יום צופה 2003- כמדריך...

2003 SkiPeR

New member
יום צופה 2003- כמדריך...

אז לא הגבתי איזה שבוע בפורום.... למה
1. מתכונת בהיסטוריה (אבל מי שם על בצפר...?) 2. יום צופה
היה פשוט כ - י - ף
איך נהנתי....
החניכים שלי יודעים הכל.
באמת... אני לא יודע אם יש הרבה חניכים בכיתה ו', שמסבירים להם בעל-פה, איך לעשות כפיתה רצה ואז הם עושיפ אותה לבד עם חוט שמשון ושיפודים..
ביום שלישי שלפני המתכונת, הם ביקשו שאני אארגן להם ציוד.. ואז באתי לשבט.. ונתתי להם לבנות בזמן שאני לומד
- הם בנו פח מיחזור שבטי
(אתם יודעים עם תאים לפלסטיק, נייר ופחיות...
) הם הוכיחו את עצמם כל כך ביום צופה.....
הם ידעו הכל.
מושגי א"ש לילה (ת"ג בצצ"ת, פזצט"א, זרקור, שיבולת, ישיבת לילה ועוד), מידות הצופה, המנון הצופה, שיר הצופים, כל הכפיתות (מרובעת, מוצלבת, מקבילה, רצה, שמינית), סוגי מדורות (כוכב, מזבח, קונוס, גחלים), הצדעת הצופה (מהי מסמלת), שבועת הצופה, סיפור העניבות (+עניבות שכב"ג- מה כל אחת מסמלת), מעברי דרגה, שמות השכבות, איזה דרגה כל שכבה, סמל הצופים, שמות ההנהגות, רקע על התנועה (איפה היא הוקמה, מתי, ע"י מי, שהשבט ה-1 בארץ ה-כ-ל על צופים בחו"ל ובישראל). אבל עדיין... הדבר הכי חשוב לזכור הוא: שסנדה, עושים מעץ אקליפטוס
ואני רוצה לומר. שהחניכים שלנו, שכבר יודעים את הנושא של המחנה. הכינו לי הפתעה.. והכינו- שרטוט של המבנה שהם רוצים לבנות במחנ"ק
ואני לא יכול איתם...... הם מ-ע-ו-ל-י-ם. והיה לי כל כך כיף איתם. ואני יספר לכם עוד שיהיו לי תמונות

MajorGad

New member
למה לי לא היו...

חניכים כאלה...? אבל כמובן..הכל מתחיל ונגמר במדריך! כל הכבוד אלעד! רק בזכותך זה קרה! ישר כח!

2003 SkiPeR

New member
תודה רבה ../images/Emo70.gif ו.......

וזה לא תמיד היה ככה.. אז אם אתה רוצה את הסיפור המלא של הקבוצה שלי- "פאפיה" , אז תגיד ואני אספר לך...... !!!

למעלה