יום ראשון הגדול 27/4

somone1411

New member
כן בטח רק פלגריני, אוף אול פיפול

אם סיטי זוכה זה אך ורק בזכות החומר שחקנים המטורף שלה, שמאמן כמו מוריניו היה מנצל כבר להבטחת התואר לפני כמה מחזורים טובים והגעה לחצי גמר ואילך באלופות.

לדעתי ליברפול עדיין תיקח את זה, זה פשוט יילך לה קצת יותר קשה.

Rodrik Harlaw

Well-known member
לא באמת

עם חומר שחקנים כזה, הוא פשוט היה מצליח לבנות בונקר יותר יקר.

הוא לא כזה רחוק מהסגל הזה עכשיו

שלא לדבר שנים עברו, הוא היה הסגל הזה.

Rodrik Harlaw

Well-known member
חבל

גם על ליברפול שבאמת ניסתה לשחק (גם אם היא קצת הגזימה עם ההצטרפות לקראת סוף המחצית), למרות שתיקו יכול היה להספיק לה, וגם על הכדורגל.

GIOVANINI

New member
רק שאברטון תפתח רגליים סטייל ליברפול 2010

ואפשר לנשום לרווחה ולספור 25 שנים

ifa1111

New member
מדהים

ניצחון ענק של הפנסיונרים באנפילד. אני אישית לא האמנתי שנזכה לראות תוצאה כזו וגם טעיתי שהאמנתי לידיעות על כך שז'וזה יפתח בהרכב משני. הפרמייר ליג נפתחה לחלוטין, פתאום המוליכה לא תלויה בעצמה.

על אף שאני עדיין מאמן שליברפול תנצח את שני המשחקים שנותרו לה ותזכה באליפות, אם זה לא יקרה הרגע הזה שסטיבי ג'י איבד את הכדור במרכז המגרש יחרט בזיכרון לא פחות מאותה החלקה של טרי. רגע שיכול להפוך לספר.

Cade Foster

New member
אין עצם אחד בגוף שלי שרוצה שצ'לסי תיקח תואר

(אלא אם כן היא תנצח את אתלטיקו ואז אני מאוד מקווה שהיא תזכה בתואר) ועל אחת כמה וכמה סיטי, אבל המחשבה שבתוך שישה ימים מוריניו עשה אצבע משולשת בפנים של כל כך הרבה אנשים ברחבי העולם שאפילו לא אכפת להם מאתלטיקו או ממאבק האליפות באנגליה, עושה לי טוב על הנשמה.

itzikon5352106

New member
אני עדיין מאמין שליברפול תיקח את האליפות

סיטי צריכה 4 ניצחונות ב-4 משחקים שנותרו לה והיא אלופה בלי שום קשר לשאר התוצאות אבל אני לא רואה את זה קורה.

אם בעונה כזו גדולה ליברפול לא תניף את הצלחת אז מתי כן?

afc2

New member
חייב להיות עוד טוויסט בעלילה

די. לא יכול להיות דבר כזה. אחרי הניצחון הענק של ליברפול באנפילד ביום השנה לאסון ההוא על העשירים ממנצ'סטר סיטי, והווינריות הגדולה מול נוריץ' היינו בטוחים שהם יזכו באליפות.

עכשיו כולם בטוחים שסיטי תהיה אלופה, ובצדק. הפער היום ירד ל-3 הפרש ולמנצ'סטר סיטי עוד משחק חסר בבית מול אסטון וילה.

כעת, שני מחזורים לתום העונה, נזכה בשבוע הבא לשבוע מתוח: אברטון מארחת את סיטי ופאלאס מארחת את ליברפול. הפסד של ליברפול ומה שנראה דמיוני עד לפני שבוע הופך למציאות - אחרי המתנה של 24 שנה, הם יאלצו שם להמתין עוד....חבל על כאב הלב

מאידך, מנצ'סטר סיטי מגיעה לליברפול לפגוש את השונאת הגדולה ביותר של המרסירד ובטיימינג הכי טוב (שאברטון תקלקל פשש אין דברים כאלו).

אצטדיון גודינסון פארק שלם על הרגליים. רק שליברפול לא תיקח....

וכאן נכנס לתמונה מי שמגיע משום מקום כדי לקטוף את הכתר. את הכתר שאף נסיך לא רוצה לקחת. הכתר הזה נזרק באוויר ומחכה למלכה.

היא מכוערת, היא מרושתת, היא נופלת וקמה ועדיין חייה ובועטת, כמו חיה טורפת שמוכנה לקפוץ על הפגר.

בשבת צ'לסי תארח את נוריץ'. נכון זה יהיה קשה, נכון זה יהיה מכוער, אבל צ'לסי תנצח לדעתי 0-1 מסריח, עם המחליפים אחרי השבוע הקשה ותעלה אחרי המון זמן לפסגה. נוריץ' קרוב לוודאי תרד עקב כך.

ואז תגיע אברטון. אם היא תקלקל לסיטי - צ'לסי עדיין יכולה לקחת. סיטי תלויה בעצמה. אברטון עדיין חולמת ליגת האלופות. כל תוצאה פרט לניצחון חוץ וסיטי שוב פעם עושה במכנס. אברטון כבר עשתה את זה לאחרונה ליונייטד ולארסנל. בא לי טוויסט. מרטינז לעזרת מוריניו. עכשיו זמנה של סיטי ליפול.

יום שני, ליברפול יוצאת לפאלאס ושם כבר לא יוכלו למנוע מהם לשחק את הכדורגל בנגיעה שהם כל כך אוהבים. אחרי שהשכנים עזרו להם. הלחץ עושה את שלו. ליברפול עושה במכנסיים. גם היא לא מצליחה לנצח. אפילו הגורל מאוהב במיוחד. גורל מיוחד במינו...

יומיים חולפים ואנחנו באיתיחאד. סיטי מתייצבת למשחק הבית שלה מול אסטון וילה. אותה וילה שכבר סחטה תיקו באנפילד וניצחה את צ'לסי. אלו זמנים של מאניי טיים. וילה נאבקת חזק בתחתית. סיטי חייבת את הנקודות. בסוף הפערים עושים את שלהם. ניצחון ביתי שמשאיר את הסיטיזן בתמונה.

ליברפול 81, צ'לסי 81, סיטי 80.

להכין את הפוקפורן למחזור האחרון. דווקא ניוקסל תצליח לקלקל לליברפול את האליפות? צ'לסי תחגוג אצל קרדיף המסובכת גם היא? אולי סיטי, שעלתה וירדה ונסקה ונפלה - דווקא היא תצלח ותזרח. ..

zה ani

New member
כולם מקשקשים על מוריניו וצ'לסי ולא שמו לב

שאתלטיקו כמעט סופית הבטיחו אליפות היום.קבוצה של 130 מיליון יורו,בליגה הכי חזקה בעולם,שמתמודדת מול שתי מפלצות כמו ריאל וברצלונה,קבוצה שלפחות תעשה חצי גמר ליגת האלופות השנה,אם לא גמר.זו ביי פאר קבוצת השנה באירופה וסימונה ביי פאר מאמן השנה באירופה.

קצת בושה לפורום הזה שאפילו תגובה אחת לא נכתבה כאן היום על הניצחון שלה בחוץ על ולנסיה,ניצחון שכאמור כמעט סופית מבטיח לה תואר אליפות.

למעלה