יום ראשון הגדול 27/4

somone1411

New member
מה פתאום, הוא הגיע בספטמבר

מחזור 7. וזה אחרי ניצחון גדול על בשיקטאש במשחקו האחרון של טארים.

כמובן שהוא הפסיד בבכורה לקבוצה קטנה.
מאמן פשוט כושל.

zה ani

New member
הוא הגיע ב 30 לספטמבר

וזה לא סותר את מה שכתבתי,הוא הגיע והם היו בפיגור גדול מהמוליכה,אחרת טארים לא היה מועזב משם או שהוא הלך בעצמו ,לא משנה.מצד שני,מאנצ'יני במשחק הראשון שלו עשה תיקו 2 בחוץ מול יובה וגם הדיח אותה מהמפעל.הוא לא מאמן ענק,אבל לצד הכשלונות שלו ראוי לציין את ההישגים שלו,ולהדיח את יובה מהאלופות השנה זה הישג ענק.

somone1411

New member
הוא היה בפיגור 6 מפנר

מה לא סותר? זו תחילת הליגה! 6 הפרש, כשפנר עוד מאבדת המון נק' בדרך (אחוז הצלחה ממש לא גבוה).
יש לו את דרוגבה, סניידר ובוראק שהם יותר טובים מכל מה שיש לפנר (סו, קאוט שמעבר לשיא וכו').

ניצח את יובה? באותו משחק מים מפורסם שיכל ללכת לכל צד. זה לא ממש היה משחק הוגן ולא ספורטיבי. שכחת?
עף בקלות ע"י צ'לסי .

zה ani

New member
יש לך קישור למצב בטבלה נכון ל 30 באוקטובר?

אני זוכר פער יותר גדול.

כן הוא עבר את יובה.איך? לא משנה.העובדה היא שבחוץ הוא הוציא תיקו,ובבית הוא ניצח.

צ'לסי עברה אותם בקלילות? קודם כל צ'לסי טובה מהם משמעותית.שנית,במשחק הראשון בתורכיה שנגמר בתיקו 1,צ'לסי כרגיל עשתה בונקר מפואר.עברה אותם כן,בקלילות? לא ולא.

רז 1978

New member
לא כ"כ הבנתי אותך

אתה רוצה טבלת הליגה הטורקית אחרי ה 30 לאוקטובר או אחרי ה 30 לספטמבר?

אם אתה רוצה טבלת הליגה הטורקית נכון ל 30 לאקטובר אז בבקשה

http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=2013–14_Süper_Lig&oldid=579781623

אם אתה רוצה טבלת הליגה הטורקית נכון ל 30 לספטמבר אז בבקשה

http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=2013–14_Süper_Lig&oldid=575183017

מתוך ויקיפדיה באנגלית

somone1411

New member
עשיתי חישוב אחרי שהוא הגיע

פנר לקחה 15 נק' עד אז, גלא 9.

אתה בטח יודע כמה יובנטוס הייתה 'גדולה' בצ'מפיונס העונה, גם בבית.
עזוב אל תנסה להצדיק את הכישלון שלו. לא הביאו אותו כדי להילחם על מקום שני בטורקיה, שזה מה שקורה כרגע.

zה ani

New member
נו הוא והקבוצה שלו לא גרמה ליובה להיות "גדולה

אני לא מנסה להצדיק שום כישלון שלו,כתבתי כבר מקודם הוא רחוק מלהיות מאמן טוב,אבל אתה מציין רק כשלונות ומגמד הצלחות.וזה לא במקום בלשון המעטה.

באלופות השנה ריאל ניקתה את כל הבית,כלומר המאבק של יובה היה מול גלא' וקופנהאגן,מהדנים יובה לקחו 4 נקודות מגלא' נקודה אחת וזו הסיבה שיובה הודחה כבר בשלב הבתים,אז כן מאנצ'יני והקבוצה שלו הדיחו בפועל את יובה,לא אף אחד אחר,זה לזכותו אם תאהב את זה או לא.

חפש מכבי נגד פנאתינאיקוס כדורגל ביוטוב

אוהדי פנר נכנסו להשמיץ את מכבי
למרות שהם בעקרון אמורים לשנוא יוונים הם אמרו שהם שונאים את ישראל יותר

לא מפליא למען האמת

zה ani

New member
who cares ?

וזה לא שאיכפת לי מכדורגל תורכי.

תפסיק כבר עם השטויות שלך.שנים אתה כבר עם הקטע הזה כאן בפורום ולא סחפת איתך אפילו כותב אחד כאן ( ובצדק,כמו החיקו על מליניאק בבובה של לילה).מתי תבין שזה לא מעניין אף אחד חוץ ממך.תניח לנו כבר בן אדם.

חשבתי שזה מעניין אותו

אחרת הוא לא היה מבקש ממני לינק כנראה

עצוב שאתה אומר שזה לא מענין דווקא היום

zה ani

New member
מוזר שעם הגרמנים אין לך בעיה

מוזר שבאנגליה בכלל ובלונדון בפרט יש את ריכוז המוסלמים הכי גדול באירופה ואין לך בעיה עם זה
מוזר שאין לך בעיה לאהוד את פ.ס.ז אבל לא מפריע לך שהבעלים שלה הוא אמיר קטאר אבל עם ברצלונה יש לך בעיה

אני יכול להמשיך עם דוגמאות כאלה עד מחר אבל זה מיותר כי זה לדבר עם הלמפה

מוזר שאני מגיב לך בכלל בסוגייה הזו,אבל מבטיח לך שזו הפעם האחרונה בנושא הזה

מי אמר שאין לי בעיה עם זה?

ברור שאני יוצא נגד האיסלמיזציה בממלכה וכאן המקום להמליץ לך על ספרה של מלאני פיליפס יהודיה מלונדון לונדוניסטן

ההבדל בין PSG לברסה זה שהארגון שתומך בברסה מימן משפחות של מחבלים מתאבדים וטרם שמעתי על תמיכה דומה מבעלי פאריז

ובכלל יש בעיה עם בארסה שהתנתה בואה לארץ בביקור בשטחים וניסתה "לפייס" תומכיה הערבים בזימון של ערבי לקלסיקו יחד עם גלעד שליט מועדון טפלון דוחה

רז 1978

New member
שמח מאד בשביל פנרבחצ'ה

זאת הקבוצה המועדפת עליי בטורקיה ואני שמח שיש עוד מישהו בפורום חוץ ממני שעוקב אחרי הליגה טורקית ואף יותר ממני

את הסיפור שלי עם החיבה שיש לי לפנרבחצ'הב כבר סיפרתי בעבר

האליפות הזאת וגם האליפות מלפני 3 שנים גורמת לי לתחושה של שמחה מצד אחד וגם עצב על ידיד שלי שאהד פנרבחצ'ה והלך לעולמו בטרם עת בפסח 2010 ולא ראה את האליפות הזאת ואת האליפות מלפני 3 שנים

למעלה