יום ראשון 03.09

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

4LeafClover

New member
השתנו לי התוכניות בסוף.

יצאתי עם 2 ידידים שלי לבאולינג, ואז קראו לי לעבוד

"Easy like sunday morning".

המ, אולי להתקבל לעבודה בבורגר. אם לא, לחפש אחרת. להמשיך לעלות על מדרכות בשיעורי נהיגה =\ יומטוב :] כמה טוב שאין ביצפר.

Gal isr

New member
אני אעביר הבוקר את המספר שלך

צפי אולי לטלפון במהירות...

Y M C A

New member
אוף

בא לי ללכת לביצפר, רק לכמה ימים הראשונים שהם היחידים שבאמת סבבה בהם, אח"כ זה נהיה קקה. אוף, באמת סיימנו. מחר, רק שיעור נהיגה, אני עובדת ומובטלת בו זמנית! הידד לי!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifשבוע טוב.../images/Emo9.gif

מחר שוב שירות.. ואנחנו נכנסות לדירה.:] מקווה שאני אחזור הבייתה שבת הבאה, זה עוד לא ידוע, אבל לא בא לי כבר עכשיו להישאר שם שבת. בהצלחה לכל מי שמתחיל שירות מחר!
וגם לכל מי שסתם צריך..

ממממור

New member
../images/Emo204.gif הולכת לבי"ס ../images/Emo13.gif

כן, כן, אני רצינית... הרבה מהשכבה שלי הולכים מחר האמת- הולכים לראות את הטקס פתיחת שנה (שנה שנפתחת בלעדנו
) חוצמיזה אני גם צריכה לסדר כל מיני שטויות בקשר לבגרות...
אחורי זה קפצוצים בין חברים, אחרי זה ים עם חברה ובערב כל החברס חוגגים את ערב-אי-פתחית-הלימודים בים עם מדורה עד עלות השחר. שתהיה שנה פורייה לכולנו

AndreaCorr ©

New member
בוקרטוב

איכ, לא ישנתי כל הלילה, וזה ממש לא היה נעים, כך שתכניות היום הן לשרוד אותו וללכת לרופא. וחוצמזה אני גם צריכה ללכת לקנות כמה דברים וזהו שיהיה יום טוב למרות הכל:)

gilgula

New member
יום ראשון ../images/Emo13.gif

אז אולי אני לא מתחילה ללמוד , אבל אני מתחילה היום עבודה חדשה
אז בהצלחה לי
שיהיה לכולם יום נפלא

../images/Emo176.gifהיום הראשון בש"ל ../images/Emo3.gif

אבל לא, זה לא אומר שגם מחר אני אלך, וכל השבוע.. אתם יודעים למה?! כי הצבא לא שלח לי את הפטור
וכל מי שמתחילה היום ש"ל: בהצלחה
יום טוב!

mAAyAn 1

New member
אני לא יודעת אם זה מנחם כ"כ

שאין יותר בי"ס. אני חושבת שבאיזה שהוא של החופש הארוך שיש לי כבר יימאס! עכשיו אני נהנית מהחופש, ואני אומרת שאני לא רוצה שהוא ייגמר, אבל עוד פחות משבועיים שתי החברות שלי, שאיתן בעצם העברתי את כל החופש, מתגייסות. אני לא יודעת איך המשך החופש ייראה לי בלעדיהן
נכון, יש עבודה והכל, אבל מה את יכולה לעשות בימים שלא תעבדי, או בשעות הפנויות שלך? ובכלל ההרגשה שכבר כל החברות/ידידים מגוייסים ואת בקושי מדברת איתם, ותראי אותם רק בסופ"שים[וגם זה לא בטוח!] הייתי שמחה כ"כ אם היו מקדימים לי את הגיוס ולא הייתי צריכה לחכות עד פברואר ולשבור את הראש באיך להעביר את הזמן עד הגיוס, בזמן שכולם כבר התגייסו. ובכלל אתמול הייתי בבסיס של בן דוד שלי, ביקרנו אותו, והוא אמר שהוא שמח שהוא סיים לימודים, אבל עכשיו הוא כ"כ מתגעגע. בחופש הארוך הזה שיש לי, אני רק חושבת על הצבא שמתקרב ואני פוחדת. מסגרת הצבא נראית לי כ"כ מלחיצה [במיוחד ממה שראיתי אתמול בבסיס], זה לא כמו בי"ס. [אני והמגילות שלי
...הרגשתי צורך לכתוב את זה]. בהצלחה לכל המיועדים להתגייס בשנה הקרובה, וכל המתחילות ש"ל היום.

onix 88

New member
מבין את ההרגשה שלך

גם אצלי זה פחות או יותר ככה, במהלך השבוע אני באמת לא עושה שום דבר, בקושי מתראה עם חברים, ובאמת מחכים לסופ"ש כדי לצאת קצת, לשמוע חוויות, להשלים פערים וכו'. גם לי כמו שאת יודעת יש עוד המון זמן עד הגיוס, אבל היום קיבלתי בשורה נחמדה לגבי הצבא, אז אני קצת פחות מודאג ומקווה שאני מגיע למקום שאהיה בו מרוצה. היום אני אלך לחפש עבודה, מקווה מאוד למצוא, וגם חבר שלי בא איתי אז אולי נעבוד ביחד וזה יהיה עוד יותר נחמד. ובנתיים אם התאריך שלי נשאר כמו שהוא כנראה שאני אגש לפסיכו' בדצמבר, אבל אני עוד צריך קצת לחשוב על זה. בהצלחה בכל אופן!

K e R e N18

New member
כמה כייף לקום בבווקר ולהיות לבד

בבית
(האחים הקטנים בבצפר..
) אבל למה קמתי כזה מוקדם?אוף. יותר מאוחר הולכת לים עם החהבר..לעשות "פיקניק" שכזה
ויותר מאוחר אני אלך לחפש עבודה.. אחלה יום לכם!תהנו!

B a r r B e e

New member
בוקר טוב לכולם! האם ישנם בפורום....

אנשים אשר אינם מתגייסים לצה"ל? מסיבות רפואיות נפשיות או סרבנים? אני עושה פרויקט כחלק מלימודי מדעי החברה על "התגייסות לצה"ל". האם ישנם אנשים בפורום המעוניינים לעזור לי ולענות על שאלון פשוט? (מתגייסים או לא מתגייסים- נא לציין בהודעה) תודה

למעלה