יום ראשון - שבוע חדש

לב האדרואיד החדש שלי

הסקרולים - בחינם - מחנות המטבעות.

836443 ריינג' נקי לעכשיו. עטוד לא סיימתי לעבוד על כמה חפצים.

Special Puppy

New member
טיפים לשדרוג?

כמו מה הדרך הכי נוחה ומהירה לשדרג?
הכי מהירה ויקרה?
תודה =]

btekx

New member
אפשר לנקות את סלוטים זה עם מגילה לבנה?

במידה אם נכשלתי בסקרול...
או אי אפשר כמו חפצים חיה מחמד?

btekx

New member
סבבה והאם כדאי לי להשתמש בסקרול זה

(5 ATT ולכול סטטים)
לאקדח שלי? או להשתמש בסקרול אחר?

ה דוג'ו הראשון שלי....

מבטיחה לנסות להשתפר.....
הבחור הראשון הוא BAM מהגילד שלי. הלכתי רק כדי לנסות להרגיש אייך זה .... חברים התעקשו שהכפפות נותנות המצון אטק ריינג'.

ריינג' נקי עם כפפות ראנק 10

הסקיל שלמעלה זה סקיל הגנה... לא הצלחתי לבטל אותו עם קליק ימני.

זה לא נותן מאומה.

מ י ל ר

New member

איזה תוצאה מצוין בדוג'ו

לא הצלחתי אפילו לסיים את הדוג'ו

אני לא מבין איך אפשר בכלל לעשות דוג'ו עם ציוד אמפרס, כמו שאמרת - עם ציוד אמפרס אין MP..
(כן אני יודע שיש לך את הציוד של רמה 150, אני משער לעצמי שאין איתו את הבעיה כמו שיש לציוד של אמפרס)

אסף - זה לא ציוד אמפרס זה סט אפקט

כל סט עושה את זה. אני חייבת להגיד שה MP לא ירד לי אפילו לשבריר שניה. אני הלכתי לנסות פעם ראשונה כי חברים אמרו לי שהכפפות מעולות יותר מהכפפות 44 אטק שלי.
לא היתה לי לא בעיה של MP ולא של HP היתה לי בעיה שקראתי באדי צ'ט תוך כדי וקישקשתי עם חברים.

יש לי טיפ בשבילך שעולה 1 K NX אם תרצה לשמוע.

מ י ל ר

New member
השיקוי אנקס הזה? הג'יני הזה?

אמרת את זה פה, שאלתי במשחק והבנתי שאפשר להשתמש בזה גם בסודוס

זה לא משנה כי אני לא חושב שאני אצליח לעשות דוג'ו גם ככה, 100 קיי רנג' כבר לא ממש מספיק למשהו... אני לא רגיל להיות כזה נוב

חפשתי לקנות אמפרס שולדר לפאנטום שלי, אבל מסתבר שזה עולה 1.5 ביל, ושהאחרים עולים 500 מיל

(עוד ציוד אחד של אמפרס ואני מקבל את האפקט של ה-15 אטטק)

100 קיי ריינג

זה לא מספיק לשום דבר חוץ מזאקום.

ולפאנטומים יש מלא באגים כרגע.

השולדר של האמפרס יקר כי ניסית פעם להשיג את זה ? עובדים שעתיים להשיג 600 מטבעות והאמפרס המון פעמים לא זורקת שום דבר. או שהיא זורקת שולדר למקצוע אחר. אתה יכל למצוא את עצמך עובד שעות על גבי שעות ולא מקבל שולדר לגנב.... קסנונים = גנבים.

בנוסף. הבוסים באבו סיסטם עם באג ולא זורקים שום דבר כבר חודש....

לפני שאתה משיג שולדר ל 15 אטק, ניסיתי להכין קסנון ללינק סקיל? זה העלה לי את הריינג' בהרבה יותר מ 15 אטק !

זה בחינם לאמן קסנון ל 120 ולא יעלה לך 1.5 ביל.....

אם אתה מבואס מהפאנטום שלך תכין דמות אחרת.... פאנטומים יחזרו להיות יותר שווים מאוחר יותר אחרי הפטץ' RED

ממילא אתה לא יכול לעשות כלום עם הפאנטום שלך אז תכין דמות שיהיה לך כייף איתה בלי ציוד כרגע.

אני מזמינה אותך להכין דמות בסקניה. בשביל הכייף לא בשביל הריינג'.

למעלה