יום ראשון בפתח:]

DoRiNuS sMiNiA

New member
אל תהי כזאת שלילית:]

לכי תדעי,אולי תלכי ברחוב ותובל יבוא אליך עם שלט "תעשי לי ילד". שום דבר לא צפוי:]

chen010189

New member
לא שלילית,אמרתי שיהיה לי שבוע רגיל

שבוע רגיל זה אומר משעמם, בלי טובות ובלי רעות כשאני אומרת משעמם אני לא מתכוונת להיות שלילית אלא פשוט שאין לי תוכניות מיוחדות זאת תקופה של לימודים בעיקר, אז אני משתדלת לא לבלות וכאלה אלא להקדיש את עצמי לבגרויות... לבילויים אני אחזור ב23.6 שברוך השם זאת הבגרות האחרונה שלי! וקורה משהו כיף בשבוע הזה אז אני מחכה לחודשים יוני יולי אוגוסט כבר
הייתי שלילית רק עכשיו כשנזכרתי במה שנזכרתי בתגובה שלי להודעה הזאת

DoRiNuS sMiNiA

New member
מי לא מחכה?../images/Emo6.gif

קודם כל,בהצלחה,בבגרויות. ולא יצא לי להגיד לך,אבל מזל טוב על רודריקה [או איך שכותבים את זה
] כמו שאמרתי לך פעם,ידעתי שתתקבלי.

DoRiNuS sMiNiA

New member
אבל התכוונתי להגיד...

מזל טוב,על זה שהתקבלת. זה היה צפוי שתתקבלי וזה הגיע לך. עכשיו...אני יכולה לאחל לך רק בהצלחה:]

chen010189

New member
אף אחד לא חלק מזה רק 2 אנשים

אבל לא מהפורום אלא מהמשפחה שלי... ואני לא מפרטת יותר מזה

Super Chuly

New member
המממ, דיון חמוד...

היום שלי נפתח לו בעליצות כשרשתי לעצמי לקום בתשע... עד תשע וחצי התארגנתי ונסעתי למשטרה... הסתבבתי שם שעה כי לא היה חנייה, בסוף מצאתי אחת, ואז בתוך המשטרה עצמה דאגו לייבש אותי בחום שעה נוספת, וכולם היו דוחים ומגעילים. אח"כ נסעתי לקניון להחזיר ת'ספרי ספריה (כבר 4 חודשים שאני חייבת להם אותם בחזרה חיחיחי) ולנסות לתקן את האולסטאר (כמובן0 זה לא הלך, צריך ללכת בפעם אחרת). ועכשיו נסעתי עם אמא שלי לסבתא שלי בהרצליה, והנני כאן. חוצמזה השבוע יש לי עוד בגרות (יום חמישי) בקולנוע (סוף סוך מסיימים!) וישר אח"כ ריאיון עבודה בת"א (דוכנים של שבוע הספר). עד אז חופש, וסבבה לי... אז שבוע מדליק ול"ג בעומרי לכולם! ותשמרו על עצמיכם בכבישים ובכלל! ליהי :)

KiShKooSh

New member
סוף סוף הבגרות הא../images/Emo13.gif?

שיהיה בהצלחה מותק! ובקשר לעבודה, מתי היא?

Super Chuly

New member
חחח, תודה לאל

אני כבר עומדת להשתגע... תודה רבה, ואני לא זוכרת ת'תאריכים... תחפשי ת'תאריכים של שבוע הספר ליהי :)

chen010189

New member
אגב, שכחתי לציין...

"יש בגרות כאילו?" (סיגל לגל, פרק 1) "עם כל העומס של הבגרויות"(גל לצופים בבית, פרק 1) "את מקורקע עד הבגרויות!"(ההורים של גל לגל, פרק 7) "הוא מקורקע, מ-ק-ו-ר-ק-ע עד הבגרויות, אעעעע!" (ג'ינג'י לסיגל, פרק 7) "שלב הבגרות... שלב החרמנות... ממממ..."(גל לצופים בבית, פרק 8) עוד מעט אני אזכר בעוד, היו מלא בפרק 1
(ולא אני לא חושבת שבVOD, הם פשוט כל כך קורעים שקשה לא לזכור)

chen010189

New member
הפסדת את זעפני רוקדת!

פרק 7: סיגל עשתה מסיבה לאחותה. להקת 'אחותי הצולעת' שמורכבת מג'ינג'י, גל ועידו (בקומיקס לא זכור לי שג'ינג'י הוא חלק מהלהקה, רק גל ועידו) היציאות של עידו: "בגרות. בגרות זה כמו להתעורר בבוקר לצד בחורה שאתה לא מכיר". והיו עוד כמה כאלה על בחורות והורים אבל שכחתי. ירון הכין שיקוי שילמד אותו לרקוד וזעפני בטעות שתתה אותו והתחילה לרקוד, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי על הרצפה! פרק 8: כל הפרק עסק בסקס. גל אמר לפני הפרק: האביב, הפרחים פורחים... השמש זורחת החצאית עולה מעל הברך החולצה מעל הפופיק מד החרמנות עולה, ועולה, ועולה, ועולההההההההההההההההה!" ואחרי הפתיח ראו אותו אונס את סיגל ואז היא הוציאה עליו חתול והם עשו התערבות שהוא למשך שבוע לא נוגע בעצמו ולא בה, ומגדל את החתול אם הוא מנצח: היא מורידה פריט לבוש אחד לרצונו אם היא מנצחת: הוא מתנדב בצער בעלי חיים לחודשיים בסוף הוא העיף את החתול לזבל והיא אמרה למאיה שהיא לא יכולה יותר והיא חייבת להתנשק איתו. אז היא הלכה והוא אמר לה שהיא הפסידה ואז הוא כיבה את האור והוא עושה: "אוי איזו נעימה את, פרוותית" ואז הוא הדליק את האור וראה שזה יוליוס(החתול) חחחחחחחחחחח והיא באה וצעקה עליו "מצאתי את יוליוס בזבל! רועד מקור! עייף!" וכל הפרק ג'ינג'י היה צריך להגיש לזעפני חיבור על פסיכופורנוגרפיה כי היא תפסה אותו מחטט בפלייבוי חחחחחחח ואז הוא ביקש מירון שיחפש לו חומר אז ירון בטעות נכנס לאתר סקס והם כל היום גלשו בו... ואז התברר ששולה הדוגמנית זאת זעפני בצעירותה. ואז זעפני התחילה לבכות ואמרה שהיא הייתה צריכה לממן את עצמה חחחחחחח אז הוא התחיל לאיים עליה וכאלה. היו פרקים קורעים! מאיה: "גל... אני שרופה, אתה יכול למרוח עליי קרם?" גל: "אני לא יכול לגעת ב...כן" מאיה: "זהו, מספיק" גל: "אשר?" אשר מתנשק עם יוספה: "מממממה" גל: "אתה יכול להעיף לי בוקס?" היית צריכה לראות איך הוא נראה אח"כ עם תחבושת ופנס בעין

chen010189

New member
אה והכי מצחיק...

שגל ניסה להתאפק ולחשוב על דברים מגעילים: "זעפני בביקיני..." "זעפני בבייבידול" וככה שעה

Rioter

New member
ממ..

היום - בוחן בגיאוגרפיה (הלך לי לא משהו :|) היום אחה"צ - עשינו קניות עם מצרכים לל"ג בעומר. (אין לנו קרשים, אבל לא נורא) מחר - מבחן בערבית (לא יודעת כלום בגרוש) מחר בערב - ל"ג בעומר, הולך להיות משעשע. יום שלישי - חופש, חברים ישנים אצלי ^^ יום שלישי בערב - עושה חזרה קטנה על מתמטיקה. יום רביעי - יום שיפוצים בבית, ועוד חזרה על מתמטיקה. יום חמישי - מבחן במתמטיקה D:::::: יום חמישי אחה"צ - למידה לג"ג. יום שישי - בוחן בג"ג (חוזר, על נושא אחר). יום שישי אחה"צ - פעולה. יום שישי בערב - או יומולדת (בדילאיי עצום) לאחי הקטן, או שאני סתם אצא עם אנשים ^^ לא משהו מעניין במיוחד, אבל כיף לקבל אסאמאסים של "שבוע טוב" וכד' מאנשים שאני אוהבת :) [ועכשיו, ברשותכם, אני אנסה ללמוד משהו לערבית..]

למעלה