יום קסום טליה

יום קסום טליה ../images/Emo24.gif

היי ויום מלא אור, אז הגעתי לכאן בעקבות התכתבותנו, אז נעים מאוד - היום הכרתי.. כאן את האתר.. וכמו שאני גם מורה , אני גם תלמידה .... וכל הזמן בדרך... אז דיברנו על המקום של " ניקיון פנימי " שהינו קשה להשגה בימים אלו, למרות שיש עדיין כמה צדיקים ... = מי שנשאר אם בכלל , אחרי שבתמימותי חשבתי שכולם בדרך שלי... והארי אין אף אחד נקי לחלוטין , אך המטרה להגיע למקסימום האפשרי- אך אני עדיין תוהה - איך " שורדים " את הניקיון הזה , כשאין סביבה תומכת או מבינה, ואני גרה ביישוב קטן בגליל, ואת מתארת לך איך מרגישה אני , לאחר שהגעתי מהעיר הגדולה לכאן, ואיך מתמודדים עם זה , שאני מרגישה שיש לי תפקיד במקום מגורי, אך הם כל לא מקבלים - מודעות עצמית, רוחניות ותיקשור
= לחולי נפש בלבד... אגב , ראיתי עוד מישהי בפורום מהגליל... ומשהו מוזר קרה לי , כי לפני כשבוע אמר לי, פארפסיכולוג - שהייתי " אלה ביבשת אטלנטיס" לאחר 3 שנים שאף אחד לא נתן לי מענה מה הקשר שלי ליבשת " אטלנטיס".. והנה אני קוראת כאן , לא מעט על הנושא... מבחינתי שלא במיקרה..... נפגשנו בפורום אחר... בסך הכל ניראה שאנו די מסכימות עם " העיקרון" של בקשת רשותו של האדם ... לכל טיפול ומכל סוג כלשהו... ועדיין נמצאת ב" חקירת" הגיל ממנו צריך לבקש רשות.... שלל צבעים ואור, אריאלה באהבה

Tal_Ya_Tal

New member
היי אריאלה../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gif

ב-א-מ-ת לא פשוט לשרוד בעולמינו הלזה אך עוד פחות פשוט ללכת בניגוד להדרכה הפנימית.אני מאינה שזה חלק מההתנסות שבחרו ישויות שמתגלמות בסימן דלי לא תמיד הסביבה תומכת. לרוב הם מוצאים עצמם 'בודדים במערכה'. OUT SIDERS כאלה שמצביעים עליהם באצבע ומתלחשים מאחורי גבם. ואת יודעת מה? זה בכלל לא מזיז לי ולכל דלי אחר, שהבין שהוא כאן על תקן של ליצן החצר. של הילד שאומר: "המלך עירום". זאת ההתנדבות
של 'המתנדבים בע"מ" יש בזה הרבה מאד חופש. החופש להיות שונה ושלם עם עצמך. החופש לחיות על פי ההנחיה הפנימית שלך מבלי להיות מחויב להתניות חברתיות. החופש להיות מסוגל לגחך על עצמך ביחד עם כולם ולראות את הגיחוך ב'תפקיד' השחקנית הדורשים כבוד ושוכחים מי הם ב-א-מ-ת
L&L TALYA

ערב קסום..../images/Emo140.gif

טליה , גם את חושבת , שאנו הדליות, בכל מקום נהיה " קצת" שונות ? ומה עושה האופק במאזניים ? מחזק את תחושת" הבדידות במערכה" ? אך אני ממש לא מחוייבת להתניות חברתיות, את יודעת זו התמודדות ומחוייבות לעצמי ולכלל , פשוט להיות צבעי הקשת הקסומים, אריאלה באהבה

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gifאהבתי את המשפט../images/Emo23.gifלהיות כל צבעי

הקשת הקסומה
ואמנם אופק מאזניים עשוי לחוש בדידות, אך אין זה הכרחי. הוא יכול לחוש כמו כל גווני הקשת, יופי והרמוניה והרצון לחלוק זאת עם כל העולם. מה שיש לזכור הוא, שכשהמאזניים בבית הראשון, הבית השביעי נפתח בטלה-לא בדיוק משת"פ. אין לו סבלנות לקצב של אחרים וזהו הצד של העורף. שאינו מוצג ב'כרטיס הבקור'. אז לפעמים זה משתקף דרך בני זוג ולפעמים, מתחילים להבין שאף על פי שהדדיות היא אידאה, 'קשה' יותר ליישם אותה. כמובן שחשוב לדעת מה מארס עושה במפה ומה ונוס ואם יש היבטים בינהם. L&L TALYA

למעלה