יום ראשון!!!

יום ראשון!!!../images/Emo109.gif

יואו,אמא,ההתרגשות. פעם ראשונה...
בכל אופן, נרדמתי ב10 וחצי כי הייתי גמורה מהעבודה והתעוררתי ב2 וחצי כי אני לא מסוגלת לישון יותר מידיי שעות]: עכשיו אני חסרת חיים ובודדה. מה שמביא אותי לפתוח לפני כווווווווולכם שרשור יומי
אז מה אתם עושים היום?
אה שיט. שאלה יומית. מממממממממממממ מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים? |זבנג לפרצוף
|

Simply Blonde

New member
יום ראשון שיגעון!../images/Emo68.gif

זה היה שיר כאילו... אבל שיהיה
המפ אנחנו הולכות עוד מעט לפגשון החמוד[?] משהו שלנו.
ליאורה: אני לא אחשוף בפניכם מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדולה כי זה מפדח רצח. אבל כשהייתי קטנה רציתי להיות קופאית. עזבו לכו תבינו שכל של ילדה בלונדינית בת 8
כשהייתי בארה"ב פעם עם אמא שלי ממש התלהבתי מהקופאית שהיתה בחנות אחת ושאלתי אותה איך זה להיות קופאית אז היא עושה לי:*בקול כזה של נו כושיות YO MAMA כזה "Darling ,I hope you get a better job then me" ואני כולי "ok i guess" והיא: "Good girl" חחחחחחחחחחחחחחחחח חפרתי עכשיו תורה לש גל
תכף מפגש טםטםטם כבר אמרתי שמי שלא שם.....וופס!
יאאאאא, אני כ"כ מתרגשת!!11
מה...

חחחחחח

רצינית לגמרי, אני אוהבת ספרות ואין לי מה לעשות עם זה חוץ מלהיות מורה לספרות אז..

מה אני עושה היום?

שמעתי מגילה, שלחתי משלוחי מנות נשאר רק לבוא למפגשים לאכול סעודת פורים ללכת למסיבת פורים נראה מה הלאה
אני רוצה להיות מאלף דובים באריזונה

Dum Darm Dam

New member
כלום. כל היום לעשות כלום. S:../images/Emo205.gif

אני רוצה להיות כלבנית...אולי להיות קבע בצבא עם זה? ><"

HeNoOsH

New member
יום משעמם =/

קמתי מאוחר, ראיתי טלויזיה והתחיל להיות משעמם אז באתי לפה עכשיו. צריכה להתחיל ללמוד למבחן בספרות [יום שלישי]. למי שיש סיכומים במחשב על "פרנהיים" ויכול לשלוח לי זה מאוד מאוד יעזור :] . אני צריכה עוד קצת לקרצץ לכמה חברות שישלחו לי תמונות מהטיול שנתי... אני מרגישה כל כך עלוקה ככה...אבל חפיף חחח אה ולא הלכתי למפגש...לא הסתדר. מחכה לשמוע איך היה :]

dark dumb

New member
הצרות ממשיכות ליפול עליי../images/Emo7.gif ../images/Emo85.gif

שמעתי משהו שלא הייתי צריכה לשמוע... עכשיו היחס שלי למישהו מאוד-מאוד קרוב אליי השתנה טוטאלית, אני לא יכולה להסתכל עליו...
צודק ידיד שלי שאומר כל הגברים חרות בוגדנים!! שאלה יומית: אני רוצה להיות פסיכולוגית קלינית

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif שחקנית.

הממ.. היום התעוררתי בערך.. עכשיו
אכלתי חומוס שאמא הביאה לי
אני לא הולכת לקואצ'רית כי היא חולה.. תכף אני בטח אצא לסיבוב עם האוטו.. אני תוהה אם לצאת היום, אם לנסוע לחברה שלי מבאר טוביה [הדר].. וזהו בעיקרון, בנתיים. לאב!

shanchan

New member
היי ../images/Emo3.gif

תכניות להיום: לרבוץ, להתכונן למבחן במתמטיקה שבעוד שבוע (אני טיפשה, אני לא יודעת טריגו
בכלל
) תכניות לעוד כמה שנים: אממ, אני אהייה גרפיקאית/ אדריכלית/ מעצבת אופנה :) [אני שני אגב, למי שלא ראה את ההודעה הבודדה שפרסמתי כאן.. ואני חדשה וזה]

tttttttttt1

New member
שוב היי לך ../images/Emo13.gif

מה נשמע? שנים לא דיברנו.. אם לא מתייחסים אליך יפה - ולא אומרים לך "הי חדשה, מה שלומך" אז זה לא בגלל שהם אנשים רעים - זה פשוט בגלל שהיום הם ארגנו מפגש פורום אז כולם, כנראה, עדיין שם ולא ליד מחשב... אל תדאגי - את תקבלי שרשור היכרות יפה יפה
אגב, את מכירה אנשים מהתיכון שלך גם משכבות אחרות? ילדים גם לא מיא'? |כמה תיכונים יש לכם? אמרו לי שיש אחד..זה נכון?|

shanchan

New member
כן יש לנו תיכון אחד,

ובטח שאני מכירה. לא הרבה, אבל מכירה.. זה בסדר, לא ציפיתי שיגידו לי, רק שלא תחשבו שאני איזה סוטהמין שבא התשלט על הפורום או משהו

למעלה