יום ראשון 03.09

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

danzk

New member
יום ראשון 03.09

שבוע טוב לכולם
תתנחמו בעובדה שאין בית ספר יותר.. הרגשה מוזרה

../images/Emo54.gif

אני מתחילה את השירות...בהצלחה לי ולכל מי שמתחיל! ועדי, את הולכת לסבול ממנת יתר של נועה. אאוץ'.

onix 88

New member
תראו מה מצאתי

היום הראשון שלנו בי"ב מחר כנראה שאלך עם חבר לחפש עבודה, מקווה שנמצא משהו נחמד. בנתיים אני שומע בגלגל"צ את שלום חנוך, מעניין מתי אשבר. לילה טוב!

LuLiLoPiLaTo1

New member
וואי מגניב!../images/Emo13.gif

חבל שלא כתבתי שם.. אבל יש לי משהו עוד יותר נוסטלגי מבחינתי..החששות שלי והפחדים לקראת כיתה י'
אם ידעתי אז את מה שאני יודעת היום..מי היה מאמין שזה עבר כל כך מהר! כתבתי את זה בפורום החופש הגדול שהיה אז..או אחרי הצלצול או איך שלא קראו לו
מי שרוצה לראות שרק יבקש

onix 88

New member
מצב העבודה במשק ממש גרוע

הסתובבנו בשני קניונים, פלוס מרכז קניות והצלחנו להרשם במקדונלדס פלוס שתי מסעדות, כשאחת מהן נשמעת בכלל לא רצינית. אני חשבתי שסוף סוף המשרות יתפנו בגלל כל התלמידים שיחזרו ללמוד, אבל אני חושב שאפילו בחופש הגדול המצב היה יותר טוב. מקווה שכן יחזרו אלי מאיפושהו..

בלה בלה

כל החברים שלי נוסעים למכינות ולשירות שלהם.. היום (כלומר מחר) אני מתחילה לעבוד. איזה כיף. וזהו בעצם, השיא של השבוע יהיה פסטיבל הבירה. שבוע טוב :}

Taam YutvatA

New member
אני לא מתנחמת../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

אני רוצה להתחיל בצפר!
. בוהו. בוהו. לגבי מחר, בבוקר נוסעת עם חברה לקניון להסדיר איזה עניין עם מתנה לאמא שלי ליומלדת
וגם היא צריכה לעשות שמה משו, משמה אני נוסעת ישר לרופאה(אה כן, אמא קבעה לי תור, כי אני בקושי עושה פיפי, ואני שותה המון, למשל ביום חמישי, שעבדתי אז קמתי בבוקר, לא היה לי פיפי, שתיתי והכול עד העבודה שהתחילה בערך ב2, עד 10 וחצי עבדתי ובמהלך הזמן הזה שתיתי ליטר, ונחשו מה? נכון לא היה לי פיפי, רק אחרי שחזרתי הביתה בסביבות 11 בלילה היה לי
)... בכל מקרה, אחרי הרופאה נוסעת קצת הביתה ואז שוב לקניון לארוחת צהריים עם השכנים.
זהו. שבוע טוב.

DreamS_HunteR

New member
זה כל כך עצוב..../images/Emo121.gif

באמת שאני מרגיש כל כך מוזר עכשיו. אח שלי הוא האחרון שעולה לכיתה י"ב בבית וזה כזה.. אמא.. כולם פה עוד מעט יהיו בצבא ונגמר בית ספר. לא רוצהההההההההההההההההההההההההההה

yanivtr

New member
חזרתי הרגע מהופעה

של עדי אשכנזי אני פשוט מאוהב באישה הזאת!
ואתמול הייתי בירושלים. סתם לא היה לאן ללכת, אז הצעתי - ירושלים. ובאמת הלכנו לשם... מוזר שמה ברמות. לירושלמים בינכם- הייתי באזור מרכז העיר, מה זה ככה אצלכם בשישי? כל העולם נמצא באיזה שלוש גינות ושני רחובות ופשוט מסתובבים שמה.כמו יום העצמאות. זה היה נראה כאילו כולם מכירים שמה את כולם, הרגשתי קצת לא קשור...

m i r u s h i

New member
היא בהחלט מלכה.../images/Emo108.gif

היום גם שודרה התוכנית שלה :) אין.. היא פשוט The Best ^_^

m i r u s h i

New member
"אני ממשיך לחיות סתם כך../images/Emo108.gif

והעולם תמיד נראה יפה כל כך! אז למה זה כדאי מספיק עם זה ודי."
טוב,מי רוצה לחזור איתי לביה"ס? נפתח כיתה משלנו. וירטואלית או משהו :< בע. לא אוהבת את התקופה הזאת
[מיוצר לציין איפה תמצאו את ההסבר למה,נכון?] היום..שיעור נהיגה ב16:40..ולהכין את החמסה היפה לאורי'לה
נ.ב.- דרושים:חברים חדשים [
ה"ישנים" לאט לאט נעלמים.] יום נפלא

4LeafClover

New member
בדיוק ככה אני מרגישה ../images/Emo10.gif

כולם מתגייסים לאט לאט. זה עושה הרגשה כזאת של.. לבד.

4LeafClover

New member
3.9

- להתאבל על זה שאין ביתספר
- לשבת בבית כל היום ולא לעשות כלום

למעלה