יום ראשון בפתח:]

DoRiNuS sMiNiA

New member
יום ראשון בפתח:]

לא,זה לא שאלון. יום ראשון,זה תמיד יום כזה שונה. חשבתם,שאולי השבוע הזה יכול לשנות לכם את החיים? שיקרה לכם משהו שייחרט בזיכרון? שיקרה משהו לא צפוי? יש כאלה שפותחים את השבוע בפרצוף חמוץ ובעייפות [אהמ] ויש כאלה שפותחים את השבוע מאושרים. הנה שיר שממש מתאים: "השבוע מתחיל מאוחר כרגיל אין לי כח לקום אין לי חשק לכלום יום ראשון דיכאון יום שני עצבני יום שלישי לא ניגמר רביעי מיותר וביום חמישי מצב רוח חופשי זה כבר סוף השבוע ומחר יום שישי" [שדרך אגב,ממש נכון] אז איך אתם רואים את השבוע שלכם? איך אתם חושבים שיראה השבוע של מישהו שאתם אוהבים? [חבר/מוערץ] ואני מאחלת לכם שבוע טוב [ואדיה שוקריה!
]

בכריתוש

New member
טוב..

דבר ראשון פתחתי את השבוע עם בוחן.. שלמזלי היה ממש קל.. וגם שחררו אותנו שעה קודם הביתה.. אתמול בצופים ממש בכיתי והייתי עצובה כי מדריכה שלי שאני ממש אוהבת עוזבת השנה.. והיה להם שיר עצוב.. אז אני ממש מקווה שאני אדבר איתה תישהו השבוע.. יש לנו גם מחר רק 3 שעות ואז חופש.. אז כבר טוב.. אבל אין צופים וזה מבאס..
ויום חמישי יש לי סיור ככה שאני לא ממש לומדת השבוע.. רק יומים.. והשיר הזה היה בטקס שלי ושל הכיתה.. אני וחברות המצאנו עליו ריקוד!!- מומלץ!! נעם =)

סינטטית

New member
השבוע שלי...

התחיל לא רע. אחרי יום רביעי יש לי איזה שבועיים של חופש מלימודים ואני כלכך מחכה לזה!!! מקוה שיהיה שבוע טוב
וגם שלמי שאני אוהבת יהיה שבוע טוב

DoRiNuS sMiNiA

New member
ביקי...

יש כינוי במסן שלך dorinuch it's my name תלחצי עליו,ותסבירי ה-כ-ל-!

השבוע שלי...

נפתח ברגל שמאל כי אני ממש עצבנית היום על חצי עולם. אבל מחר בערב ל"ג בעומר ושמעתי שאמא של חברה שלי מכינה לי עוגה ליומולדת [והיא מכינה את העוגות הכי טובות בעולם
]. ויש לי הרגשה שמתכננים לי מסיבת הפתעה,לא יודעת למה! ויש לי מחר מבחן במתקאקיקה על כל החומר מתחילת כיתה ז' עד סוף כיתה ח'... ויום רביעי יש מבחן במדעים טוב..נראה מה יהיה

עדידה16

New member
בהצלחה../images/Emo9.gif

ולי יש מבחן ביום שישי על כמעט כל החומר בצרפתית מתחילת שנה
וביום ראשון במתמטיקה
נאחס

chen010189

New member
כל השבוע חוץ מיום חמישי אני בבית

והוא יהיה שבוע רגיל למדיי מצד אחד אין לי בגרויות או מתכונות להתכונן אליהן(חוץ ממתמטיקה אז יש לי שיעור פרטי ביום ה') ומצד שני אני לא הולכת לבלות בו... אז דומני שהוא יהיה רגיל ועדיף רגיל ומשעמם מאשר גרוע אז אני מקווה שכן. ואני מקווה שאני לא מפתחת שפעת... כי לפי איך שזה נראה עכשיו כנראה שביומיים הקרובים אני אמשיך "לחיות על אקמול" כמו ב4 ימים האחרונים וגם בגלל שהשבוע לא הכנסתי כלום לפה חוץ מ2 קופסאות קוטג' והרבה כדורי אקמול ירדתי ק"ג, יאיי...

chen010189

New member
האמת שבזמן הקרוב יהיה לי גרוע...

מאוד גרוע... וזה רק בגלל 2 אנשים שהרסו לי את החיים. מי היה מאמין שכבר בהווה יפגעו לי גם בעתיד גם בקרוב וגם ברחוק יש דק' שזה נופל עליי וזה יוצא בפורום ובהודעות במסנג'ר ויש דק' שאני פשוט שוכחת מזה ונקרעת מצחוק מכל מיני דברים. אולי זאת הסיבה האמיתית שאני לא אוכלת כלום, לא עושה כלום ולא הולכת לבית ספר. אבל שה. יש לי שפעת וזהו (היום היה לי חום! כוסעמק עם מזג האויר הזה! שיהיה כבר קיץ ושהכרישים יעופו מהחוף של חיפה)

orel4400

New member
דיי נמאס לי...

כל אדם שני שאני רואה... או שומעת... חולה!!! מאיפה כולם חולים?!? נ.ב גם אני חולה... יש לי דלקת בגרון ויש לי חום.

למעלה