יום ראשון!!!

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gif../images/Emo4.gif

איכס... איזה פורים מסריח.. אף אחד מהבנותדודות שלי לא באו,ולא הלכתי בסוף לת"א,וגם לא לבקר את ספתא=/ ומשעמם לי עכשיו,. מסר לאומה: (או לפורום,וואטאבר) אל תראו אנימות באנימה-אדן!! הפרק תמיד נגמר באמצע! (לא,ברצינות). כשאהיה גדולה אני רוצה להיות מנקת רחובות..

Black Balloon

New member
טל מוסרי הארור! ;[

לא רק שהוא נראה כמו פאקצה, הוא גם הדביק אותי בשיר של הפסטיגל.
אניוואי, היום היה נחמד. הלכתי עם חברה למה שעשו פה בעיר.. לחגיגות פורים או איךשלאקוראיםלזה. היה נחמד. הפיג'מות היו
הם כאלה חמודים ^_____^ במיוחד עודד
. כזה סקסי
. אבל הם היו סנובים :[ הם לא חילקו חתימות ולא נתנו לי כיף ;[ טוב, לא נורא הם עדיין כפרעליהם. המממ... יש לי מבחן מחרתיים באמנות ואין לי כוח אליו. פפפ ;[ עוד 10 ימים פולין, ומחר יש לי חצי יום הולדת
ולשאלה היומית: אין לי שמץ של מושג. באמת שלא. חשבתי על משהו שקשור באמנות/ספרות או אולי קרימיניולוגית, אבל באמת שאני לא יודעת.

Wild Eye Joker

New member
אממ! יום ארוך + מפגש

אוקיי. קמתי ב9>< לשם שינוי סבתא לא העירה אותי
מוזר. ראיתי הודעה מחברה שלי בפלא, וזה מוזר כי בלילה מסתבר שהסתכלתי עליה חצי ישנה והייתי בטוחה שסה חךום אבל בסוף זה היה אמיתי חח אח"כ חיכיתי שבני דודים שלי יגיעו. אבל הם לא באו
יצאתי למפגש, היה מעולה [פרטים בשרשור מפגש] אח"כ חזרתי ברכבת עם אחותי. מעכו אבא לקח אותנו ומאז אני מול המחשב...משלימה פערים מיומיים ללא מחשב. מכורה כזאת

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif טוב, עדכון להיום ../images/Emo3.gif

מה עשיתי היום (יום ראשון):
נסעתי קצת עם אמא שלי
היינו בקניון אביב, אבל יצא לי החשק מהשופינג, אז סתם הסתובבנו
הלכתי עם ההורים שלי, אחותי וגיסי לחתונה של מישהי שעובדת עם אבא שלי וגיסי, והיא הבת של כאילו מ"המחסן של כאילו"!! חעחעע! וראיתי את דובי גל!!! ואת ההוא, יובל משהו, המנחה של "הכוח" חחח..
קניתי Seventeen חדש..
שתיתי הרבה מאוד יין
חח אחלה יום!

Simply Blonde

New member
seveteen../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif

המגזין כאילו? יש לי ערימות בבית חח נכון שזה יקר מידי בארץ
?

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif גם לי יש!!! חהחהחה

וכן, הרבה יותר מדי, אבל בקטנה..

Simply Blonde

New member
אני שוקלת../images/Emo68.gif

לעשות קולאז'ים מכולם
כדאי לי? או שחרם עליהם? חחח קנית עכשיו את האחד של פברואר?

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif חח לא יודעת,

נראה לי שחראם עליהם
לא יודעת, זה עם מנדי מור בקלאוז-אפ מטורף על השער..
אני לא יודעת כי שכחתי את זה באוטו והוא שם כבר יומיים];

Simply Blonde

New member
הוא כנראה ישן חח../images/Emo68.gif

כאילו לא יודעת ממתי הוא כי יש לי מלא מלא שינים ורק בדצמבר התחלתי שוב עם זה ובדצמבר היה את פאריס ובינואר היה את ביונסה ובפברואר היה את קארי די(
) ויש לי גם אחד של פינק ועוד מלא ישנים את אלה אני זוכרת וזהו חחח אני הכי אוהבת בהם את הפאדיחות בסוף חחח יש כאלה שאני ממש צוחקת בקול רם

למעלה