרוב האנשים אין חופש.

שושן פורים...

בעיקרון לכולם אמור היה להיות חופש (או לפחות לרוב האנשים), אבל נכון שהייתה שביתה? אז זה אחד הימים שמחזירים לנו.

שרון710

New member
אני יודעת.

בגלל זה אני שואלת למה היא בחופש אם מחזירים ימי שביתה.

איזה יום זין

קמתי ב-7 במקום ב-10 כי אבא העיר אותי אח"כ הלכתי לבצפר לשעתיים מתמטיקה עם חומר מעצבן שלא כיף לעבוד איתו [אינדוקציות אי שיוויונים] אח"כ היה תושב"ע. המורה ראתה אותי, אמרה לי לא להעז להבריז ובכל זאת חתכתי. עכשיו אני חושבת שזה לא חכם היא תוריד לי במגן מעצבן היום הזה תיכננו גם ים כמה בנות אבל הן נשארו לתושבע כמו כלבות ועכשיו כבר אינלי חשק ויש לי כ-------כה ש"ב בפיזיקה בחומר שאני לא מבינה. מי יכול להסיבר לי קצת על מערכות ייחוס?;[

הנה תשמע

על עגלה שאורכה 6 מטר ומהירותה 4מ/ש מתגלגל כדור מצד אחד לצד שני בכיוון מנוגד לכיוון תנועת העגלה. [זה כבר דבר שלא הבנתי. נניח העגלה נוסעת צפונה, לאן מתגלגל הכדור?] הזמן הדרוש לכדור לעבור מצד לצד הוא 2 שניות 1. מהי מהירות הכדור ביחס לעגלה? 2. מהי מהירות הכדור ביחס לכדור הארץ?

R o n 2 5 6

New member
נניח והעגלה נוסעת ימינה,הכדור מתגלגל שמאלה

נבחר למקרה הזה את כיוון ההגנה(ימינה) ככיוון החיובי. העגלה נעה במהירות קבועה(4 מ/ש) אז לא פועלים עליה כוחות.הכדור נע עם העגלה,מכאן שגם לו אין תאוצה(הנורמל וכוח הכובד שפועלים עליו מבטלים זה את זה). מכאן זה פשוט קינמטיקה-המסלול שעובר הכדור הוא 6 מטר והזמן שלוקח לו הוא שתי שניות.לכן: x=x0+vt 6=2v v=3m/s(בכיוון שמאל כמובן,הכיוון השלילי.לכן המהירות היא מינוס 3) עכשיו נכנס כל הקטע של מערכות ייחוס.שעושים מהירות יחסית בין A ל-B זה VA-VB ב-1,מהירות העגלה היא 4.לכן המהירות היחסית היא: -3-4=-7(כלומר,7 מ/ש בכיוון הכדור) ב-2,עושים יחס בין הארץ(0) לכדור.לכן: -3-0=-3(כלומר,בכיוון הכדור) כשיש תרגיל במערכות ייחוס,צריך לשים לב שהמינוס זה רק סימן לכיוון התנועה,וזה לא שהמהירות היא שלילית. אממ,מקווה שצדקתי כי לא עשיתי הרבה זמן תרגילים בזה :$ בהצלחה

Under the GUN

New member
יש לי שאלה אלייך

איך בנות דתיות הולכות לים? יש להם בגד ים חצאית או משהו כזה? (אני שואל ברצינות.. זה תמיד עניין אותי
)

תלוי

אני הולכת לחוף מעורב ונכנסת עם חולצה/גופיה מעל הבגד ים ועם מכנסי כדורסל או בוקסר או משהו. אבל הלכתית הדרך היחידה ללכת לים זה לחוף נפרד

למעלה